Az Omega-terv – Az eltérítettek tanulmányozása

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

UFO-k és földönkívüliek

Omega-terv

Az Omega-terv lényege az volt, hogy a pszichiáterek olyan személyeket figyeltek, akiket idegenek raboltak el vagy kerestek fel, illetve a klinikai halál állapotában különleges élményeken mentek keresztül.

Ebben a vizsgálatban több mint 260 önkéntes vett részt. A vizsgálat során a következő kérdésekre kerestek választ.

Milyen személyiségi és lélektani tulajdonságokkal rendelkeznek azok az egyének, akik azt állítják, hogy földönkívüliekkel álltak/állnak kapcsolatban?

Milyen hatással volt rájuk a találkozás?

Az tény, hogy gyermekkorában valamennyi érintettnek valamilyen súlyos lelki problémával kellett szembenéznie. Kenneth Ring pszichológus szerint a jelenség éppen arra világít rá, milyen messze vagyunk még attól, hogy minden szempontból megértsük az eltérítettek bonyolult lelki összefüggéseit.

Honnan jönnek az idegenek?

Az igaz, hogy az UFO-jelenség az időn és a téren kívüli valóság megnyilvánulása. Lehet hogy az UFO-k nem is a megszokott kiterjedésű térből, hanem egy többalakzatú világegyetemből érkeznek hozzánk.

Sokan úgy vélik, hogy az UFO-jelenség valamely hihetetlenül bonyolult intelligenciával rendelkező idegen képződmény jelképes kapcsolatteremtési módja.

Mik is a kapcsolatteremtés módozatai?

  • Első típusú találkozás – Ez azt jelenti, hogy a szemtanú és az UFO-között legalább 300 méter távolság van.
  • A második típusú találkozásnál a tárgy érzékelhető nyomokat hagy a találkozás helyszínén, vagy akár a szemtanún.
  • A harmadik típusú találkozásnál a tárgy leszáll, a szemtanú látja az űrhajót és annak legénységét, esetleg kapcsolatba lépnek egymással.
  • A negyedik típusú találkozásnál az érintett személyt elrabolják, esetleg felviszik az űrhajóra, ahol kísérleteket végeznek rajta.
  • Az ötödik típusú találkozásnál az érintett személy térhatású — holografikus — képet lát, illetve rejtélyes üzenetet kap az éteren keresztül.

Az idegenekkel való kapcsolatot megélt személyek ma már magas önismereti szinttel, fejlett és nyitott tudattal rendelkeznek. Számtalan, erre utaló esetek példái állnak rendelkezésünkre.

Az idegenekkel való kapcsolatot megélt személyek rendkívüli módon nyitottak a világra és embertársaikra egyaránt. Ez nem pusztán a véletlen vagy a megélt élmények hatásának köszönhető, hanem az esetleges művi beavatkozásnak.

Ez azt jelenti, hogy a földönkívüliek képesek az emberi tudat átformálására is. Ez pedig igazán ráférne Földünk egész lakosságára. Ha a kapcsolat tudatosul és az emberi tudat által irányíthatóvá válik, akkor az idegen bolygókról érkező hatásokat is igazán át tudjuk majd élni, és őszintén el merjük mondani.

A tény viszont akkor is tény marad, ha nem akarjuk, vagy nem merjük elfogadni az idegen civilizáció jelenlétét Földünkön. Önmagunkat csapjuk be, ha mindezekről nem akarunk tudomást venni.

Az Omega-terv egy világméretű program része volt, mely abban segített, hogy betekintést nyújtott a földönkívüliekkel kapcsolatos kutatásokba, illetve jobban megismerhettük általa az eltérítettek és a halálközeli élményeket megtapasztaló emberek lelkivilágát.

eltérítések

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend