A Nagylábat videózták le egy colorádói személyvonatból?

Titokzatos lényt kaptak lencsevégre egy colorádói személyvonatból. A felvételen látható teremtmény sokak szerint a legendás Nagyláb (Bigfoot) lehet. – írja a coasttocoastam.com

A nem mindennapi jelenetet egy férfi rögzítette a Durango és Silverton között közlekedő személyvonatról. Az esetnek a mellette ülő Shannon Parker és férje, Stetson is szemtanúja volt.

Parkerék a Newsweeknek elmondták, hogy vasárnap, utazásuk vége felé járva vették észre a lényt. Elképedve figyelték a két lábon járó, szőrös, nagytestű teremtményt, aki egy kis idő múlva a bokrok mögé rejtőzött.

A pár elmondása szerint nem ők az egyedüliek, akik látták a lényt, hiszen a többi utas és a vonat személyzete is szemtanúi voltak a szokatlan látványnak.

Parkerék megmutatták a videót és néhány fotót egy szakértőnek, aki azt mondta, még soha nem látott ehhez hasonlót.

Shannon-ék egyébként már a mostani eset előtt is tapasztaltak különös dolgokat a Sziklás-hegység vadregényes tájain.

A felvétel megjelenése óta szélsebesen terjed az interneten, sokan a minőségét dícsérik, mondván az sokkal világosabb és részletesebb, mint az eddigi Nagyláb-videók.

Arról azonban már megoszlanak a vélemények, hogy a videón valóban egy igazi Nagyláb látható-e vagy valami más.

Néhány Nagyláb-hívő azzal érvelt, hogy a lény mérete, alakja, járása összhangban van azokkal az eddigi felvételekkel, melyeken az állítólagos kriptid látható.

A szkeptikusok azonban nem voltak ennyire lelkesek, szerintük ez csak egy jelmezbe öltözött ember vagy egy medve lehetett.

Parkerék nem foglaltak állást a látottakkal kapcsolatban, bár elmondták, továbbra is nyitottak a Nagyláb-magyarázatra.

Nagyláb

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend