„Legalább 119 idegen űrhajó zuhant már le eddig bolygónkon” – állítja Dr. Steven Greer UFO-kutató

Dr. Steven Greer amerikai UFO-kutató és a Disclosure Project (Leleplezés projekt) alapítója azt állítja, hogy bolygónkon legalább 119 idegen űrhajó zuhant már le eddig.írja a Daily Star.

Greer szerint a szerencsétlenül járt UFO-k roncsait elszállították a helyszínekről, majd alapos vizsgálatoknak vetették alá őket, a visszafejtett technika segítségével pedig fejlett energia- és meghajtórendszereket hoztak létre, melyeket eltitkolták a nyilvánosság elől.

A szakember elmondta, az elmúlt 30 év során öt terabájtnyi amerikai kormányzati dokumentumot szerzett meg az UFO-król, továbbá 700 katonai, hírszerzési- és vállalati informátor tanúvallomását.

Dr. Steven Greer

Időközben több titkos kormányzati személy is csatlakozott hozzá, hogy közösen fedjék fel az illegálisan működő UFO-projektek és vállalatok helyszíneit. Dr. Greer elmondása szerint, aktái a lezuhant földönkívüli űrhajókkal – szám szerint 119-cel – kapcsolatos információkat tartalmaznak.

A 67 éves kutató azt tervezi, hogy június 12-én Washingtonban, egy sajtótájékoztató keretén belül hozza nyilvánosságra most még titkos UFO-dokumentumait.

„Ez valójában a demokrácia megújulásáról szól, mert mindenki azt mondja, hogy egy szabad országban, egy demokráciában élünk. De vajon mennyire szabad és demokratikus egy ország, ha a legfontosabb technológiákat és felfedezéseket eltitkolják a média, a nyilvánosság és a politikai döntéshozók elől”? – teszi fel a kérdést Greer.

Az egykori sürgősségi orvos 1993-ban alapította meg a Disclosure Project-et, melynek célja az volt, hogy bebizonyítsa, az amerikai kormány eltitkolja az UFO-król szóló információkat.

Munkatársaival több évtizeden keresztül számtalan idegen űrhajót figyeltek meg a földi légtérben, amelyek képesek voltak extrém sebességet elérni, látható felhajtóerő vagy meghajtás nélkül, továbbá lenyűgöző manővereket produkáltak olyan g-erőkkel, amelyek minden ember alkotta járművet felülmúltak.

Dr. Greer szerint már az 1930-as és 40-es években is zuhantak le olyan idegen járművek az USA területén, amelyeknek a maradványait megszerezték és tanulmányozták.

„Az UFO-roncsok tanulmányozása, és a kinyert információk jelentős technológiai áttörésekhez vezettek az energiatermelés terén” – állítja.

Úgy véli a kormányzat azért titkolózik évtizedek óta, mert a „világ társadalmi, gazdasági és geopolitikai rendje” forog kockán.

Mint elmondta, azt tervezi, hogy hamarosan nyilvánosságra hozza az UFO-roncsok vizsgálatából származó technológia részleteit, amely szerinte képes lenne felváltani a fosszilis tüzelőanyagokat, az atomenergiát, vagy az elektromos átviteli rendszereket, és egy generáción belül egy új, szegénységtől és szennyezéstől mentes gazdaságot teremtene.

Share via
„Legalább 119 idegen űrhajó zuhant már le eddig bolygónkon\' – állítja Dr. Steven Greer UFO-kutató
error:
Send this to a friend