Nem fogja többet elbagatellizálni az Egyesült Államok tengerészete az ismeretlen objektumokról szóló jelentéseket: a Politico szerint úgy döntöttek, hogy mostantól minden egyes jelentést kivizsgálnak, és tréningezni kezdik a pilótákat arra, hogy hogyan jelentsék be megfelelően a légtérben megjelenő, fel nem ismert repülő eszközöket – írja a Futurism.

Már most rengeteg olyan jelentés érkezik be hozzájuk a saját katonáik által, amelyek felismerhetetlen, azonosítatlan repülő járművekről szólnak. Eddig is komolyan vették ezeket a bejelentéseket, de mostantól még inkább át fogják vizsgálni őket, és strukturális változásokat is bevezetnek a jelentések követelményeiben. Persze ez még nem azt jelenti, hogy a tengerészet elkezd az UFO-k után kutatni, sokkal inkább azt, hogy komolyabban vesz mindenféle bejelentést.

2017-ben egyébként a The New York Times jelentette, hogy a haditengerészet 22 millió dolláros programot indított közösen a Pentagonnal, amelynek az a célja, hogy ügyesebben tudják felismerni az azonosítatlan repülő objektumokat. A nagyközönség már akkor is úgy gondolta, hogy UFO-kutatásra megy a pénz, ezzel a bejelentéssel most még inkább alátámasztották: ha valaha egy földönkívüli bejelentetlenül be akar lépni a légkörbe, az amerikaiak valószínűleg időben tudni fognak róla.

forrás: Futurism | 24.hu

Kövess minket a Facebookon!

error:
Send this to a friend