Adamus Saint-Germain – Mit jelent a közvetítés?

A közvetítés a kommunikáció egyik természetes formája az emberek és az angyali lények, a más dimenziókból származó fénylények, felemelkedett mesterek stb., sőt, az emberek és az állatok között.

A közvetítő olyan, mint a fordító vagy a szinkrontolmács. Megnyílik a kommunikáció érzékelésére és felfogására, emberi szavakká alakítására azért, hogy megértse a beszélgetést, vagy hogy mások számára érthetővé tegye azt.

A közvetítő eldöntheti, hogy kit vagy mit közvetít. Ameddig a másik szellemi fél kész a kommunikációra, addig fel lehet vele venni a kapcsolatot, és elkezdődik a közvetítés. Sok ember közvetíti például Mihály arkangyalt.

Ha beleegyezik a közvetítővel való kommunikációba, akkor megindul a nem verbális üzenetek áramlata. A közvetítő intuitív szinten fogadja az információt, és az elme szavakká alakítja a „nyers információt”. Ellentétben azzal, amit talán sokan gondolnak, a szellemi lények általában nem az emberi nyelvet használják, mert az számukra túl hiányos és nehézkes.

Üzenetük tiszta esszenciája érzetek válogatott sorozatán keresztül adódik át. Egy másik elterjedt tévedés szerint a közvetítőnek mély transz-állapotba kell esnie, vagy át kell engednie a testét a szellemlénynek.

A közvetítés azonban nagyon hasonlít más kommunikációs formákra, legyen az verbális, testbeszéddel, illatokon keresztül vagy művészettel közvetített kommunikáció. Mind üzenetet közvetít, és ez az üzenet függ a befogadó felfogásától is. A ma élő legismertebb közvetítők, mint például a Kryont közvetítő Lee Carroll, Steve Rother (A Csoport) és Ronna Herma (Mihály arkangyal) tudatos közvetítők.

Mialatt közvetítenek, tudatában vannak önmaguknak és mindannak, ami körülöttük történik a teremben. Érzékelésüket és figyelmüket a közvetített szellemi lényre irányítják, és így értelmezik, illetve fordítják és továbbítják az üzenetet.

A mai közvetítők legtöbbször nem hagyják el a testüket, és a közvetítés során nem is engedik át tudatukat, szellemüket és értelmüket az éppen közvetített szellemi lénynek. Alapvetően több ember is kapcsolódhat ugyanannak a szellemi lénynek az energiájához, ezért van gyakran több, ugyanazt a szellemi lényt közvetítő személy.

Általánosságban véve azonban mindig csak egy valaki működik a szellemi lény „követeként”, ilyen például Jane Roberts Seth esetében, vagy mi, Adamus Saint-Germain esetében. A közvetítés egyik legegyszerűbb formája a háziállatokkal lehetséges. A háziállatok ugyan nem emberi nyelvet használnak, de erős késztetésük van az emberekkel való kommunikációra.

Egyszerűen engedd el azt az elképzelést, hogy szavakat fogsz hallani, és engedd meg magadnak, hogy „érezd” a háziállatodat. Amilyen mértékben megnyílsz ezen érzéseknek, olyan mértékben fogja szellemed egészen természetes módon szavakká vagy mondatokká rendezni azokat, és emberi tudatod így jobban megértheti a beszélgetést.

Ha beszélgetni szeretnél a háziállatoddal, engedd el azt az igényt, hogy szavakat használsz hozzá. Tárd fel helyette érzéseid, hadd áramoljanak a kedvencedhez! Ha ily módon beszélgetsz vele, akkor kezdetben talán segít, ha képeket képzelsz el vagy vizualizálsz valamit. Amikor már jobban bízol e folyamatban, és gyakorlottabbá válsz kedvenced közvetítésében, akkor az információ gyorsan és könnyen áramlik majd, és már képek vagy vizualizáció használatára sem lesz szükséged.

Néhányan aggódnak, vagy félnek a közvetítésektől, mivel nem értik a folyamatot, vagy attól tartanak, hogy negatív vagy sötét szellemi lény jelentkezik. A közvetítőnek azonban mindig van választása, és szabadon eldöntheti, hogy kit vagy mit szeretne közvetíteni, pontosan úgy, ahogyan mindenki szabadon megválaszthatja, hogy ki legyen a barátja vagy a beszélgetőtársa.

A közvetítő rákérdezhet minden szellemi lény vagy angyal nevére és származására, ha azok kapcsolatba kívánnak vele lépni. A tapasztalt közvetítők tudják, hogy az, hogy egy szellemi lény beszélni szeretne velük, nem jelenti szükségszerűen azt is, hogy ez a lény megvilágosodott.

A közvetítőnek képesnek kell lennie önállóan felbecsülni a szellemi lény megvilágosodottságának szintjét, és a tőle származó információ értékét. Néhány szellemi lény egyszerűen csak szívesen cseveg, mások saját szándékukat követik, és sok olyan szellemi lény is van, aki előítéletektől mentes, felvilágosodott és úgymond megvilágosodott iránymutatást és tanácsokat szeretne átadni.

Felhasznált irodalom: Adamus Saint-Germain – Az új energia mesterei

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend