Kryon: Az emberiség irányítja Gaia energiáját

gaia

Gaia együttműködik az emberiséggel. Állandóan méri az egész embercsoport jellemzőit. Amikor alig néhány Emberi Lény élt a bolygón, akik kapcsolatban álltak Gaiával, Gaia reagált rájuk.

Ahogy a DNS-etek is reagált Gaiára. Igazodott hozzá, hogy megfelelően működjön. A DNS, az ember tervrajza úgy lett megalkotva, hogy együttműködjön Gaiával, Gaia pedig úgy lett tervezve, hogy helyreállítsa az emberi tudatosságot.

Ez egy zárt rendszer, amelyben az egyik tényező mindig hatással van a másikra.

A DNS arra lett tervezve, hogy nagyon hosszú életet, teljes mértékű megfiatalodást és az öngyógyítás lehetőségét biztosítsa az Emberi Lényeknek.

dna-spiritual

A DNS úgy lett tervezve, hogy a híd köztetek és a veleszületett ösztönös részetek között mindig ott legyen. Hallottatok a régmúlt idők azon Emberi Lényeiről, akik nagyon sokáig éltek. Vajon ezek a számok csak elírások a szent szövegekben? Természetesen nem.

Akkor hát mi tette lehetővé néhány Emberi Lénynek, hogy lóval tovább egészséges legyen akkoriban, mint ti most? Igazat írtak az éveik számáról? Biztosítalak róla, hogy igen, és el is mondom, hogy ez hogyan lehetséges.

A körülöttetek és mások körül található mező olyannyira összehangolódott Gaiával, hogy egymást követve működtök együtt és változtak. Az Ősök tudták ezt, ezért voltak egységben a bolygóval.

Lassan ti is elkezditek felfedezni ugyanezt. Gaia az emberi tudatossághoz igazodva hozza létre a bolygó energiáját. A másik irányba is működik a dolog: a DNS-etek egésze a bolygó úgynevezett Kristályrácsára reagál. Ez egy ezoterikus „memóriarács”, amely az emberiség eltárolt energiáit és eseményeit tartalmazza.

fold-kristalyracs

Mondhatjuk, hogy ez egy láthatatlan héj a Föld felszíne körül, amely magába foglalja minden egyes, a bolygón valaha élt ember történetét és energiáit. Amikor megszülettek és megtörténik az első lélegzetvétel, az emberi mivoltotok kvantum mezeje rátekint a Kristályrácsra, és hatékonyságát a bolygó energiáihoz igazítja.

Az emberiség ebben az energiában jött létre, amióta csak itt vagytok. Mostanra a bolygó energiája telítődött több ezer év háborúival, régi energiás harcaival, férfiuralmával és intoleranciájával. Ez az, amihez a DNS a születésetekkor hozzáigazodik.

Bár 100 %-os DNS hatékonyságra vagytok tervezve, ez jelenleg alig 30 %.

dna-spiritual02

És ez az, ami most változik – a tudatosság folyamatban lévő átalakulása miatt a DNS-etek elkezd nagyobb hatásfokkal működni. Természetesen ezt azoknál látjátok először, akik most születnek.

Az első lélegzetvételükkor most 35% -on működik a DNS-ük, ami azt jelenti, hogy ezek az Emberi Lények már jóval fiatalabb korban sokkal tudatosabbak, és sokkal inkább fogalmakban gondolkodnak. Szinte olyan, mintha ösztönös tudatossággal rendelkeznének a mindenre kiterjedő emberi mivoltról, ahelyett, hogy elölről kellene ezt megtanulniuk, ahogy ti tettétek. Most már azt is tudjátok, hogy miért ennyire mások a gyermekeitek. Ti is tisztában vagytok azzal, hogy azok.

Most persze mondhatjátok: „Milyen kár, hogy nem tudjuk emelni a DNS hatékonyságunkat mi magunk!” Nos, képesek vagytok rá! Mert a bolygó energiája éber, és kész jelet küldeni az ősi lelkeknek. Kezdenek ráébredni, hogy a bennük lévő mintán, a tudatosságon, a tiszta szándékon és együttérzésen keresztül megváltoztathatják a saját mezőiket. Képesek vagytok megváltoztatni a DNS-etek kvantum „lenyomatát” az együttérzés által!

Új DNS összehangolás az új Gaia energiával

Amikor megszülettek, a DNS-etek hozzáigazodik ahhoz, ami a Földön történik. Létrehoz egy valóságot számotokra, amit emberi természetnek hívtok. A Föld változik, a Kristályrács most tulajdonképpen egy kicsit fellebbenti a fátylat, és a DNS-etek elkezd reagálni erre.

A gyermekeiteknél lesztek tanúi az első reakcióknak: ők már eltérő fogalmi jellemzőkkel érkeznek. Nem azon a lineáris módon gondolkodnak, ahogy ti. Észrevettétek? Ahogy múlik az idő, ez egyre inkább megváltozik.

Végül a sokkal hatékonyabban működő DNS megteremti a hiányzó hidat a veleszületett ösztönös rész és a normál emberi agy között. Ez azt jelenti, hogy több intuitív gondolat jelenik meg a saját sejtszerkezetetekben azzal kapcsolatban, hogy mi a helyes és mi a helytelen.

Néhányan másfajta étkezési szokásokat vesztek fel életetekben először. Ráhangolódtok a sejtszerkezetetekre, amely azt súgja:

„Ha változtatok ezen meg ezen, akkor tovább fogok élni.”

lany-csillagos-eg

Ez megmagyarázhatatlan, ösztönös táplálkozásbeli változtatásokhoz vezet. A veletek született ösztönös rész elkezd kommunikálni veletek. Évek óta meglévő szokásaitoktól tudtok egyik pillanatról a másikra megszabadulni, mert a sejtszerkezetetek segít kiiktatni őket, tudva, hogy nincs szükségetek rájuk.

Ne lepődjetek meg, ha az első szokás, amit elhagytok, az a túlevés és az anyagcsere-szabályozók szedése lesz – így a testsúlyotokat extrém diéták kényelmetlenségei nélkül állíthatjátok be a megfelelő szintre!

Mások a függőséget okozó szerekkel hagynak fel, és a folyamat eredményeként sokkal hosszabb élet lesz a jutalmuk. A sejtszerkezetetek meglepő mértékű regenerálódásának lesztek tanúi. Gyorsabban gyógyultok majd, és ennek tudatában is lesztek.

Hamarosan kevésbé lesztek betegek, mint bármikor egész életetekben. Az uralkodó háromdimenziós felfogás azt mondja:

„Nincs mese, öregszel, úgyhogy egyre gyakrabban leszel beteg.”

De ez nem következik be, és ebből tudni fogjátok, hogy valami változik.  Lassanként új energiára ébredtek a bolygón, amely lehetővé teszi, hogy tovább éljetek. A DNS-etek elkezd hatékonyabb módon együttműködni. Mit szóltok a 35 %-hoz? Vagy legyen inkább 40 %, ősi lelkek?

Nos, még valami ennél is több felé haladtok…

forrás: Kryon: Fordulópont – Az emberiség újrakalibrálása 2013 után

Kryon

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend