Kryon – A leggyakrabban felmerülő kérdések

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Ezotéria

Az emberi lélek

Kérdés: Kryon, beszélj a mi emberi lelkünkről! Mi az? Mik a jellemzői?

Válasz: Az egyik legfontosabb, mégis az elképzelhető legbonyolultabb kérdést tettétek föl.
Hogy beszélhetne nektek Kryon olyasminek a jellemzőiről, ami idegen, értelmetlen a
gondolkodásotok számára? Egy vak embernek el tudod magyarázni a természet teljes színskáláját?

Nincs olyan tapasztalatotok, melynek alapján fel tudnátok fogni az emberi lélek mibenlétét. Interdimenzionális érzékelőképesség nélkül egyszerűen lehetetlen ezt megértenetek.

Ember voltod ideiglenes, a lelked az „igazi” valód. Több helyen tartózkodik ugyanabban az időben. Egy része benne van tested minden sejtjében. Egy másik része magának a bolygónak a mágneses terében lévő energia-lenyomat, mely jelzi, hogy itt vagy. Egy további része, melyet Felsőbb Énnek hívtok, a fátyol másik oldalán van, és megoldásokat teremt itteni megtestesülésedhez, válaszol a megvilágosodásodra, megváltoztatva ösvényedet a megállapodásaidnak megfelelő új tervek kibontakoztatásával.

Tudtad, hogy interdimenzionális vagy? Fel tudod fogni, hogy egyszerre több helyen létezel? A lineáris időkeretbe „ragadt” elmével képes vagy megérteni a valós, spirituális idő körét?

Mit szólsz ahhoz, ha azt mondom, hogy a lelked képes egy emberi testet megosztani egy másik lélekkel? Csak álmaidban és látomásaidban kerülhetsz közel a létezés igazi valóságához.

Légy tudatában: lelked a Világegyetem kertjében viruló virág. Örök életű, és ismer mindent, amit én ismerek. Sokkal hatalmasabb, mint azt felismerhetnéd. Több helyen és több időkeretben létezik egyszerre. Ő a család. Ő a SZERETET.

A vezetők

Kérdés: Hogy tanulhatok meg kapcsolatot teremteni a vezetőimmel? Honnan tudhatom, hogy nem pusztán a saját gondolataimról, hanem az ő üzenetükről van szó?

Válasz: Nem adható át csak a biológiai részednek az, amit prekogníciónak, jövőbelátásnak hívtok, vagy egy olyan „tudás” sem, amelyről azt hiszed, hogy találkoztál már vele korábban, pedig még nem.

Ugyanígy nehéz érzelmi „benyomásokat” adni valamivel kapcsolatban, amit meglátsz. Elméd nem elég gyors ahhoz, hogy részt vegyen ezekben a dolgokban, és ezért adhatják neked vezetőid a figyelemfelhívó „lökést”, mielőtt elméd analizálná a tudást, a benyomást.

Éveken át intuíciónak, ösztönös megérzésnek vagy déjà vunak hívtátok ezeket a jelenségeket. Most már tudod, hogy ez a vezetőkkel való kommunikáció legtisztább formája, mely az érzelmeket használja közvetítő csatornaként.

Ezért akik megengedik maguknak, hogy „érezzenek”, megismerik a Szellem vezetését.

Adj magadnak engedélyt arra, hogy észrevedd ezeket az emocionális jelenségeket, és nyugodt állapotban, hangosan nyugtázd a „vételüket”. Mondd el hangosan vezetőidnek, hogy szereted őket – aztán várd ki, hogy mi történik. Túl egyszerű?

Az emberi gondolkodásra vall az a nézet, hogy minden jó dologért keményen meg kell küzdeni. A Szellem azonban azt üzeni, hogy kiérdemelted a rád váró ajándékokat – egyszerűen azzal, hogy kérted őket, s a munkád abban áll, hogy egyáltalán itt vagy most a bolygón! Az adományok pedig segíteni fogják a bolygó rezgésszintjének emeléséért folytatott igazi munkát.

A meditáció

Kérdés: A harmadik kötetben szerepel egy megállapítás, hogy nem kell többet meditálni. Fénymunkásként sokan használjuk ezt a módszert középpontunk megtalálására. Kifejtenéd bővebben a témát?

Válasz: Hadd tisztázzam, hogy Kryon soha nem tanácsolta a fénymunkásoknak a meditációk abbahagyását. Abban a közlésben arról beszéltem, hogy meditációitok mechanizmusa megváltozott. Leírtuk, hogy a középpontba jutás módszerei nem működnek úgy, mint a régi energia idején, s tanácsokat adtunk, hogy miként változtassátok meg őket.

Sokan megéreztétek a változásokat, és megkérdeztétek, hogyan juthatnátok vissza a régi érzések állapotába.

Azt válaszoljuk erre, hogy a régi érzések a régi energiának feleltek meg, és hogy előbbre lépve rá kell találni az új érzésekre, melyek elvezetnek a középponthoz juttató kapcsolatokhoz. Más tanulnivalóhoz hasonlóan ehhez is időre van szükség, és kezdetben kényelmetlenségekkel járhat. Mindez azonban része a bolygón való magasabb rezgésszintű létezéseteknek.

Lélektársak / Ikerlángok

Kérdés: Sokat hallottam a „lélektársakról” és az „ikerlángokról”. Kryon, tudnál bővebb magyarázatot adni róluk, és hogy miként lehet bevonni ezt az energiát az életünkbe?

Válasz: Nem élheted egyik életedet a másik után anélkül, hogy karmikus csoportodban fel ne ismernél embereket, akikhez, érzed, több közöd van, mint azt a látszólagos helyzet indokolná. Tegyük fel, hogy csodálatos társsal az oldaladon jelentős tapasztalatokkal és célokkal teli nagyszerű életet töltesz a Földön. Még ha több megtestesüléssel ezelőtt is volt, a karmikus nyoma megmarad sejtszinten.

Ráadásul Felsőbb Önvalód, akihez most közelebb kerülhetsz ebben az Új Korban, tud mindenről. Aztán egyszer csak egy személy (nem számít, milyen nemű) beesik az életedbe, és a jelenlétével megmozgat benned valamit. Lehet, hogy nem mond semmit, vagy nem kerültök különösebben érintkezésbe, mégis mintha azt kiáltaná neked: „Ismerlek téged!” Hát ez a lélektárs vagy ikerláng-jelenség.

Ezzel kapcsolatban sok hasznos dolgot közvetített Saint Germain, aki igazi szakértője volt az ember alkímiájának. Álljon itt most egy alapvető tanács. Tudnod kell, hogy ha rá is találsz erre a személyre, nem létezik olyan szabály, mely szerint automatikusan újra együtt kell lennetek!

Az esetek többségében a múltból áthúzódó lélektársi érzésnek nincs jelentősége mostani megállapodásod szempontjából.  A múltban végigjátszottátok, amit vállaltatok, most pedig egymástól különválva folyik életetek.

Az ikerlánggal való találkozásnak ettől eltérő hatása van. Különböző források magyarázattal
szolgálnak ezzel kapcsolatban. Kétségtelen azonban, hogy sejtszinten mindkét fajta találkozás nagy energiatöltéssel bír.

A Felsőbb Éneddel való új kommunikációs lehetőségek segítenek megállapítani, hogy mit
kezdjél lélektársaddal ebben az életben.

Sokkal gyakrabban fordul elő, hogy lélektársad vagy ikerlángod „múltból felismert karmikus energiája” nem annak a jele, hogy az Univerzum valami romantikus lépést vár tőletek. Éppen ellenkezőleg, mágneses jellemzőitek gyakran úgy vannak kialakítva, hogy ő legyen az utolsó személy, aki az életedbe bonyolódik!

Honnan tudhatod, mi a megfelelő lépés egy ilyen találkozás során?

Figyeld a szinkronicitást, és hogy mennyire olajozottan követik egymást az események. Ha zűrzavaros helyzet alakul ki, miközben újra kapcsolatot akarsz létrehozni ezzel a személlyel, nyilvánvalóan nem ez a megfelelő út!

Ha a dolgok simán és könnyen zajlanak, gond és dráma nélkül, tudhatod, hogy megtaláltad azt, akiért érdemes lépéseket tenned.

Ebben az esetben az emberek közötti legnagyobb szeretet bontakozhat ki életetekben. Előfordulhat ez gyerekek és szülők, vagy életre szóló társak között.

Ez utóbbi eset gyakran „első szerelemként” jelentkezik, és egy életen át tart. Ha erre rátaláltál, bármilyen körülmények között is, ápold és ne hagyd elveszni, mert megszentelt, és a Szellem magjait hordozza magában.

Az állatok

Kérdés: A bolygón élő állatokat is végtelenül szeretitek (ahogy bennünket)? Mi a szerepük? Van lelkük? Mi a helyzet a tengeri emlősökkel? Miért okoz az ember olyan sok szenvedést annyi ártatlan teremtménynek?

Válasz: Amikor azt mondjuk, végtelenül szeretünk benneteket, arról a tényről beszélünk, hogy ti és én ismerjük egymást, hogy a ti emberi lelketek kozmikus energiaszinten van ugyanúgy, mint a miénk.

Ez a lélek nagy cél érdekében érkezett erre a bolygóra, hogy tanuljon. Az állatok nem azért vannak itt, hogy tanuljanak és tapasztalatokat gyűjtsenek, mint ti, hanem azért, hogy benneteket szolgáljanak célotok elérésében.

Olyan entitások ők, akik nem tanulni jöttek, és tőletek eltérően nem hordoznak magukban Isteni Részt, de valóban őket is „végtelenül szeretjük”, és nagy szerepet játszanak a Földre vonatkozó tervben.

Az állatok több okból vannak itt. Ezen okok egy része teljesen érthető sokatok számára, lesznek viszont olyanok, akiket meg fog rázni, amit mondok. Sok állat azért van itt, hogy az energia-egyensúlyt fenntartsa.

Nagyon sok mondanivaló lenne ezzel kapcsolatban, most azonban csak annyit említünk meg, hogy a tengeri emlősök körül tapasztalt energia, melyet oly sokan érzékeltek, valós, ugyanis ők megszentelt céllal vannak itt, ami majd a jövőben fog feltárulni előttetek. Jelenleg különleges spirituális egyensúlyt
tartanak fenn a bolygón!

Sok, az erdőben élő nagy állat is a bolygó egyensúlya miatt van itt. Más állatok egyszerűen a kényelmeteket szolgálják, vagy veletek élnek. Sokan megérzitek a szeretetet, mellyel az emberek irányában viseltetnek. Ők is hordozzák az energiát, és válaszolnak a gondolataitokra.

Ösztönösen tudnak olyan dolgokat, amiket ti nem, és soha nem is fogtok „látni”. Azért vannak itt, hogy segítsenek az embereknek az egyensúly fenntartásában, miközben élitek az életeiteket ezen a bolygón.

forrás: Kryon – Az ember Isten társaként – Útmutató egy  új emberré váláshoz

Kryon

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend