Tucker Carlson szerint „spirituális entitások” irányítják az UFO-kat

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Hírek, UFO-k és földönkívüliek

Tucker Carlson, a Fox News egykori műsorvezetője azt is állítja, hogy ezek a lények már a kezdetek óta itt élnek velünk a bolygón.

Az ellentmondásos nézeteiről ismert médiaszemélyiség a The Joe Rogan Experience podcast legutóbbi adásában vázolta fel az UFO-kérdéssel kapcsolatos véleményét.

Carlson – szembe menve a leggyakoribb elméletekkel – elmondta, meglátása szerint az UFO-kat nem más bolygókról érkező idegenek, hanem valamiféle „spirituális entitások” irányítják, akik talán már az emberiség kezdete óta jelen vannak bolygónkon.

„Számomra egyértelmű, hogy spirituális lényekről van szó. Évezredek óta itt élnek velünk az óceánok mélyén és a föld alatt, erre már számtalan bizonyíték van.”

– mondta Carlson.

Az idegenek spirituális természetére vonatkozóan korábban már magas rangú személyek is tettek utalásokat, köztük például Eric Burlison és Tim Burchett kongresszusi képviselők.

Utóbbi tavaly úgy fogalmazott, Ezékiel könyvének első fejezete egyértelműen egy UFO-észlelést ír le, hozzátéve, hogy az ő olvasatában az angyalok valójában extradimenzionális lények.

forrás

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend