Egy idegen lény alakváltásának volt szemtanúja – állítja a The Smashing Pumpkins énekese

A legendás rockbanda énekese egy amerikai rádióműsorban osztotta meg tapasztalatait a közönséggel.

Billy Corgan, a „The Smashing Pumpkins” zenekar énekese és zeneszerzője, a 90-es évek alternatív rockjának egyik meghatározó alakja volt, éppúgy, mint Kurt Cobain, Chris Cornell, Eddie Vedder és a Gallagher fivérek.

A ma is aktív zenész azzal lepte meg rajongóit, hogy egy ijesztő paranormális élményt osztott meg velük: elmondása szerint látta, amint egy neves lemezcég vezetője átalakul egy „hüllőszerű lénnyé”.

Az UFO-kutatók egy része úgy véli a reptiliánok egyike azon földönkívüli fajoknak, melyek már a kezdetek óta látogatják a Földet.

A híres amerikai rádiósnak, Howard Sternnek adott interjújában Corgan elmondta, hogy eddigi élete során több paranormális élményben is része volt, majd hozátette, egy alkalommal annak is szemtanúja volt, amint egy ember „valami mássá” alakult át.

„Egyszer találkoztam egy neves lemezkiadó cég vezetőjével, és egy olyan átalakulás részese voltam, amire nincsenek racionálisan magyarázataim.”

Stern azon kérdésére, hogy az illető emberből alakult -e át valami mássá, Corgan nyomatékosan igennel válaszolt.

„Igen, láttam… és teljesen józan voltam!”

„Képzeld el, hogy ott vagy vele egy helyiségben, egy pillanatra másfele nézel, majd amikor visszafordulsz, már valaki egészen más áll ott.”

„Nehéz elmagyarázni ezt anélkül, hogy részletekbe bocsátkoznék, de inkább nem mennék bele”.

„Ez volt az egyik legintenzívebb és legrémisztőbb dolog, amit valaha átéltem.” – mondta Corgan.

Billy Corgan

A műsorvezető megkérdezte a zenészt, közölt-e vele bármiféle információt az alakváltó lény.

„Nem mondott semmit, és nem is akarok belemenni jobban a részletekbe. Ez egy nagyon ijesztő történet, és szándékosan fogalmazok homályosan, mivel a karrierem és a szeretteim jóléte forog kockán.”

„Csak annyit mondhatok, hogy démonok valóban léteznek. Valódiak..Hüllők…”

„Ezért is írja a Biblia, hogy Évát egy kígyó csábította el, vagyis egy hüllő!”

Corgan hozzátette, hogy miután szemtanúja volt a megdöbbentő átalakulásnak, szinte „mindene megremegett”.

„A nyakam, a fejem, a csontjaim, és az izmaim még napokig fájtak.”

„Megdöbbentem, de egyben annyira dühös is voltam, hogy kész voltam seggbe rúgni ezt a furcsa fickót, aki egyszerű emberből hüllővé változott…”

Sokan úgy vélik Corgan beszámolója csak tovább erősíti azt a teóriát, mely az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségre tett szert.

A „hüllő-elmélet” szerint ezek az idegenek nemcsak megjelentek bolygónkon, hanem alakváltó képességeik segítségével társadalmunkba is beépültek, megszerezve jónéhány fontos politikai- és gazdasági kulcspozíciót. Végső céljuk pedig a bolygó feletti korlátlan hatalom megszerzése, amihez – sokak szerint – már jó úton járnak.

„Az emberiségnek nem szabad félvállról vennie ezeket a kérdéseket. A összes nagy, ősi kultúra mítoszában találkozhatunk a hüllők alakjával. Megértem, ha valaki nem hisz nekem, én sem hittem benne, amíg szemtől szembe nem kerültem az egyikükkel” – zárta mondandóját a zenész.

Források: infinityexplores.com / medium.com

reptiliánok

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend