Sziang Mien – Az arcolvasás ősi kínai tudománya

A sziang mien (arcolvasás) ősi kínai tudománya szerint életünk története leolvasható szánk, szemünk, orrunk, fülünk alakjáról és nagyságáról.

Távol-keleti üzletemberek már régóta fordulnak arcolvasókhoz fontosabb döntések előtt.

Nem kell azonban profi arcolvasónak lenni ahhoz, hogy belepillantsunk a jövőbe. A szian mien alapelvei szerint arcunk minden része életünk egy-egy időszakának felel meg.

Homlokunk például tizen- és huszonéveinket mutatja, szemünk a harmincas éveket, orrunk a negyveneseket, szánk az ötveneseket.

Állunk és állkapcsunk alakja elárulja, mi történik majd velünk hatvanas éveinkben és azon túl. Minél hosszabb az állkapcsunk, annál tovább élünk.

Az alábbiakban néhány olyan jellemző következik, amelyet érdemes megfigyelni:

Száj – A széles száj hatalmat és sikert ígér. A telt ajkak azt jelzik, hogy gazdagok leszünk, de ötvenes éveink előtt nem. A vastag alsó ajak nagylelkű személyiséget rejt. A kiálló fog viszont rossz jel, jövőbeli pénzügyi problémákra utal.

Szem – A közel ülő szemek azt jelentik, hogy az illető becsvágyó, nagy célokat tűz maga elé, de gyakran türelmetlen, és nehéz kijönni vele.

sziang mien arcolvasás

Minél messzebb ülnek a szemek egymástól, annál valószínűbb, hogy nyugodt emberről van szó. A mandulaszemű nőkből nagyon jó anya és feleség lesz. A kis szeműeknek nehezükre eshet a kötelezettségvállalás.

Orr – A nagy orr a jólétet, gazdagságot jelképezi. A pattanás vagy szeplő az orron azt jelenti, hogy negyvenes éveink változást hoznak a karrierben vagy a kapcsolatokban.

Homlok – Jó szerencse vár ránk, ha homlokunkon piros foltok vannak. A száraz bőr arra figyelmeztet, hogy nagy változásokra lesz szükségünk egy jelentős akadály leküzdéséhez.

Szemöldök – Az alacsonyan ülő szemöldök erőteljes energiát jelez. A magas szemöldök magabiztos, jó döntéshozó emberre utal.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend