Robert A. Monroe reptiliánokkal találkozott asztrálutazásai során

Robert Allan Monroe (1915–1995), az Indiana állambeli Wabashban született. Az eredetileg rádiós műsorvezető a későbbiekben a megváltozott tudatállapotokkal kapcsolatos kutatásaival és a Monroe Intézet (Monroe Institute) megalapításával vált ismertté.

1971-ben megjelent Journeys Out of the Body (Utazások a testen kívül) című könyve nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a „testen kívüli élmény”, mint kifejezés világszerte ismertté váljon.

Az első tapasztalatok

1958 tavaszán egy vasárnap délután, Monroe vidéki otthonában az alva tanulás technikájával kísérletezett. Később, mikor családtagjai megérkeztek a templomból, összeültek, hogy elfogyasszák az aznapi ebédet, ám rövidesen egy kisebb összeszólalkozás zavarta meg az étkezést.

Alig egy óra múlva, Monroe görcsös fájdalmakra panaszkodott a rekeszizma tájékán, s a kín annyira elviselhetetlennek tűnt, hogy jobbnak látta ha lefekszik egy kicsit.

De épphogy vízszintesbe helyezkedett, azon kapta magát, hogy a testén kívül lebeg. Az akkor még materialistaként gondolkodó férfi igencsak pánikba esett, és a hirtelen jött sokk hatására visszatért a testébe. Bizarr élményei ezt követően többször megismétlődtek.

Monroe tanácstalan volt, ezért több orvost és pszichológust is felkeresett, akik teljesen egészségesnek találták. Természetesen örült a pozitív híreknek, kíváncsisága viszont arra sarkallta, hogy újonnan szerzett képességeit tovább tesztelje, így otthagyta állását, hogy a jövőben a tudat rejtélyeinek megfejtésével foglalkozhasson.

A következő három évtizedben, Monroe behatóan tanulmányozta a testen kívüli élményeket. Elsődleges célja az volt, hogy bizonyítékokat gyűjtsön az alternatív valóságok létezésére.

Hogy könnyebé tegye az asztrális utazásokat, kifejlesztette az úgynevezett Hemi Sync technikát, mely lényegében a bal és jobb agyféltekék összehangolását jelenti, különböző hangfrekvenciák (alpha, beta, delta, gamma és theta) segítségével.

Független neurológusok önkéntes résztvevőkön is tesztelték a Hemi Sync-et, s rendkívül jó eredmények születtek, melyeket az EEG-vizsgálatok is igazoltak. Monroe felfedezése tehát roppant fontos mérföldkő volt a megváltozott tudatállapotok megismerése felé vezető úton.

Közös kísérlet a CIA-val

Robert A. Monroe úttörő kutatásait az amerikai kormány is figyelemmel kísérte. 1978-ban a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) kapcsolatba lépett vele, s felkérték, hogy csatlakozzon egy szigorúan titkos katonai projekthez, melynek célja nem más volt, mint hogy az amerikai katonák is elsajátíthassák az asztrálutazás hatékony technikáit.

A kísérletek pozitív végkimenetelében mindkét fél érdekelt volt, hiszen az időben vagy épp a multiverzumban otthonosan mozgó amerikai katonákkal az USA a szovjetekkel szembeni lépéselőnyt, Monroe pedig elismertséget és hitelt szerzett volna kutatásainak.

Miután Monroe rábólintott a dologra, a projektet stílszerűen csak „Gateway Process”, azaz „Átjárási Folyamat” névre keresztelték, lévén, hogy más dimenziókba készültek kapukat nyitni. A korábbi titkosított akták szerint a program egy olyan „képzési rendszer” volt, melyet arra terveztek, hogy a kísérleti személyekben fokozott fókuszt és agyhullám-koherenciát hozzanak létre, megszabadítva őket ezáltal a tér és idő korlátaitól. A kutatók szerint ilyenkor az alanyok az „univerzum által kínált intuitív tudás különböző szintjeihez is hozzáférhetnek”.

A kísérlet során a résztvevők elsötétített szobákban, egymástól elszigetelve ültek, fejhallgatóval a fejükön, és különböző frekvenciájú hangokat hallgattak.

Asztrális utazásaik végeztével az önkéntesek meglepő tapasztalatokról számoltak be. Monroe elmondta, hogy az alanyok gyakran találkoztak „odakint” interdimenzionális entitásokkal, legfőképp az általunk csak reptiliánoknak nevezett hüllőszerű lényekkel. A katonák ezeket az idegeneket, csak „aligátorokként” emlegették, utalva krokodilszerű vonásaikra.

Monroe nem lepődött meg ezen, hiszen asztrálutazásai során maga is gyakran szembesült ezzel a nem túl békés fajjal, s az évek alatt néhány fontos következtetést is levont velük kapcsolatban, melyeket az alábbi pontokban összegzett.

  • A reptiliánok rabszolgaként tekintenek az emberi fajra és évezredek óta irányítanak bennünket.
  • A 4. dimenzióban léteznek, és valós alakjukat csak azok a személyek érzékelhetik, akik túllátnak a látható fény rendkívül korlátozott spektrumán.
  • A negatív/alacsony rezgésű energia elengedhetetlen a túlélésükhöz.
  • Bolygónkat egy hatalmas „farmnak” tekintik, ahol olyan negatív emberi érzelmeket „gyűjtenek be”, mint amilyen a félelem, a gyűlölet, a szorongás vagy a harag.
  • Intelligenciájuk az emberével azonos vagy felülmúlja azt.

Robert A. Monroe asztrális utazásait és a tudattal kapcsolatos egyéb kutatásait egészen 1995-ben bekövetkezett haláláig folytatta.

A Gateway Process projekt kísérletei a 80-as években is folytatódtak, melyről néhány dokumentumot csak 2003-ban hoztak nyilvánosságra. Egyes bennfentesek véleménye szerint a kormányzat által finanszírozott kutatási program a mai napig tart, a technikai fejlődésnek köszönhetően azonban valószínűleg már jóval kifinomultabb módszerekkel zajlanak az „asztrális kirándulások”.

forrás

asztrálutazás CIA reptiliánok

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend