David Icke interjú 1-2. rész: Az elmekontrollált rabszolgák világállamának küszöbén

Nem elég ráébredni az igazságra, meg is kell szabadulni a több ezer éves nyűgjeinktől, a téves önazonosulásainktól. Az emberek téves nézőpontok rabjai, elhiszik, hogy ők azok a címkék, amikkel teleragasztgatják őket.

Egyre több ember kérdőjelezi meg a világban zajló eseményeket és ébred fel. A világban az emberek többségét még az érzékelése irányítja, és valami, vagy valaki egyértelműen befolyásolja, manipulálja magát az érzékelést.

Az információk is manipulálva vannak, a cenzúra egyre erősebb és az igazság természete ma már elérhetetlen az információkon keresztül. Soha nem volt ilyen erősen korlátozva az információáramlás, az internet látszat szabadsága ellenére.

Az emberek gondolkodás nélkül töltik fel az elméjüket az internetre. A technológia kontrollja alatt működtetett mesterséges intelligencia talán már észrevétlenül át is vette az uralmat az emberek elméje felett.

2. rész

A mesterséges intelligencia el akar vinni bennünket valahová az információ manipulálásával. Fő célpontja az érzékelésünk befolyásolása. Miért kell a gyerekeket már egészen kicsi korban függővé tenni a technológiától?

Mi lesz velük, amikor felnőttek lesznek? Ők lesznek az elsők, akik önként, ellenállás nélkül adják át magukat a mesterséges intelligenciának?

Az embert fokozatosan fejlesztik hozzá a technológiához, úgy, hogy azt észre sem veszi. A tudatosság bármilyen formát felvehet. A mesterséges intelligencia felett semmi hatalmunk nem lesz, az egy teljesen újfajta tudatosság lesz.

Mi az, amitől az emberek ennyire nem tudnak tisztán látni? Mitől vannak egyre mélyebb és mélyebb transzban? Van-e még ebből kiút?

forrás: VNTV

David Icke

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend