A hetvenes évek közepétől kezdve egyre nagyobb érdeklődés és figyelem kíséri az úgynevezett UFO-eltérítéseket. Könyvek, mozifilmek, UFO-konferenciák és magazinok tucatjai tartják életben ezt a témát, és nem engedik feledésbe merülni.

Szerző: Dr. Steven M. Greer

Az Egyesült Államok számtalan városában, de szerte a világban is, sorra jönnek létre az eltérítetteket tömörítő csoportok és pszichológusok növekvő számú serege fordul a jelenség felé. Az általam folytatott kutatások azonban feltárták, hogy valami sokkal furcsább dolog folyik itt, mint azt korábban feltételeztük. Az eltérítések nem egyszerűen arról szólnak, hogy a földönkívüliek asszonyokat rabolnak el, hogy azok gyerekeket szüljenek nekik a csillagközi inkubátorok számára.

Mielőtt felfedeznénk az előttünk rejlő ismeretlen és időnként nagyon is ijesztő titkokat, szeretném leszögezni, hogy bármit is állítanak az UFO-hívők, nem minden az, aminek látszik, és hogy az eltérítések nem egyetlen okra vezethetők vissza, hanem számos összetevőre. Senki ne gondolja azonban, hogy a következőkben az eltérítések cáfolatát vagy tagadását fogja olvasni. Azonban a földövkívüliek által elkövetett eltérítések

legalább olyan ritkák, mint az aranyrögök a Sziklás-hegységben.

Az eltérítések kutatásánál egy olyan világba lépünk, ahol keverékét találjuk a titokzatosságnak, megfontolt félrevezetésnek, emberi naivságnak és csalárdságnak. Olyan terület ez, ahol a rossz hír hozóját, a szkeptikust, leginkább lelőnék. Ha pusztán az adatokat nézzük és a szemtanúk beszámolóit vesszük górcső alá, akkor azt kell mondanom, hogy kb. 10% azon esetek aránya, amelyek tényleges földönkívüli eltérítések. A fennmaradó 90% különböző tényezők elegye.

Ilyenek lehetnek a félremagyarázott paranormális jelenségek, tréfacsinálók és pénzéhes szélhámosok, pszichológiai problémákkal küszködő emberek és legfőképpen földi szervezetek vagy társaságok mesterkedései. Kicsit olyan a helyzet, mint a nem kellően tapasztalt orvos esete, aki minden mellkasi fájdalmat szívinfarktusra vezet vissza. Holott a fájdalom eredhet bordatörésből, tüdősérülésekből stb.

Dr. Steven M. Greer

Számos UFO-kutató viseli ezt az eltérítés-szemüveget, vagyis minden gyanús esetet automatikusan földönkívüli emberrablásoknak tekint. A lehetséges egyéb magyarázatok közül a legzavaróbb, illetve a leghajmeresztőbb összetevő a titkos szervezetek ügyködése. Ez annyira hihetetlennek látszhat, hogy nem árt egy kis történelmi visszatekintéssel kezdeni.

A roswelli katasztrófa során a kormány kezébe került egy földönkívüli űrhajó. Ennek vizsgálata után megkezdődtek azok a kutatások, amelyek hasonló járművek építését tűzték ki célul. Ekkor minden erőfeszítés arra irányult, hogy megtalálják a megfelelő meghajtási módszert és kitapasztalják az objektumok mechanikai tulajdonságait. Ebben az időben a földönkívüliek kommunikációja még nem szerepelt a kutatási listán. Ám egyes szervezetek éppen ez iránt mutattak fokozott érdeklődést.

Nyilvánvaló volt ugyanis, hogy a nem hagyományos meghajtási rendszereket használó földönkívüliek, nem hagyományos távközléstechnikát alkalmaznak. A rádióhullámok, mikrohullámok és egyéb földi kommunikációs rendszerek ugyanis nem használhatók csillagközi távolságokban, mert lassúak. Az idegenek kommunikációja tehát olyan alapokon nyugszik, amely fittyet hány a relativitáselméletnek és a fizika törvényeinek. Mindezek figyelembe vételével a szakértők a kommunikáció olyan technikáját dolgoztak ki, amely az emberi tudattal és elmével állt kapcsolatban.

Miután a kommunikáció módszerei feltárásra kerültek, rögtön megindultak a kutatások, hogy miképpen lehetne azokat alkalmazni, különösen a félretájékoztatás területén. A félretájékoztatás egyik legjobb módszere az, hogy mentálisan manipuláljuk a környezetet, és így az emberek hiába látnak dolgokat, nem tudják mik azok. A másik célravezető megoldás, hogy a titkolni kívánt jelenséghez hasonló jelenségeket produkálok, és ezzel elterelem a figyelmet magáról az igaziról.

Ez ugyan nem vezet teljes sikerhez, de megvan az az előnye, hogy a többség nem fogja tudni szétválasztani a valódi és a hamisított jelenséget. Mindkét megoldás megtalálható a kormányzatok UFO-politikájában és az eltérítések az egyik sarokpontja ennek az elleplező munkának.

Az 1950-es években az UFO-kérdést nagyobb titoktartás övezte, mint a hidrogénbomba kísérleteket. Vajon most mennyivel fejlettebb módszerek vannak a titoktartásra és dezinformálásra mint akkor? Manapság már klónokat, tudatmanipulációt és idegen technikákkal készített szerkezeteket is felhasználnak. A titoktartás tehát nagyságrendekkel nagyobb. Mindenki tudja a kémszervezeteknél, hogy

az igazán jó hazugságnak tartalmaznia kell valami igazságot is.

Az eltérítések esetében ezzel a megoldással több célt szolgálnak:

— a valódi földönkívüli esetek elvesznek a nagyszámú hamisított eset között,

— a hamisított esetek lejáratása és abszurdsága megkérdőjelezheti az igazi esetek valóságát is.

Tehát nemcsak arról van szó, hogy megpróbálják minél jobban elrejteni az idegenek által elkövetett eltérítéseket, hanem arról is, hogy

az egész jelenséget nevetségessé és az épeszű ember számára fantazmagóriává próbálják degradálni.

A tudományos kutatók már évtizedek óta elkerülik a témát, mint a tüzes vasat. A naiv közvélemény pedig úgysem képes ráhatással lenni a dologra. A legnagyobb gondot mégsem a dezinformálás jelenti, hanem az a tény, hogy vannak olyan szervezetek, amelyek ilyen tudatmanipuláló, illetve elrablásos kísérleteket végeznek rajtunk.

Vajon mi lehet a célja ezeknek a nyilvánvalóan félelem gerjesztő, megalázó és morálisan erősen támadható viselkedésnek? Talán az a cél, hogy minél erősebb gyűlöletet ébresszenek bennünk a földönkívüliek iránt?

Klasszikus példákkal szolgálhatnánk arra, hogy miként kell felhergelni az embereket egy háborúra. Eisenhower már megmutatta nekünk, hogy a háború remek üzlet, és hogy ha pszichológiailag előkészítik, akkor az emberek szinte követelni fogják a hadüzenetet. Azért folynak tehát ezek a kísérletek, hogy felkészítsenek minket egy interplanetáris háborúra? Úgy tűnik, a helyzet ennél rosszabb. Az esetek elemzéséből ugyanis kitűnik, hogy vannak törekvések arra, hogy az idegeneket az újkori Sátánnak állítsák be és ezzel vallásos töltetet is adjanak az UFO-jelenségnek.

Az idegenek által elkövetett eltérítések pártján állók nehezen vagy egyáltalán nem akarjak tudomásul venni, hogy

léteznek szervezetek, akiknek megvannak a technikai lehetőségeik arra, hogy minden tekintetben valódinak tűnő eltérítést produkáljanak.

Hogy honnan tudjuk mindezt?

Az elmúlt években számos olyan emberrel beszéltünk, akik részt vettek ilyen titkos eltérítésekben vagy tudatmanipulaciós kisérletekben. Amit megtudtunk, azt az egyik beavatott szavaival foglaljuk össze:

A technika adott és bárhol bevethető. Ma már elég egy egyszerű teherautó, amely a megfelelő antennával felszerelve képes teljesen hihető élményeket generálni. A kiválasztott személy vagy személyek a végsőkig meg lesznek győzve, még a hazugság vizsgálaton is átmennek. Nemcsak hamis emlékek betáplálására van példa, hanem arra is, hogy valakiket felhasználtak arra, hogy ők legyenek az elrablók, majd később törölték az emlékezetükből azt a néhány napos epizódot.

Az emberekben elhelyezett implantátumok nemcsak nyomkövetésre szolgálnak, hanem hallucinációk keltésére is. Miért is van az, hogy a beültetésekkel rendelkező egyének úgy vélik, az idegenek mindenhová követik őket és bárhova is költöznek, az eltérítések folytatódnak? Hisz mindegy, hogy hová megyünk a rádióval, az adást mindenhol hallani fogjuk…

Több olyan esetről is tudomást szereztünk a belső informátorainktól, amikor kormányzati vezetőket térítettek el és figyelmeztettek, hogy ne hozzanak nyilvánosságra UFO-dokumentumokat.
Tudom, hogy ezeket az információkat nagyon nehéz elfogadni, sokkal nehezebb, mint a földönkívüliektől származó eltérítéseket. De éppen ez a lényeg. Ezek a titkos projektek annyira bizarrak és őrültek, hogy ez a legjobb fedőtörténet. Ki hinné el ezeket? Ráadásul, ha megfelelően manipuláljuk a közvéleményt, akkor még gyűlöletet is tudunk szítani az idegenek ellen.

Itt az ideje, hogy az UFO-kutatók komolyan vegyék ezeket a dolgokat. Sokkal óvatosabbnak kell legyünk és meg kell tanulnunk szétválasztani a földönkívüli eredetű eltérítéseket a földi eredetűektől. Mindaz, amit megtudtunk az elrablások emberi összetevőiről, arra késztet minket, hogy nagyban átértékeljük az eltérítésekről alkotott elképzeléseinket.

Nem mind arany, ami fénylik és itt az ideje, hogy megtudjuk, kik és miért manipulálnak minket.

Steven M. Greer cikke alapján

eltérítések Steven Greer

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend