Hogyan kommunikálsz a lelki társaddal? – A telepatikus kommunikáció ereje

Két adott ember közötti végső kapcsolat lehetővé teszi számukra, hogy egymáshoz kapcsolódjanak a lélek szintjén. Így képesek kommunikálni a legtisztább formában, amit ismerhetsz te is, ez a telepátia.

A lelki társad természetesen nem csak a szerelmed lehet. Bárki, akivel képes vagy lelkileg összekapcsolódni. Így néz ki a telepátia két lelki társ között.

Szavak nélkül is értitek egymást

Ti ketten fizikailag elválaszthatók vagytok ugyan, de továbbra is kapcsolatban álltok egymással. Pontosan felismered a másik érzéseit és hangulatát – bármikor. Mindketten örökké összekapcsolódtok egymás energiamezőivel.

ikerláng

Hasonló a gondolkodásotok

Úgy érzed, hogy teljes lélek csak a másik jelenlétében vagy. Ti egy lélek vagytok, két testben. Képes vagy ismerni a gondolatait anélkül, hogy egyetlen szót szólnátok egymáshoz. Ez a dolog mindkettőtök számára egy furcsa közelséget eredményez.

A szavak másodlagosak

Egyetlen szó nélkül kommunikálhattok egymással. Órákat ülhettek egymás mellett, akár egyetlen szó nélkül, és mindig tudjátok, mit érez, és mit gondol éppen a másik. Az a leginkább kellemes érzés ebben, hogy olyan valakivel vagy, aki megért, ahogyan az orvos megérti a betegét. Lelki társad segít abban, hogy egy pillanat alatt jobban érezd magad. Segít neked abban, hogy egyedivé válj, és ösztönöz, emellett segít jobb emberré válnod.

Kommunikáció az álmokban

Amikor a lélektársak egy mélyebb szinthez érkeznek, képesek lesznek a tudatalatti szintjén is egymásra hangolódni, és akár álmukban is tudnak kommunikálni egymással.

ikerláng

Egy idő után megegyezik az ízlésetek és az érdeklődési körötök

A telepatikus kapcsolat egy folyamatos tudatalatti kapcsolat. A lélek idővel a lelki társadéhoz hasonló ízlést és ötleteket alakít ki. Ez segíti titeket abban, hogy boldogan együtt maradhassatok.

A telepátia gyönyörű kapcsolat a lelkek között, amely folyamatosan áramlik közöttetek. Szerencséd van, ha rátalálsz a lelki társadra, mert ennél többet nem is lehetne kívánni.

forrás: noiportal.hu

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend