„Legalább 119 idegen űrhajó zuhant már le eddig bolygónkon” – állítja Dr. Steven Greer UFO-kutató

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

UFO-k és földönkívüliek

Dr. Steven Greer amerikai UFO-kutató és a Disclosure Project (Leleplezés projekt) alapítója azt állítja, hogy bolygónkon legalább 119 idegen űrhajó zuhant már le eddig.írja a Daily Star.

Greer szerint a szerencsétlenül járt UFO-k roncsait elszállították a helyszínekről, majd alapos vizsgálatoknak vetették alá őket, a visszafejtett technika segítségével pedig fejlett energia- és meghajtórendszereket hoztak létre, melyeket eltitkolták a nyilvánosság elől.

A szakember elmondta, az elmúlt 30 év során öt terabájtnyi amerikai kormányzati dokumentumot szerzett meg az UFO-król, továbbá 700 katonai, hírszerzési- és vállalati informátor tanúvallomását.

Dr. Steven Greer

Időközben több titkos kormányzati személy is csatlakozott hozzá, hogy közösen fedjék fel az illegálisan működő UFO-projektek és vállalatok helyszíneit. Dr. Greer elmondása szerint, aktái a lezuhant földönkívüli űrhajókkal – szám szerint 119-cel – kapcsolatos információkat tartalmaznak.

A 67 éves kutató azt tervezi, hogy június 12-én Washingtonban, egy sajtótájékoztató keretén belül hozza nyilvánosságra most még titkos UFO-dokumentumait.

„Ez valójában a demokrácia megújulásáról szól, mert mindenki azt mondja, hogy egy szabad országban, egy demokráciában élünk. De vajon mennyire szabad és demokratikus egy ország, ha a legfontosabb technológiákat és felfedezéseket eltitkolják a média, a nyilvánosság és a politikai döntéshozók elől”? – teszi fel a kérdést Greer.

Az egykori sürgősségi orvos 1993-ban alapította meg a Disclosure Project-et, melynek célja az volt, hogy bebizonyítsa, az amerikai kormány eltitkolja az UFO-król szóló információkat.

Munkatársaival több évtizeden keresztül számtalan idegen űrhajót figyeltek meg a földi légtérben, amelyek képesek voltak extrém sebességet elérni, látható felhajtóerő vagy meghajtás nélkül, továbbá lenyűgöző manővereket produkáltak olyan g-erőkkel, amelyek minden ember alkotta járművet felülmúltak.

Dr. Greer szerint már az 1930-as és 40-es években is zuhantak le olyan idegen járművek az USA területén, amelyeknek a maradványait megszerezték és tanulmányozták.

„Az UFO-roncsok tanulmányozása, és a kinyert információk jelentős technológiai áttörésekhez vezettek az energiatermelés terén” – állítja.

Úgy véli a kormányzat azért titkolózik évtizedek óta, mert a „világ társadalmi, gazdasági és geopolitikai rendje” forog kockán.

Mint elmondta, azt tervezi, hogy hamarosan nyilvánosságra hozza az UFO-roncsok vizsgálatából származó technológia részleteit, amely szerinte képes lenne felváltani a fosszilis tüzelőanyagokat, az atomenergiát, vagy az elektromos átviteli rendszereket, és egy generáción belül egy új, szegénységtől és szennyezéstől mentes gazdaságot teremtene.

Steven Greer

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend