David Icke interjú 1-2. rész: Az elmekontrollált rabszolgák világállamának küszöbén

Nem elég ráébredni az igazságra, meg is kell szabadulni a több ezer éves nyűgjeinktől, a téves önazonosulásainktól. Az emberek téves nézőpontok rabjai, elhiszik, hogy ők azok a címkék, amikkel teleragasztgatják őket.

Egyre több ember kérdőjelezi meg a világban zajló eseményeket és ébred fel. A világban az emberek többségét még az érzékelése irányítja, és valami, vagy valaki egyértelműen befolyásolja, manipulálja magát az érzékelést.

Az információk is manipulálva vannak, a cenzúra egyre erősebb és az igazság természete ma már elérhetetlen az információkon keresztül. Soha nem volt ilyen erősen korlátozva az információáramlás, az internet látszat szabadsága ellenére.

Az emberek gondolkodás nélkül töltik fel az elméjüket az internetre. A technológia kontrollja alatt működtetett mesterséges intelligencia talán már észrevétlenül át is vette az uralmat az emberek elméje felett.

2. rész

A mesterséges intelligencia el akar vinni bennünket valahová az információ manipulálásával. Fő célpontja az érzékelésünk befolyásolása. Miért kell a gyerekeket már egészen kicsi korban függővé tenni a technológiától?

Mi lesz velük, amikor felnőttek lesznek? Ők lesznek az elsők, akik önként, ellenállás nélkül adják át magukat a mesterséges intelligenciának?

Az embert fokozatosan fejlesztik hozzá a technológiához, úgy, hogy azt észre sem veszi. A tudatosság bármilyen formát felvehet. A mesterséges intelligencia felett semmi hatalmunk nem lesz, az egy teljesen újfajta tudatosság lesz.

Mi az, amitől az emberek ennyire nem tudnak tisztán látni? Mitől vannak egyre mélyebb és mélyebb transzban? Van-e még ebből kiút?

forrás: VNTV

Legújabb cikkek

Ezek is érdekelhetnek

Az asszaszinok

Az asszaszinok

Az asszaszinok nevű fanatikus iszlám szekta, mely diktatórikus, piramisszerkezetű parancsuralmi rendszert épített ki (amit minden későbbi titkos társaság…

David Icke – Miénk a hatalom

David Icke – Miénk a hatalom

“Az oroszlán minden férfi és nő szívében ott szunnyad. Az oroszlán minden ember szívében ott szunnyad. Csak aludni…

Az Opus Dei valódi arca

Az Opus Dei valódi arca

Az Opus Dei egy titkos, elit szekta a katolikus egyházon belül, amelynek létezéséről a világ csak a közelmúltban…

error:
Share via
Copy link