Kryon: Az emberi kvantummező és a veleszületett ösztönrendszer

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Ezotéria

Minden egyes Emberi Lény körül létezik egy gyönyörű mező, amelyet néhányan varázslatosnak is tartanak, mert nem csak, hogy ez az Akasha Krónikátok, hanem tartalmazza a Felettes Énetek (a lelketek) jellemzőit is.

Tükrözi mindazt, ami a DNS molekulában található, és ha kvantumi látással rendelkeznétek, bármely emberre nézve leolvashatnátok, hogy kicsoda, ki volt, és milyen témákkal érkezett.

Látnátok azt, amit mi az Emberi Lény veleszületett ösztöneinek nevezünk, magának a sejtszerkezetnek az intelligenciáját. Vannak olyanok, akik rendelkeznek ezzel a látásmóddal – olyan látók, akik az egészségügyi problémákat érzékelik, „olvasnak” az előző életekben és hasonlók.

A gyógyítók a tisztánlátásukra támaszkodnak, és látják ezt a mezőt az Emberi Lények körül.

Ez nem valamiféle misztérium. Nem varázslat, hanem tudomány.

Az Emberi Lény veleszületett ösztönös része egy híd a sejtszerkezet (és a DNS) intelligenciája és a 3D-s tudatossága között.

Vannak olyanok, akik kineziológiával foglalkoznak. Nos, a kineziológia az egyik módja annak, ahogyan az ösztönös résszel beszélni lehet.

kineziologia-erintes

Az Emberi Lények okosak, ám fura módon nem elég okosak ahhoz, hogy tisztában legyenek azzal, mi zajlik a saját testükben.

Lehet, hogy a testetekben éppen most fejlődik ki egy betegség, ti pedig csak ültök mosolyogva, és fogalmatok sincs erről, amíg nem okoz fájdalmat. Hát nem furcsa?

Ám az ösztönös rész már a kezdetekkor tud róla.

Lehet, hogy kineziológiai izomtesztre van szükségetek ahhoz, hogy rájöjjetek, mire vagytok allergiásak, vagy mi történik a szervezetetekben – egy igen/nem kérdés feltevésével.

Hát nem érdekes, hogy egy ilyen módszer kell ahhoz, hogy mi történik a saját testetekben?

Felvetődhet bennetek a kérdés:

„Lehetséges, hogy hiányzik valami? Azonnal tudnunk kellene arról, ami a saját sejtszerkezetünkben zajlik.”

Ebben igazatok van. Valóban egy hídnak kellene lennie az összes kvantum információ és a tudatosságotok között.

forrás: Kryon: Fordulópont – Az emberiség újrakalibrálása 2013 után

Kryon

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend