Kelley Lockman dokumentumfilm-készítő egy szokatlan Nagyláb-elmélettel állt elő: szerinte a legendás teremtmény az állatok vérével táplálkozik. – írja a Daily Star.

A Nagyláb (Bigfoot) után évek óta nyomozó férfi azután juttott erre a megállapításra, hogy rejtélyes állati tetemekre bukkant erdei sétája során.

Lockman a „I Believe In Bigfoot” (Hiszek a Nagylábban) elnevezésű Youtube-csatornáján tette közzé dokumentumfilm-soroztának első részét.

Ebben többek között bemutatja annak a szarvasnak és ölyvnek a maradványait, melyekkel állítása szerint a Nagyláb végzett egy észak-karolinai erdőben.

Mindkét állatt nyakát kitekerték, vérüket pedig kiszívták.

Bár Lockman videójában az erről készült jelenetek el vannak homályosítva, Reddit-csatornáján megosztotta a kitakarás nélküli képeket is.

„Azt hiszem ez egy figyelmeztetés volt számunkra. Az állatokban egy csepp vér sem maradt, valami teljesen lecsapolta őket.”

– fejtette ki véleményét, az egyik kommentre reagálva.

Lockman dokumentumfilmjében egy másik rejtélyes esetről is beszámol, melyben hasonló módon végeztek egy Carolyn Allen nevű nő kutyáival.

A németjuhászok nyakát szintén kitekerték, és a mészárlás most is teljesen vérmentes volt.

A nő szúrt sebeket is talált kedvencein:

„Kiszívta a vérüket! Nem csinált felfordulást, csak megölte, és otthagyta őket.”

Allen elmondta, az ebek egy két és fél méteres kerítéssel voltak elválasztva, és mivel semmiféle rongálásra utaló jelet nem talált, arra gyanakszik, a Nagyláb egyszerűen csak átugrotta, vagy átmászta a kerítést.

Hozátette, a támadás idején se ugatást, se más hangokat nem hallottak.

Kövess minket a Facebookon!

error:
Send this to a friend