Bizarr

Egy ördögűző pap elmagyarázta, hogy miért tart manapság 4 évig, mire valakit teljesen megszabadítanak a gonosztól

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Chad Ripperger katolikus pap és ördögűző megkongatta a vészharangot a növekvő „démoni támadások” miatt, a hívőket pedig a sötét erők elleni küzdelemre szólította fel.

Ripperger atya a New York-i Szent Patrik székesegyházban tartott egyórás előadása során beszélt erről. Úgy véli a sötét erők előretörésének okai a „gonosz tetteket” elkövető emberek jelentős számában, az ördögi hatalmak megerősődésében, illetve az egyházon belül keresendők.

„1963 előtt átlagosan egy vagy két napot vett igénybe, hogy valakit megszabadítsunk a teljes megszállottságtól, de legrosszabb esetben is legfeljebb egy hétbe telt. Az ezt követő években pedig már 8 és 24 hónap közötti időre volt szükségünk ahhoz, hogy egy emberből kiűzzük a gonoszt.” – mondta Ripperger.

„Manapság pedig már ott tartunk, hogy a kiűzéshez szükséges átlagos időtartam 4 évre növekedett.”

A pap szerint ennek két oka van.

„Az egyik, hogy a világ sokkal gonoszabb hely lett, a démonok pedig jóval erősebbek. A másik probléma viszont magában a megtisztító rituáléban rejlik.”

„Itt arra gondolok, hogy az ördögűzés eredményességét nagyban meghatározza a szertartást végző egyházi személy lelki tisztasága, vagyis hogy mennyire hatékonyak az imái.”

„A gonosz kiűzésére tett sikertelen kísérletek tehát arról is árulkodnak, hogy alapvető problémák vannak az egyházon belül. Egyes papok már nem olyan alázatosak és elhivatottak, mint régen.”

Ripperger a már említett okok mellett az ördögűzés egy másik fontos aspektusára is felhívta a figyelmet.

„Isten azért engedi, hogy a démoni erők jelen legyenek életünkben, mert az ellenük való küzdelem által, mi magunk is az igazság eszközeivé válunk, ami az Úr szemében rendkívül dícséretes cselekedetnek számít. Ezáltal ahhoz is közelebb kerülünk, hogy a mennyek országában elfoglalhassuk a minket megillető helyet. Ahogy Szent Pál fogalmaz: „Vegyétek fel a harcot az ősi kígyóval, és nyerjétek el a dicsőség koronáját.”

forrás: https://anomalien.com/exorcist-calls-for-spiritual-warfare-against-growing-evil/

démon ördögűzés
Legújabb cikkek

You cannot copy content of this page

Send this to a friend