A számokat körülvevő energiák

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Ezotéria

Miért is lenne energiája bárminek, ami olyan egyszerű, mint egy szám? Sok okból vagy helyzetből kifolyólag lehetséges.

Például ha a kilences számjegyet látod egy oldal alján, az teljesen más, mintha magát a szót látnád odaírva. A kilences számnak üzenete van, ami a leírt szónak nincs.

A szó önmagában nem mond semmit, ám a lap alján lévő kilences azt mondja, hogy valószínűleg ezelőtt nyolc másik oldal is született – tehát logikai üzenete van számodra.

Csupán annyi történt, hogy rápillantottál a lap alján lévő kilences számra, és azonnal egy üzenetet tudtál hozzá társítani. Azt jelentette, hogy ez a kilencedik oldal – vagyis megmutatta számodra, hogy valahol van nyolc másik oldal is. Van tehát energiája? Igen.

És mi van, ha egy szám önmagában áll valahol a lapon, de nem az oldal alján? Ugye csak tinta a papíron? De tinta a papíron egy szöveg is és egy szerelmes levél is, és még sok egyéb, ami megváltoztat minket. De egy szám?

Akkor gondolj bele: Mi van, ha a szám valójában a neve valakinek, akit ismersz, vagy akár egy angyali lénynek? Megváltoztatná ez a helyzetet?

angyal

A számoknak tényleg van „angyali nevük”, és gyakran teljesen új értelmet adnak olyan helyzeteknek, amelyekről azt hisszük, hogy már mindent tudunk.

Egyszerűen számként megjelenő rövidített energetikai üzenetként képzeld el őket. A számok a szimbólumok ősi rendszerének a részei, amelyek egy újabb nézőpontot kínálnak.

Az ősi időkben azok, akik „csontot dobva” vagy „teafűből olvasva” jövendöltek, éltek is ezzel – gyakran megszámolták az egy bizonyos irányba mutató csontokat vagy a leveleket.

A jóslás során egyfajta numerológiai gondolatmenetet követtek, melynek kiindulópontja egy véletlenszerűnek nevezhető esemény volt (például egy dobás).

A számmisztikusokat gyakran kérik arra, hogy nevekhez vagy eseményekhez kapcsolódó számokat értelmezzenek, ezáltal több információt „láthassanak” meg bennük.

Néha azzal bízzák meg őket, hogy változtassák meg egy név energiáját. Nézzük meg, hogy ez hogyan és miért működhet!

Sok ember kérdezi, hogy az „energia” szó mit is jelent. A metafizikában ugyanis gyakran használjuk ezt a kifejezést. Energiája van a helyzeteknek, embereknek, rendszereknek. De miben is áll ez?

Lássuk a definíciót Charles Fillmore Metafizikai Szótárából:

„Energia.. Elménk belső, velünk született ereje, a cselekvés vagy a környezetre hatás képessége.” 

Az energia valami olyasmi, amit érezhetünk, érzékelhetünk minden körül. Nem szükségszerűen kell, hogy fizikai jellegű legyen, például gondolj egy helyzetet körüllengő energiára. Lehet ez dráma, szeretet, „elefánt a porcelánboltban” érzés, szomorúság, bánat vagy éppen ujjongás. Lehet irónia, frusztráció vagy lelkesedés.

energia

Az energia mindenképpen ott van. Nem hiszed? Akkor, amikor legközelebb sírsz vagy nevetsz egy filmen, próbáld meg letagadni, hogy volt egy energia, ami ezt tetette veled. Hiszen az csak egy mozgókép és hang.

De egy jó filmrendező életre kelti az emberi élethelyzetek és az ehhez köthető együttérzés energiáit. Mi nézők pedig „bekapcsolunk” és reagálunk. Történt veled valaha olyasmi, hogy a moziban leültél egy idegen mellé, de fel kellett állnod és átülnöd máshová? Mi történik ilyenkor?

Hívd megérzésnek, ha szeretnéd, de akármi is volt, megsúgta neked, hogy a melletted ülő ember talán beteg, zaklatott vagy csupán „nem jó az energiája” (mosolyog).

A legtöbbünk mindig érzi az energiákat, csak nem címkézzük fel, amit érzünk. Sok ember, aki nem járatos a metafizikában, még az energia szót sem használja – ők azt mondják, hogy nem volt jó érzés, vagy hogy a zsigeri ösztöneik súgtak.

Ezzel behelyettesítik azt a fogalmat, amire te az energia szót használod.  A számokat övező energiáról beszélünk, ami majdhogynem a metafizika legösszetettebb része – még az asztrológiánál és a bolygók mozgásának értelmezéseinél is sokszínűbb.

számmisztika

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend