Dr. Courtney Brown – Egy UFO-eltérítés megfigyelése a távolbalátás segítségével

Részlet Dr. Courtney Brown: Cosmic Voyage (Kozmikus utazás) című könyvéből:

Oktatóm tapasztalatai szerint a távolbalátók nem képesek megfigyelni azt, amikor az idegenek embereket rabolnak el. Valahányszor ezzel próbálkoznak, néhány kivételtől eltekintve, az eltérítés helyett pótjelet közvetített feléjük.

A jel adatai gyakran csupán szimbolikus értelmet hordoztak. A távolbalátó ugyanis ilyen esetben nem a célpontot, hanem ehelyett valami mást lát.

Előfordult, hogy az információnak semmi köze sem volt a célponthoz. Amikor más távolbalátók is ugyanarra a célpontra álltak rá, egészen más eredményt kaptak. Néhány esetben pedig az eltérítéses célpontok semmilyen információt sem közvetítettek.

Ezúttal egy földönkívüliek által végrehajtott emberrablás lesz a célpont. (A konkrét esetet Jacobs Titokzatos Élet (Secret Life) című könyvéből vettük.)

Az oktatóm tudta, hogy az eltérítés helyett más jelet fogok kapni, bár ezt a konkrét esetet még sohasem vizsgáltatta meg egyetlen távolbalátóval sem.

A földönkívüliek olyan megmásított jelet küldtek, amely megfejtendő szimbólumokat tartalmazott. Nyilván úgy gondolták, maga az eltérítés félreérthető lenne, ezért az eltérítések hátterében álló célt, értelmet megvilágító szimbólumokat közvetítettek felém. Persze a célpontról az ülés befejeztéig semmit sem tudtam.

DÁTUM: 1993. SZEPTEMBER 30.

HELY: OKTATÓHELYISÉG

ADAT: 4. TÍPUS

A CÉLPONT KÓDJA: 2864/0576

Annyit megtudtam, hogy a célpont a szárazföldön van.

C.B.: „A Föld színeit látom, barnát, fehéret, sárgásbarnát. Meleg van, mintha sivatagban lennék.”

IRÁNYÍTÓ: „Kezdje el a harmadik szakasz vázlatrajzát.”

C.B.: „Egy épület, egy kerítés, valami vasúti pályaféle.”

Hozzálátok a rajzhoz. Az oktatóm háromszor helyváltoztatásra utasít, hogy a helyszínt több szemszögből is lássam.

IRÁNYÍTÓ: „OK. Folytassa a 4. szakasz mártrixán.”

C.B.: „Ez határozottan egy kerítés. Lapos földdarab, munkaterületféle. A kerítésen belül állatok és néhány ember látható. Az emberek fehérbőrűek, úgy látom, a munkájukat végzik. Az állatok pedig lovak.

Az állatok ellenőrzése folyik itt. Igen, ez egy munkahely, az emberek pedig a munkájukat végzik. Árad belőlük a szándék, hogy a munkájukat el kell végezni. Eltökéltség és nagyfokú intenzitás érződik. Mint egy bikaviadalon.”

IRÁNYÍTÓ: „Írja be a jelhez AOL-ként: >>mint egy bikaviadalon<<. Ne értelmezzen, csak gyűjtse az adatokat.”

( AOL=analytic overlay=analitikai fedőfogalom – a távolbalátó ülés folyamán hozott mentális következtetés. – a szerk.)

C.B.: „Nos, igen, a kerítésen belül emberek és állatok vannak. Az az érzésem valamit bántanak. Lelátók vannak sok nézővel. A tömeg a bekerített, kör alakú területet figyeli. Nem tetszik ez az egész.”

IRÁNYÍTÓ: „Rendben van, Courtney, tartsunk szünetet.”

A szünet után:

C.B.: „OK. Újból a helyszínen vagyok. Kiabálnak, üvöltöznek, nevetnek is. A lelátón ülők egyszerű átlagemberek. Szórakoznak. Számukra ez egy szombati sportesemény.”

Az oktatóm ekkor mozgásra adott utasítást, 5000 lábnyira a föld felszíne fölé emelkedtem.

„Hűha, itt egész mást látok. Ezüstös fémtárgyakat. Gyorsan haladnak, a földönkívüliek űrhajói ötlenek fel bennem AOL-ként. Mi a következő lépés? Járműveket látok.”

Az oktatóm ekkor lokalizációs gyakorlatot rendelt el. Ennek során a járműveket visszakísértem oda, ahonnan jöttek.

„Az űrhajók olyanok, mintha repülők lennének, fémesen fénylenek. Úgy tűnik, az űrhajóban utazók meghatározott célú küldetést hajtanak végre. Megvan, ketten ülnek a gépben, arrogancia árad belőlük. Egy városból startoltak.

Rengetegen vannak a városban. Úgy tűnik a repülősök bántják a városlakókat valamilyen esemény során. Az emberek célpontok, és ez nem tetszik nekik. Rengeteg az épület is. Hideg és nedves az idő. Egy repülőtérről szállnak fel a gépek.

Újból az eredeti helyszínen vagyok, az állatok meg vannak rémülve. Az emberek mintha játékszernek tekintenék őket. Az állatokon eluralkodik a pánik, de határozottan az a benyomásom, a kerítésen belül lévő emberek nem akarják bántani őket. Csak a szórakozáshoz kellenek.”

IRÁNYÍTÓ: „Összpontosítson arra, mit akarnak az emberek az állatokkal.”

C.B.: „Ellenőrzés alá akarják vonni az állatokat, csordába terelni vagy ilyesmi. Ez a hely betanításra való. Betanítják az állatokat bizonyos dolgokra.”

IRÁNYÍTÓ: „Kicsit haladjon előre az időben.”

C.B.: „Az állatok már nincsenek megrémülve. Élelmet, szeretetet kapnak a trénerektől.”

IRÁNYÍTÓ: „Rendben. Fejezzük be az ülést. Elárulom a célpontot.”

VÉLEMÉNYEZÉS

Csak a személyes véleményemet mondhatom el ezzel a távolbalátó üléssel kapcsolatban. Lehet, hogy az olvasó másképp értékeli a dolgokat. Az ilyenfajta ülés tudomásunk szerint kétféle helyzetben fordult elő: először is, amikor ufo-eltérítés megfigyeléséről volt szó, másodszor pedig, amikor a katonai távolbalátók, megpróbáltak szemügyre venni egy veszélyes, energiát előállító berendezést.

Az ülés során az állatok az embereket jelképezik. A kerítésen belüli emberek valójában a földönkívüliek, akik megpróbálják megtanítani az embereket valamire. A lelátón figyelő emberek talán galaktikus megfigyelők. A repülőgépek a földönkívüliek űrhajóit jelképezik, amelyek kapcsolatba hozhatók a kerítésen belüli trénerek munkájával, utasai pedig valószínűleg a földön ténykedőket támogatják.

A földönkívüliek egy része tehát pótjel kibocsátására képes, amelyet a távolbalátó elméjéhez, tapasztalataihoz szabnak a számára legkönnyebben felfogható módon. Ez a fajta eljárás azonban elég ritka.

Courtney Brown eltérítések Pszi-képességek távolbalátás

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend