Kik és milyenek a Plejádiak?

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

UFO-k és földönkívüliek

plejadiak

Nem sok sejtésünk van arról, hogy kik is azok a Plejádiak, de ez most nagyon is előtérbe került, hogy tudjunk róluk, kik is ők, milyen a megjelenésük, hogyan néznek ki.

A Plejádi csillagrendszer megközelítőleg mintegy 500 fényévre van a Földtől, és a Bika csillagképben helyezkedik el.A Plejades egy elnevezés, egy természeti nép anyanyelvén hangzik így, onnan származik, és arra utal, hogy valamikor beszéltek, találkoztak plejádi emberekkel.

Ezzel párhuzamosan egy földi legenda, egy ókori görög legenda mesél Atlaszról és hét lányáról, így tehát érthető miért is nevezték el ezt a csillaghalmazt Hét Nővérnek. Ezen az ősi nyelven a plejádi népet „Pleja”-nak mondják, míg magukat a plejádi embereket „Plejarans”-oknak.

Új-Zéland maori nyelvén pedig: Matarik-nek. Számos ősi civilizáció legendája tartalmaz olyan leírást, emléket, mind a múltban, vagy akár a jelenben, azokról az időkről, amikor az emberek kölcsönös kapcsolatban voltak, vagy vannak a Plejádiakkal.

Plejádi alapú földi beavatkozás eredménye volt, Atlantisz és Lemuria, majd később az ókori Egyiptom, amikor az istenek a Földre érkeztek, születtek, de voltak olyan időszakok is amikor minden ET csoport elhagyta a Földet, és nem vettek részt a civilizációkban. A kapcsolatok többnyire ciklikusak voltak, attól függően, hogy az embereknek mire volt szükségük és mennyire voltak nyitottak ezekre a kapcsolatokra, azokban az időkben.

Mind a Plejádiak (Plejarans) és a földi embereknek közös genetikai öröksége van, a Lyra csillagrendszer embereiből erednek, mindkét falj innen származik, bár a földi emberek már tartalmaznak más ET DNS-t több kereszteződéssel, és azzal fejlődtek tovább, hogy jobban tudjanak alkalmazkodni ehhez a környezethez.

A Plejádok hét fő csillaga, ahogy a Földről látható: A központi Napjuk az Alcyone, majd a többi: Atlas, Merope, Electra, Maia, Asterope és Lyseide. Vannak azonban még további csillagok és bolygók is a rendszerben melyek nem könnyen láthatóak a Földről, mert rezgési frekvenciájuk gyorsabb, mint azt a fizikai valósággal követni lehetne. Nem mindegyik bolygó ezek között vannak mozdulatlan űrállomások, melyek kisebb bolygó méretűek.

Ezek a jelenlegi láthatatlan világok ebben a csillagrendszerben:
Orin, Pleione, Damak, Kir, Xima, Lia, Kaema, Celaeno, Erra, Gama, Gira, Maeno, Vaeton, Maygem, Bora, Haemes, Nezra, Andramom és Kirmon.

Ezen kívül még több mint 350 másfajta világ is létezik itt, melyek be vannak épülve a Plejádi csoportokba, mert már gyarmatosították a plejádiak, vagy plejádi bázisok vannak ott. Néhányak nagyon régiek, míg mások még aránylag elég újak.

Ez azt jelenti, hogy a plejádiak között is változatos formákban élők vannak, aszerint milyen környezetből származnak. A plejádiak általában hasonlítanak az emberekre, emberi formákban élőkre, de változatos a magasságuk, különböznek a szemük formája és hajuk színével is. Ez attól is függ, hogy milyen időkeretben élnek, mert a plejádi technológia lehetővé tette számunkra az időutazást, különböző keretekben.

Azok a plejádiak akik a földi időszámítási keretek szerint túl vannak az i.u. 3000-en, sokkal magasabbak, mint a mi időkeretünkben létező emberek. Ez a technológia lehetővé teszik nekik, hogy a jövőből meglátogassák saját múltjukat, hogy néhány tudásukat megoszthassák velük. Ez történik meg most a Földdel, földi emberekkel is, hogy a jövőből meglátogatják őket a mostani időkben. Amikor megértitek az idő valóságos természetét, akkor tudni fogjátok, hogyan is lehetséges ez.

Ami a plejádiák hajszínét illeti, ez változatos formákban van, a fehértől a kéken át a feketéig és inkább egyenes, mintsem göndör, ez utóbbi eléggé ritka. A haj tulajdonságai függenek az egyének genetikai örökségétől és a élőhely környezetéből fakadó adottságoktól.
A bőrszín tónusa, sápadt, halvány arany árnyalattal, de ez is a már mondottak függvénye, az izomzat ugyancsak változó, de nem olyan erős, mint a földi embereké. A legmarkánsabb különbség a szemek formájában áll fenn, mert a plejádiaknak nagy és enyhén mandula alakú szemeik vannak, meglehetősen nagy írisszel. A pupillák elliptikusak és macskaszerűek, és ez lehetővé teszi a kiváló éjszakai látást, de megvédi őket az erős fénytől is.

A kultúrájuk az egységen és azonosságon alapszik, tiszteletbe tartják a környezetet és harmóniában élnek vele. Középpontjukban a szeretet/szerelem, a spirituális fejlődés, őszinteség és becsületesség áll Legalább annyiféle kulturális különbség van a különböző plejádi csoportok között, mint a földieknél. A különbségek, a különböző tapasztalati utak szerint kialakult civilizációkat jelentik. A plejádi civilizáció, sokkal régebbi, minta földi. A plejádiak alkalmazkodtak saját környezetükhöz, így elég problémás lenne számukra a nehéz földi környezethez való alkalmazkodás.

A plejádi emberek a természet nagy felfedezői. Így sokan keresik a kalandos felfedezéseket, és közöttük vannak tudósok, kutatók is, így vesznek részt számos földi folyamatban, a fejlődésetek átalakításában. Ezen kívül a civilizációjuk egésze úgy érzi, hogy kíváncsiak a földi rokonokra, mert számos szempontból, a földi emberek a közös őseiket is képviselik.

Egyes csoportok közülük, mint az Ashtar flotta, és más hasonló csoportok, akik a Föld körül dolgoznak, olyan vágyakozással teltek, hogy segítsék az emberiséget a lelki fejlődésének növekedésében. Ezek a flották más civilizációk képviselőit is tartalmazzák a plejádokon kívül. Így nemsokára valósággá válik a kapcsolatfelvétel a látogatásokkal együtt különböző és érdekes módokon.

forrás: földicsillagok.hu

Who and what are the Pleiadians?
https://pleiadianwisdom.webs.com/thepleiadians.htm

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend