Árnyékemberek tartják rettegésben egy malajziai falu lakóit

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Parapszichológia, Rejtélyek

Számos rejtélyes esemény történt az utóbbi két hétben a malajziai Kampung Kepisben. – írja a New Straits Times.

A helybeliek olyan nyugtalanító jelenségekről számoltak be, melyeket nem tudtak racionális módon megmagyarázni.

Számos alkalommal tapasztaltak például ismeretlen eredtű kopogást az ajtókon és az ablakokon, továbbá a spirituális irodalomban csak „árnyékembereknek” nevezett entitásokat is többen látni vélték.

Az egyik szemtanú, az 54 éves éves Haslinda Hassim arról számolt be, hogy múlt hét szerdán este 10 óra körül látta az egyik ilyen árnyékember a házuk előtt.

Aznap este 17 éves lánya egyik barátjával érkezett haza, s kérte anyját, hogy engedje be őket. Mikor Haslinda kinyitotta az ajtót, hirtelen egy erőteljes hangra lettek figyelmesek, mintha csak valami nehéz tárgy zuhant volna a földre.

A verandára kilépve egy árnyékszerű alakot látott „kúszni”, ami felé közeledett.

„Először azt hittem, csak a szemem káprázik, hogy valamiféle illúzió az egész. – mondja Haslinda – De amikor újra megláttam, már egyenesen rám nézett, majd felállt és a főút felé véve az irányt szélsebesen eltűnt a sötétben.”

A helybeli Hassim asszony ijesztő találkozását meséli – Fotó: NSTP/AZRUL EDHAM

A különös találkozás után még legalább négy hasonlóan ijesztő eset fordult elő Haslinda házában. A legutóbbi ilyen az éjszakai órákban, nagyjából fél három körül történt.

Ennek során a lakók olyan hátborzongató kaparászás hangjaira ébredtek, melyek az egész házban hallhatók voltak.

Hasonló tapasztalatokról számolt be a 67 éves Mariam Johit lánya is, aki szintén szemtanúja volt egy árnyékember megjelenésének.

„Ez már az ötödik alkalom, hogy megzavarják az otthonunk nyugalmát. Tegnap este a két gyermekemmel és az unokámmal voltam otthon, majd 9 óra körül olyan hangokra lettünk figyelmesek, mintha valaki rángatná a bejárati kaput.” – panaszkodott Mariam.

A furcsa hang forrását keresve lánya, a 38 éves Noreennor Mohd Noor ekkor kinézett az ablakon, s észrevette a ház előtt ólálkodó árnyékember.

„Azt kiáltotta a lányom, hogy „van itt valaki”, de mikor kinyitotta az ajtót, az árnyékember a ház falához simulva villámgyorsan elszelelt.” – emlékszik vissza Mariam.

Ezt követően a családtagok néhány falubelivel alaposan körbejárták a házat, de semmiféle nyomát nem találták a rejtélyes betolakodónak.

A Kampung Kepis Hilir Fejlesztési és Biztonsági Bizottság elnöke, Mohammad Sah Sulaiman reméli, hogy a nyugtalanító események hamarosan véget érnek.

„A különös jelenségek miatti pánik immár két hete tart, s a lakosok némelyike már annyira fél, hogy a saját vécéjére se mer kimenni.” – összegezte a szomorú helyzetet Sulaiman.

árnyékemberek

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend