„Láttam az árnyékembereket” – mondja a coloradói tanárnő, aki épphogy túlélte barátja támadását

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Parapszichológia

A huszonöt éves amerikai tanárnő, Eilish Poe csodával határos módon túlélte dühös barátja támadását, s elmondása szerint az incidens közben „nem evilági lényeket” , árnyékembereket is érzékelt maga körül. – írja az anomalien.com

Volt barátja, Jonathan Crossley még 2020. november 3-án támadt rá, Fort Collins-i otthonában. A férfi azt nehezményezte, hogy Ellish nem akart komolyabb kapcsolatot vele, ezért egy nap belopózott a nő otthonába, majd lement a pincébe, ahol több órán kersztül várt a megfelelő pillanatra.

Ellishnek volt egy nyula, melyet odalent tartott, s amikor lement, hogy megetesse, Crossley egy késsel rátámadt, majd ütlegelni és szúrkálni kezdte.

A nő sikoltozott, ahogy a torkán kifért, megpróbált visszatámadni, de a férfi továbbra sem állt le.

Ellish ekkor egy ösztönös cselekedettel halottnak tetette magát, remélve, hogy dühöngő barátja végre befejezi a bántalmazását.

Számítása bejött, mivel Crossley nemcsak hogy abbahagyta a terrort, de még a házból is elmenekült.

Ellish elmesélte, hogy amint a földön feküdt élet és halál között lebegve, különös árnyszerű alakokra – ismertebb nevükön – árnyékemberekre lett figyelmes.

Közülük felismerni vélte 2014-ben elhunyt nagymamáját, illetve legjobb barátnőjét, Vickit, aki nem sokkal korábban lett öngyilkos.

„Nem integettek, vagy ilyesmi, csak ott álltak mellettem és megnyugtatóan mosolyogtak rám. Vickit még három évvel a történtek után is gyászolom, de örülök, hogy – hacsak néhány másodpercre is – újra láthattam, és mellette lehettem.” – emlékszik vissza Eilish.

Rajtuk kívül még egy Alyssa Burkett nevű helyi nőt is felismert az árnyékemberek között, akit néhány évvel ezelőtt késeltek halálra a városban.

Ugyanakkor Burkett nem csak „állt és mosolygott”, mint a többiek, hanem odament Eilishhez, és szó szerint felemelte a padlóról, majd leültette.

A híradásokból nem derült ki, hogy végül ki hívta ki a mentőket, annyi azonban bizonyos, hogy a fiatal nőt 16 szúrt sebbel szállították kórházba, ezt követően pedig 10 műtéten esett át.

Ellish a kórházban

Eilish barátját nem sikerült bíróság elé állítani, ugyanis nem sokkal brutális tette után lezuhant egy szikláról. Hogy öngyilkosság volt-e, vagy baleset, azt máig nem tudni.

Ami az árnyékembereket illeti, Eilish azt mondja, hogy mióta kijött a kórházból rendszeresen látja őket, és legalább százszor felkeresték már.

„Szerintem ez azért van, mert majdnem átléptem a túlvilágra…mert olyan közel voltam hozzá. Talán ezek az árnyékemberek valahol az élők és holtak világa között rekedtek, és ezért láthattam őket.”

árnyékemberek halálközeli élmények

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend