Ötödik típusú találkozások – A kapcsolatfelvétel elkezdődött – Steven Greer dokumentumfilmje

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

UFO-k és földönkívüliek

Amint hirtelenjében UFO-k kezdik ékesíteni a The New York Times és a The Washington Post címlapjait, a „fake news” és „összeesküvés” mémek korában, hogyan tudjuk értelmezni az ilyen híradásokat anélkül, hogy elveszítenénk a talajt a lábunk alól?

Az „Ötödik típusú találkozások” egy egész estés dokumentumfilm Dr. Steven Greer-től, aki szakértője a földönkívüli témakörnek, a globális közzétételi mozgalom ikonikus alakja, rutinszerűen tart tájékoztatásokat magas rangú katonai és titkosszolgálati vezetőknek a földönkívüli jelenségről.

Ő kezdte el a világon a CE-5 meditációkat, melyek békés, civil kapcsolatfelvételek külFÖLDi civilizációkkal. Egyik tanítványa, aki a Sirius című korábbi filmjében is szerepelt, Kosta Makreas, az ETLetsTalk.com alapítója, tette a CE-5 meditációkat globálissá. Ezt karolta most fel Greer új filmjében.

Steven Greer első nagy filmje a Sirius (2013) volt, ez volt a filmtörténelem valaha készült legnagyobb tömegfinanszírozású filmje. Ez után következő filmjei az Illegálisan titkosított – Elismeretlen (2017) és a mostani CE-5 Film – Ötödik Típusú Találkozások (2020).

Nemcsak a Sirius, hanem az Unacknowledged (Illegálisan titkosított – Elismeretlen) című film is rekordokat döntött a közösségi finanszírozásból készített filmek körében és mindkettő helyi kezdeményezésű projektek beindítását inspirálta.

Ebben a filmben Dr. Greer bemutatja azt a kevesek által ismert információt, amit a titoktartás felépítői nem akarnak a tudomásodra hozni: hogyan lehet az elfeledett spirituális tudás kulcsfontosságú a földönkívüliekkel történő ember által kezdeményezett kapcsolatfelvételhez.

A film számos innovatív videó és fényképes bizonyítékot és ezeket alátámasztó interjúkat mutat be, olyan prominens figurákkal, mint Adam Curry, a Princeton PEAR Laboratóriumból, az Amerikában legendás polgárjogi ügyvéd Daniel Sheehan; és Russel Targ, aki a CIA szigorúan titkos távolbalátó programjának vezetője volt. Az üzenetük: több ezer ember számára a kapcsolat már elkezdődött. Ez az ő történetük.

Greer ebben a filmjében arra invitálja a nézőket, hogy gyakorolják a CE-5 meditációkat (nem szükséges hozzá mobil applikáció, se semmilyen tréning) és töltsék fel az internetre fél-1 perces videós beszámolóikat, amiket akár az ő facebook-oldalára is rá lehet kommentelni (ez esetben angolul beszélve a videón). Ez lehet annyi, hogy az ember bemondja a nevét, országát és hogy CE-5-öt gyakorol, és lehet egy videó vagy képfelvétel is egy tényleges CE-5 találkozásról (a filmben mindkettőből sokat bejátszanak).

A fordításért köszönet a GoodET Hungary blognak

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend