Dr. Steven Greer: „Tudok az amerikai kormány titkos kísérleteiről, melynek során ember-idegen hibrideket hoztak létre”

A neves tudós és UFO-kutató, Dr. Steven Greer az amerikai kormány titkos kísérleteiről lebbentette fel a fátylat.

A Felfedés projekt alapítója, Dr. Steven Greer, a VLAD TV Youtube csatornának adott interjújában az amerikai kormány, emberi és a földönkívüli fajok keresztezését célzó törekvéseiről beszélt.

Mint mondta, ez a keveredés „hagyományos” módon jelenleg lehetetlennek tűnik, ugyanakkor elismerte, hogy vannak titkos genetikai kísérletek, melyek ezt a problémát kívánják orvosolni.

Dr. Greer legutóbb akkor került a média érdeklődésének középpontjába, amikor kijelentette, hogy eddigi kutatásaik tanúsága szerint, már legalább 119 idegen űrhajó zuhant le bolygónkon, s ezeket az amerikai kormány titkos egységei már a 30-as évek óta szisztematikusan begyűjtik.

Az ufológus most sem állít kevésbé meglepő dolgokat. Szerinte az emberi és idegen DNS-ekkel végzett kísérletek során különös, félig emberi, félig földönkívüli hibrideket hoztak létre.

„Ezek olyan szörnyűséges programok, melyek láttán, még az emberkísérleteiről hírhedt náci orvos, Mengele is zavarba jönne.”

– mondja Greer.

„Tudok ilyenekről, mivel magam is ismerek olyan személyeket, akik ezekben a projektekben dolgoztak. „

„Szóval, ha az a kérdés, hogy vannak-e az emberi és az idegen fajok DNS-ét keresztező titkos kísérleti programok, akkor a válasz igen. Ezeket azonban, mi emberek hajtjuk végre, nem pedig a földönkívüliek. A hibridizáció eredményeként pedig nagyon különös, részben emberi, részben földönkívüli vonásokkal rendelkező lényeket kreálnak.” – teszi hozzá.

Dr. Greer elmondta, hogy 33 éve dolgozik azon, hogy a nyilvánosság kizárásával zajló kutatási programokról információkat szerezzen.

„Amikor már azt hinnéd, hogy egy olyan projektre bukkantál, amelynél szörnyűbbet nem találsz, jön egy újabb, annál is rémisztőbb felfedezés.”

hibrid Steven Greer

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend