Steven Spielberg szerint az amerikai kormány elhallgatja az igazságot a földönkívüliekről

Stephen Colbert late-night show-jában vendégeskedett Steven Spielberg. A háromszoros Oscar-díjas amerikai filmrendező a műsor egy pontján arról kezdett beszélni, hogy szerinte az amerikai kormány jóval többet tud a földönkívüliekről, mint amennyit megoszt a világgal.

A földönkívüliekkel kapcsolatos filmek (E.T. a földönkívüli, Harmadik Típusú Találkozások) készítésében otthonosan mozgó rendező így nyilatkozott:

„Azt gondolom, hogy elég nagy titkolózás zajlik ezekről a különös az észlelésekről, és nincs átláthatóság. Legfeljebb akkor, amikor az információszabadságról szóló törvény nem kötelezi az illetékeseket, hogy bizonyos esetek részleteit nyilvánosságra hozzák. Szerintem valami nagyon szokatlan történik most körülöttünk, amihez egyszerűen rendkívüli átvilágítás volna szükséges.”

Spielberg szerint az is elgondolkodtató, hogy a Pentagon a közelmúltban úgy nyilatkozott, több mint 100 olyan eset van, amire nem tudnak pontos magyarázattal szolgálni.

„Ami mostanság történik lenyűgöző, egyszerűen lenyűgöző! Fogalmam sincs, hogy mik lehetnek ezek, de szeretnék többet tudni róluk.”

A rendező abban is kételkedik, hogy a miénk lenne az egyetelen bolygó az univerzumban, amelyen élet van.

Steven Spielberg

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error: