Saint-Germain: A koronavírus és ami mögötte van

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Ezotéria

Saint-Germain égi üzenete az aktuális folyamatokról

Ennek a vírusnak már a neve is túl manipulatív, azt sugallja, valami olyan dologról beszélünk, amely fölöttetek áll erőben, rangban és hatalomban. Ő a „Koronavírus” és most mindenki rettegjen, mert ennek a vírusnak korona van a fején, mint egy királynak, akinek hatalma és ereje felettetek áll. A tudatalatti számára ezt az üzenetet közvetíti, erősen pánnikkeltő, manipulatív és nem igaz!

Mi a célja a túlzott pánikkeltésnek?

A félelem és pánikkeltésnek van egy fizikai, emberi és egy spirituális oldala.

Fizikai, emberi oldalát tekintve a pénzügyi, gazdasági és háttér hatalmi rendszerek törekvéseit szolgálja, oly módon, hogy országok, népcsoportok és azon belül az egyén legerősebb félelmére, a halál félelemre kondicionál. Teszi mindezt a híradásokon és a médián keresztül úgy, hogy azt érezteti veletek, hogy az életetek vagy egy szerettetek élete veszélyben van. És mi történik ilyenkor? Az életösztön bekapcsol. Minden figyelem a vélt veszély és annak elhárítására irányul, a tudat beszűkül, kialakul a csőlátás és mind az ami a periférián zajlik az számotokra láthatatlanná válik. Nos ez az a holttér, ahol a háttér hatalmi erők céljaikat és törekvéseiket megvalósítják.

Spirituális oldalát tekintve ez egy összetett multidimenziónális folyamat, amelynek több al síkja van. És amelyet mindenki egyéni érettsége szerint érzékel, és tapasztal meg.

Ha egy felsőbb Isteni szintről tekintünk a történésekre, azt láthatjuk, hogy a Felemelkedés folyamatában, amelyet „Globális Spirituális Evolúciónak” is nevezhetünk, az emberiség egy magasabb szellemi-lelki létvalóságba emelkedhet és horgonyozhat le a földi létbe. Azonban még mielőtt ez megtörténhetne egy vizsgát, egy próbatételt szükséges sikeresen vennie. Mondhatjuk úgy is hogy Isten rányomott „A PRÓBATÉTEL GOMBRA”. És ez nem büntetés, hanem szükséges folyamat, mert a közös kollektív Mer-Ka-Ba mezőtöknek is le kell tisztulnia, hogy egy magasabb szintre emelkedhessetek.

A Felemelkedés nem más, mint letisztulás és átlényegülés. Ez egy külső, belső alkímiai folyamat, amelyben az ólom arannyá válik és valódi önvalótok megszülethet. És ezáltal a Földön, az Új Föld megvalósulásának égi fényterve általatok kibontakozhat.

Világotokban most egy planetáris ÉRETT-S-ÉGI-VIZSGA zajlik, és ezt a vizsgát nem egy tanteremben, hanem az életben teszitek, amelyben mindenki más tételt fog húzni, és mindenkinek egyénileg is helyt kell állnia. Minden és mindenki a helyére kerül. Suba, a subához, guba, a gubához és elválik az ocsú a búzától!

Most mindazon fontos dolgokat, amelyeket eddig háttérbe helyeztetek előtérbe kerül. Szükséges felismernetek a vírus csak tükröt tart, rámutat, hogy rossz volt a fontossági sorrend, és csak helyzetbe hoz titeket, hogy a régi elavult gondolkodás mintákat átalakíthassátok.

Az Éncentrikus gondolkodást fel kell váltania az Egységtudatosságnak, mert a Felemelkedés fény-hídján és ezen a próbatételen, csak is igaz, könnyű lélekkel, valódi isteni eszmével, legbelső fény-magotokig hittel átitatódva, egymást segítve haladhattok át.

Kollektív szinten a most zajló folyamatok hátterében Nemzet Karmák íródnak felül, régi sérelmek enyhülnek, új barátságok, és új szövetségek jönnek lére. A régi társadalmi és gazdasági struktúrák átalakulnak.

Egyéni emberi szinten, önmagatokba, Istenbe, és az eddigi utatokba vetett hitetek lesz megpróbálva. Ne adjátok át magatokat a kétségbeesésnek és a haragnak. Maradjatok nyugodtak, erősítsétek meg akaratotokat és legyetek kitartóak, mert csak így nyerhetitek el a nagyobb erőt.

Szeretnénk, hogy tudjátok, ahogy most rátekintünk Magyarország esemény horizontjára, nem lesz olyan intenzív a betegség, mint más országokban, és ahogy mi látjuk, sokkal gyorsabban rendeződik is.

Én Saint-Germain arra kérlek titeket, hogy segítsétek és támogassátok egymást, mert miképpen egy aprócska vírus ilyen nagy hatással lehet életetekre, úgy egy aprónak tűnő jó cselekedet is hozzájárulhat az Új Aranykor eljöveteléhez.

A Fény Áldásával – Saint-Germain

Közvetítette: Aysha

forrás: angyalforras.hu

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend