Kalmár János:”27 éve őriznek egy kis szürke idegent Magyarországon”

Megdöbbentő dolgokat mondott Kalmár János, a  a Magyar Ufókutató Szövetség elnöke, aki az RTL reggeli műsorának volt a vendége.

Nemrég egy Rynair járaton a pilóta és az utasok is egy UFO-t észleltek, mellyel kapcsolatban a szakértő megjegyezte, a légtér nyitott, főként az idegenek számára, ezért úgy közlekednek ott, ahogy kedvük tartja.

Az idén 30. évfordulóját ünneplő Magyar Ufókutató Szövetség vezetője elmondta, hogy a hozzájuk beérkezett beszámolókat és bizonyítékokat alapos vizsgálatnak vetik alá, és igyekeznek minél racionálisabb következtetéseket levonni azokból, hiszen – mint jelezte – „nem minden UFO, ami fénylik”.

Kalmár János

Kalmár szerint ugyanis nagyon sok a csaló ezen a területen, akik talán fel sem fogják, hogy mennyit ártanak az UFO-kutatásnak.

A szakember beszámolt egy finnországi konferenciáról is, ahol egy Amerikában élő, lengyel származású nő elképesztő információkat adott át a közönségnek.

Az állítása szerint több idegen fajjal is kapcsolatban álló hölgy

800 km hosszú, 50 km magas és 330 km széles anyahajókról beszélt.

Papp Gergely ezután egy több évtizedes hazai szóbeszédről, a „foglyul ejtett idegenről” kérdezte a vendéget.

Ezzel kapcsolatban Kalmár János megosztott egy 1996-os UFO-esetet, melynek során Pápa felett egy repülőgép ütközött egy UFO-val. A szerencsétlenségben a pilóta és egy idegen is életét vesztette, viszont egy

kis szürke lényt még sikerült megmenteni, akit immár 27 éve Magyarországon őriznek.

-mondta a Magyar Ufókutató Szövetség elnöke.

A beszélgetés végén a mexikói kormány által a közelmúltban bemutatott „földönkívüli múmiák” is szóba kerültek.

Magyarország szürkék

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend