Kryon: A lelketek mindenhol járt már!

A lelketek volt már más helyeken, más bolygókon és más csillagrendszerekben. Megtapasztalta azt az életet, amely a ti földi életetekhez mérten ősrégi ebben a galaxisban.

Az élet el tud kezdődni a maga teljességében és fel tudja építeni a szerkezetét pár millió év alatt, amikor egy bolygó érett és készen áll rá, megfelelően kezd hozzá és kellőképpen felgyorsul a folyamat. Ez nem olyan szokatlan, és nem is bonyolult.

Ide hallgass, tudomány, megjósolom, hogy amikor végül ráleltek valamilyen életre olyan helyeken, amelyek nem állnak kapcsolatban ezzel a bolygóval,

annak ugyanolyan biológiai DNS-szerkezete lesz, mint amihez hozzá vagytok szokva.

cosmic-dna

Ezek a DNS-szerkezetek egyetemesek a galaxisban, így fejlődik az élet. Persze lesznek eltérések, de olyan szerkezeti azonosságot láttok majd, ami egy jelentős kérdést vet fel:

létezik egy galaktikus biológiai rendszer?

Bizony! És ez a tudtotokra adja, hogy amivel a bolygótokon rendelkeztek, az nem egyedi – a legkevésbé sem.

Amikor a csillagokra néztek és felteszitek magatoknak a kérdést, miszerint „Van élet odakint?”, az olyan, mintha a bolygótok egyik gyönyörű strandján állva azt kérdeznétek, hogy van-e bárhol máshol is strand.

Csak mert nem látjátok, az nem jelenti azt, hogy nem létezik.

Az a folyamat, amely több strandot hozott létre a bolygótokon, ugyanaz a folyamat, amely több olyan bolygót teremt, amelyen létezik élet. Tehát sok ilyen helynek voltatok a részei – nem a fizikai testetek, hanem ti, a lelketek, a kollektív azon része, ami a lélek.

Ennek fényében felmerül a kérdés, hogy „Kik vagytok?”. A legjobb és a legmélyrehatóbb válasz a tobozmirigyen keresztül vezet. Elkezdhettek egy olyan kommunikációt a sejtszerkezeteteken keresztül, amit eleinte nem fogtok érezni, ám ami kitár egy ajtót, és nyitva is tartja. Azután nagyon-nagyon lassan az energia beáramlik, és ti ráébredtek, hogy jótékony és édes változáson mentek keresztül.

cosmic-eye

Ez nem lep meg, nem sokkal és nem is ijeszt meg benneteket. Ehelyett egy nap felébredtek és rájöttök, hogy nem vagytok egyedül. Felismeritek, hogy van segítségetek, és hogy békésebbek és egészségesebbek vagytok.

Ekkor kezdtek ráébredni, hogy az új energia működik. Tehát mi is ebben a felfedezés?

Az, hogy a lelketek nem Emberi Lélek, hanem az Isten-részetek, és eónok óta része az élet fejlődésének a galaxisban. Nos, ez az ŐSI LÉLEK!

Az emberek lassan értik meg azokat a dolgokat, amiket korábban nem láttak vagy soha nem képzeltek el, úgyhogy lassan haladunk. Nincs szebb annál, mint a felébredő Emberi Lényeket figyelni, akik rálelnek arra, ami hiányzott az életükből, ám ami valójában

mindig is ott volt.

Mindkét irányban örökkévalók vagytok – ez azt jelenti, hogy mindig voltatok és mindig lesztek is. Ez elárulhatja talán, hogy hol lehetett a lelketek a múltban, mielőtt a Földre érkezett.

Felhasznált irodalom: Kryon – Feltárul az emberi lélek

Kryon

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error: