Lorna Byrne – Mindenkinek van őrangyala

Tapasztaltál már különös véletleneket az életben? Kerültél olyan helyzetbe, amiből a szerencse mentett ki? Akkor lehet, hogy te is találkoztál már az angyaloddal! Beszélgetés Lorna Byrne-nel, a világhírű látóval égi segítőinkről.

Az írónő kislány kora óta látja az angyalokat, ám csak néhány éve ragadott tollat, hogy leírja azt, amit ezek a csodálatos lények tolmácsolnak neki.

Kezdjük is mindjárt a legfontosabb kérdéssel: tényleg mindenkinek van őrangyala?

Igen, születésünktől kezdve őrködik felettünk, vigyáz ránk és óv minden bajtól, függetlenül a vallásunktól, a származásunktól. Úgy kell elképzelni őt, mint egy fényes aurát a fejünk felett, ami, ha baj van, kinyílik mint egy pillangó, és segít nekünk a helyes utat választani. Például amikor hirtelen elkap minket a feltétel nélküli szeretet érzése vagy őszintén megbocsájtunk valakinek, aki korábban mélységesen megbántott minket, nos, ezekben a pillanatokban az őrangyalunk ölelését érezzük.

Vajon ki az őrzőnk? Talán egy távoli rokon vagy egy ismerős a múltból?

Nem feltétlenül erről van szó, sőt, sokan azt hiszik, hogy az arkangyalok – Mihály, Gábriel vagy Rafael – az emberek őrangyalai is, pedig ez egy téves meglátás! Az őrangyalok független lények, akiket Isten küldött el hozzánk, hogy vigyázzanak ránk egész életünkben. Ott vannak velünk, amikor csoda történik, és akkor is, amikor valami fájdalmas eseményt élünk át.

A kisgyermekek tényleg képesek látni az angyalokat?

Bizony, egészen addig, amíg a világ és a szülők be nem „bizonyítják” nekik, hogy csak képzelődnek. Sok olyan esettel találkoztam, amikor egy kisfiú vagy kislány egy „képzeletbeli baráttal” játszik. Ez a kis lény a gyerek őrangyala, akit valós embernek lát maga mellett. Csak amikor a szülei rászólnak, hogy hagyja abba a képzelgést, mert ez a barát nem is létezik, akkor kezd el a kicsi is kételkedni abban, amit azelőtt valóságként észlelt. Pedig ha hagynánk, hogy a varázslat, amit gyermekként tapasztaltunk, elkísérjen minket egészen idős korunkig, akkor egy sokkal jobb világban élhetnénk!

Hogyan tudnánk rákapcsolódni a mai rohanó világban az angyalok energiájára? Miként kommunikálhatunk velük?

A mai materialista, pénzközpontú világunkban sokszor látom az angyalokat különböző vicces szituációkban, amikor próbálják szó szerint lelassítani az embereket, akik fejvesztve rohannak egyik helyről a másikra. Gyakran tapasztalom azt, amikor egy angyal szó szerint visszahúzza a padra a védettjét, akinek éppen csak öt perce akadt kifújni magát egy, a munkahelyéhez közeli parkban. Az őrzőink rengeteg energiát fektetnek abba, hogy egy kicsit lelassítsanak minket, hiszen az a céljuk, hogy minden percét kiélvezzük a napjainknak. Gondoljunk csak bele: a halálunk előtt, amikor lepereg előttünk minden, vajon büszkék leszünk arra, amit ebben az életben elértünk?

Az angyalok azért segítenek nekünk, hogy az álmainkat megvalósítsuk. Amit Isten kiró ránk nehézségeket és fájdalmat, azt 99 százalékban leveszik rólunk. Ne féljünk tőlük segítséget kérni, imádkozni hozzájuk, fohászkodni a kegyeikért!

A rohanó hétköznapokon pedig igyekezzünk minél több időt tölteni a szabadban, nagyokat sétálni, és kiélvezni még az aprócska örömöket is. A legtöbb ember pont azt felejti el, hogy miként kell igazán élni! A mai fiatalok pedig egész nap csak az okostelefonjaikat nyomkodják vagy a képernyő előtt ülnek… Azt hiszik, a kaland a neten zajlik, pedig nincs ahhoz fogható érzés, mint amikor meghódítunk egy hegyet vagy felfedezünk egy gyönyörű környéket a lakóhelyünkhöz közel.

Hogyan ismerhetjük fel az őrangyalunk üzenetét?

A hagyományos felfogás szerint ahol egy tollpihét látunk, ott egy angyal suhant át. Továbbá fontos, hogy a körülöttünk lévő szöveges üzenetre vagy jelzéseket tartalmazó táblákra is figyeljünk! Például ha valaki a buszon mellettünk hagy egy újságot valamelyik oldalán kinyitva, vagy esetleg felírt a mellettünk lévő asztalnál egy cetlire valamit és ottfelejtette, akkor olvassuk el, ami a lapon van! Lehet, hogy csak egy szót vagy rövidke mondatot látunk csupán, de számunkra különös jelentőséggel bírhat, hiszen az őrangyalunk üzenete lehet a papíron! A lényeg az, hogy járjunk nyitott szemmel a világban!

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error: