David Icke a hitrendszerek létrehozásáról és céljairól

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Háttérhatalom

„Az egyházakat és hitrendszereiket a következő céllal hozták létre:

1.  Az eredeti bűnnel születtél, így egy értéktelen darabja vagy a létezésnek a bolygóra érkezésed pillanatától kezdve.

2. Csak a megváltóba vetett hited szabadíthat fel, és ez azt jelenti, hogy azt kell tenned, amit a papság mond.

3. Ha nem teszed, a pokol bugyraiban leszel elátkozva az örökkévalóságig.

Micsoda félelmet keltett ez a módszer az évezredek alatt!

A Római Katolikus Egyház üldözte, kínozta és megégette mindazokat, akik megtagadták, azaz nem követték vakon a kereszténység hitét. Emberek tízmilliói vesztették így életüket.

..A kereszténység Babilon vallása, és az volt a kezdetektől fogva.

Mai napig is, Róma és Olaszország a Testvériség (Dark Brotherhood) egyik fő központja. A Vatikán is teljesen a Testvériség irányítása alatt áll, és az egyik legfontosabb bázisa is egyben.

A kereszténység, úgy, mint a zsidó és az iszlám vallás lényegi eleme: a női energia és az intuitív, multidimenzionális tudatossághoz vezető kapcsolat elfojtása. El vagyunk zárva a szeretet, bölcsesség és tudás legmagasabb szintű kifejeződésétől.

…A kereszténység a kezdetektől fogva egy hímnemű bástya volt, amit azért építettek, hogy elfojtsa a kiegyensúlyozó, harmóniát teremtő női energiát. A korai egyház alapítók, mint Quintus Tertullian megtiltotta a nőknek, hogy papok legyenek, és még beszélniük is tilos volt a templomokban. Csak 1545-ben szavazta meg a Római Egyház hivatalosan, hogy a nőknek is van lelkük.

…A keresztény egyházat azért hozták létre, hogy képviselje a túlzott férfi energiát, és, hogy az ősi tudást titkokban tartsa. Az egyház nagyon hatékony eszközzé vált arra, hogy a tudást elrejtse, és aztán saját rosszindulatú céljaira használja fel.

A kiegyensúlyozó női energia elleni támadás vezetett a boszorkányüldözéshez, amely által a szellemi csatornákat (channeler), médiumokat, és látókat igyekeztek megsemmisíteni. A szellemi birodalommal történő kommunikáció a keresztény éra előtt mindennapos volt.

…A csakrákon keresztül energiát szívunk magunkhoz, és, ha a csakrák teljes mértékben nyitottak, hatalmas mennyiségű energiát vagyunk képesek magunkba fogadni, különösen az első, gyökércsakrán keresztül.

Minél több energiát fogadunk magunkba, annál több hatalmunk van sorsunk irányítására és teremtésére. Életbevágó tehát azok számára, akik le akarnak alacsonyítani, és uralkodni szándékoznak rajtunk, hogy korlátozzák az energiamennyiséget, amit befogadhatunk.

És itt jön be a képbe a nemi manipuláció. …A keresztény erkölcsi hozzáállás a nemiséghez lezárta a gyökércsakrát, és az energia, amit az első csakra mégis magába enged, a félelem és a bűntudat érzése által zűrzavarossá válik, amint találkozik a keresztcsonti csakrával és az érzelmi csakrákkal.

Az ebből fakadó egyensúlytalanságok megrongálják a teljes emberi tudatosság energiarendszerét. Minden egyes generációba beleplántálták a nemiség keresztény „értékrendjét”, és minden generáció tovább adja ugyanezt a kódoltságot a következőnek, hogy ugyanúgy gondolkozzanak és érezzenek. Pedig a nemiség csodálatos dolog.

A képesség, amely által kifejezhetjük a szeretetünket egy másik ember felé egy óriási ajándék. A szerelem, az szerelem!

Nem érdekel, ha a pápa csomót köt a sajátjára, csak ne mondják meg, hogy én hogyan éljem az életemet!

…Az iszlámot ugyanaz a testvériség hozta létre, amely a keresztény hitrendszert.

..Vagy talán véletlen az, hogy a keresztény, zsidó és iszlám hitrendszerek, a női jelleg elnyomására és a véres háborúk kirobbantására a bolygó ugyanazon részéről indultak el?

…Ezek a vallások az irányítás eszközeiként, az emberek közötti konfliktusok kirobbantására, a tömegek megosztására és a felettük való uralkodásra lettek kitalálva.”

forrás: David Icke, The Biggest Secret című könyve

David Icke

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend