5 érdekesség, amit nem tudtál a szellemekről

A szellemekkel való kommunikáció egyre kevésbé tűnik lehetetlennek. Egyre többen ismerik fel magukban azt a különleges képességet, ami alkalmassá teszi őket a túlvilági lelkekkel való párbeszédre.

Egy elmélet szerint erre valójában mindannyian képesek lehetnénk, akár te is. Az tehát nem titok, hogy a szellemekkel akár társalogni is lehet, de ezen felül jó néhány izgalmas kérdés van még, amire nem feltétlenül ismered a választ.

Íme ezek közül néhány:

1. A szellemek intelligensek?

A beszámolók alapján igen. Gondolkodnak, információkat adnak át, kommunikálnak. Felismerik az emberekre leselkedő veszélyeket, és megtalálják a módját annak, hogy figyelmeztessenek. A szellemek „fizikai agy” nélkül is intelligensek, mi több, energiájuk növekedésével ez az intellektus fejlődésre is képes.

2. A szellemek nők vagy férfiak?

A szellemeknek nincs „látható”, „kézzel fogható” teste, nincs fizikai formája és kiterjedése, ennek ellenére határozottan megkülönböztethető, hogy a szellem fizikai valóságában nő volt vagy férfi. Más jellegű energiákkal jelentkeznek, máshogy „rezegnek”. A médiumok azt állítják, ez nem is kérdés. Ráadásul minél erősebb volt életében a nemre jellemző „kisugárzás”, ha valaki „nagyon nő”, vagy karizmatikus férfi volt, azt a szellemi megnyilvánulásában is érzékelni lehet.

szellem-lany-es-kutya

3. A szellemeknek kell pihenő?

A médiumok azt állítják, hogy a szellemeknek semmilyen fizikai korláttal nem kell megküzdenie, így a fáradtsággal sem. Bár a szellemek folyamatosan aktívak, nincs szükségük alvásra. Sokkal fontosabb számukra egy- egy helyszín, ahol nem a pihenés miatt jelennek meg, hanem hogy pozitív energiákat gyűjtsenek. A spirituális szertartások helyszínén, vagy az olyan épületekben, ahol meditáció zajlik, nagy valószínűséggel a szellemek is töltekeznek. Az általuk „szerzett” energia jó helyre megy, a meditációs energiával nem élnek vissza – csak „megfürdenek benne”.

4. Hol léteznek a szellemek?

A szellemek fizikai értelemben nem éreznek semmit, és nincsenek falak körülöttük. Bárhol megjelenhetnek, akár a lobogó tűzben, egy tó víztükrében, a tükör foncsorjában is. A médiumok meglátása szerint a szellemek végtelen szabadságot élveznek, élő és élettelen formához is képesek odatapadni.

5. A szellemek ragaszkodnak a családjukhoz?

A szellemek tulajdonságait jól ismerő emberek szerint sajnos nem. A családi kapcsolódás addig fontos, amíg a szellem fizikai burokkal, testtel rendelkezik. A halál után, amikor kinyílik a lélek számára a végtelen valóság, és felfedezi az univerzumot átszövő bonyolult összefüggések hálóját, a család fogalma jelentőségét veszíti. Ez nem jelenti azt, hogy nem szereti a továbbiakban egykori családjának tagjait, csak megérti, hogy mindenki, minden egyes lélek összetartozik.

forrás: life.hu

szellem

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend