Rejtélyek

Dr. Steven Greer: „Tudok az amerikai kormány titkos kísérleteiről, melynek során ember-idegen hibrideket hoztak létre”

A neves tudós és UFO-kutató, Dr. Steven Greer az amerikai kormány titkos kísérleteiről lebbentette fel a fátylat.

A Felfedés projekt alapítója, Dr. Steven Greer, a VLAD TV Youtube csatornának adott interjújában az amerikai kormány, emberi és a földönkívüli fajok keresztezését célzó törekvéseiről beszélt.

Mint mondta, ez a keveredés „hagyományos” módon jelenleg lehetetlennek tűnik, ugyanakkor elismerte, hogy vannak titkos genetikai kísérletek, melyek ezt a problémát kívánják orvosolni.

Dr. Greer legutóbb akkor került a média érdeklődésének középpontjába, amikor kijelentette, hogy eddigi kutatásaik tanúsága szerint, már legalább 119 idegen űrhajó zuhant le bolygónkon, s ezeket az amerikai kormány titkos egységei már a 30-as évek óta szisztematikusan begyűjtik.

Az ufológus most sem állít kevésbé meglepő dolgokat. Szerinte az emberi és idegen DNS-ekkel végzett kísérletek során különös, félig emberi, félig földönkívüli hibrideket hoztak létre.

„Ezek olyan szörnyűséges programok, melyek láttán, még az emberkísérleteiről hírhedt náci orvos, Mengele is zavarba jönne.”

– mondja Greer.

„Tudok ilyenekről, mivel magam is ismerek olyan személyeket, akik ezekben a projektekben dolgoztak. „

„Szóval, ha az a kérdés, hogy vannak-e az emberi és az idegen fajok DNS-ét keresztező titkos kísérleti programok, akkor a válasz igen. Ezeket azonban, mi emberek hajtjuk végre, nem pedig a földönkívüliek. A hibridizáció eredményeként pedig nagyon különös, részben emberi, részben földönkívüli vonásokkal rendelkező lényeket kreálnak.” – teszi hozzá.

Dr. Greer elmondta, hogy 33 éve dolgozik azon, hogy a nyilvánosság kizárásával zajló kutatási programokról információkat szerezzen.

„Amikor már azt hinnéd, hogy egy olyan projektre bukkantál, amelynél szörnyűbbet nem találsz, jön egy újabb, annál is rémisztőbb felfedezés.”

error:
Send this to a friend