David Icke – Miénk a hatalom

„Az oroszlán minden férfi és nő szívében ott szunnyad. Az oroszlán minden ember szívében ott szunnyad. Csak aludni tért. Ismerd meg önmagad. Mitől kell félned, ha felfedezed tudatosságodat? A végtelen, örök tudatosságot. Meglátod ezt, és megrémülsz tőle. Ó, Istenem. Látjátok? Ezeket az ostoba egyenruhás embereket a botjukkal? Rettegek. Vagy dönthetsz így is…

Én ezt az engedetlenség táncának hívom, amikor más dobszóra, más ütemre táncolunk. Többé nem vagyunk esendők, akik a látható hatalom építményéből jöttünk. Saját sorsunkat, saját jövőnket mi döntjük el. Én vagyok mindez. Nem adhatsz nekem szabadságot, és nem is veheted el, mert magam vagyok a szabadság!

szabadság

A hatalom a miénk! Egyszerűen csak átadjuk. Ezen most változtatunk, többé nem hajlunk meg, és nem működünk együtt a rendszerrel, amely rabszolgaságba dönt bennünket. Ha nem engedelmeskedünk, nem, nem nem, a rendszer nem tud működni. „Azt kell tenned, amit mondunk” — mondják a sötét öltönyösök nekünk. Nem! Nem, nem! Nem fogunk többé belenyugodni saját rabszolgaságunkba. A hatalom a miénk!

De nézzétek csak! Ott fönt csak kevesen vannak, de az ostoba majmok tömegei idelent fenntartják őket. Ha kisétálunk, és azt mondjuk, hogy többé nem fogadjuk el saját rabszolgaságunkat, óriási robajjal fog ledőlni az egész.

Mert mi, az emberek tartjuk fenn a hatalom építményét, aminek a tetejéről parancsol nekünk néhány ember. A hatalom építménye nem egyéb, mint egy kártyavár, amit mi tartunk egybe. Ha azt mondjuk: „Nem fogjuk többé összetartani ezeket a kártyákat”, „nem nyugszunk bele saját rabszolgaságunkba”, akkor vége. A hatalom a miénk!

Ha ezt tesszük, a rendszer nem tud mit kezdeni. Egy-egy embert kiemelhetnek, de ha együtt vagyunk, nem tehetik meg. Képtelenek rá. A hatalom a miénk! Egyszerűen csak kiengedjük a kezünkből.

Azt fogjuk tenni, hogy szembeszállunk az igazságtalansággal, összecsomagolunk és kisétálunk: Mi lenne akkor, ha az a több százezer ember, aki ezzel szembesül havonta egyetlen amerikai államban, ezt mondaná: „Nem fogunk elmenni!” Nem fogunk elmenni, mert az emberek, akik a távozásra kényszerítenek, ők azok, akik okot adtak a távozásunkra. A rendszer nem tud mit kezdeni!

illuminati szem

Csak egy-egy embert tud kiemelni. Csak akkor tehetik meg ezt tömegekkel, ha azok egyszerűen megadják magukat. Azt kell mondanunk, hogy ezt semmilyen szinten nem fogadjuk el, ezért olyan fontos, hogy összetartsunk. A rendszer impotens. Nincs hatalma.

A hatalom a miénk! Egyszerűen csak kiengedjük a kezünkből. Alárendelés, uralom, elnyomás, igazságtalanság… nem! Ha ezt tesszük, a rendszer nem tud szembeszállni. Egy-egy embert kiemelhetnek, de ha együtt vagyunk, nem tehetik meg. Képtelenek rá. A hatalom a miénk! Egyszerűen csak kiengedjük a kezünkből.”

/David Icke/

Forrás: Sevaster1

David Icke

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend