Karma = Vonzás Törvénye

karma-kerek

A karma teljes mértékben megegyezik a vonzás törvényével. Legalábbis bennem ezt erősítették meg az elmúlt időszak tapasztalatai.

A karma a lélek és a szellem fejlődésének törvénye, magában foglalja minden gondolati, érzelmi és valóságos cselekedet egyenértékű hatását és ellenhatását. A karma a fejlődési folyamat lehetősége, célja, hogy biztosítsa a tudatosság kibontakozását.

Reinkarnációs terapeutaként /is/ dolgozom, és azt tapasztalom, hogy szinte minden nagyobb probléma és kiegyensúlyozatlan emberi kapcsolat gyökere előző életekből /is/ ered.

Tapasztaltad-e már, hogy első látásra vonzódsz valakihez? Vagy éppen ellenszenves az illető… Vonzanak bizonyos tájak, városok, országok… Otthon érzed magad bizonyos helyeken, ahol előtte még sosem jártál… Tehetséges vagy bizonyos dolgokban, pedig családodban senki nem foglalkozik ezzel a dologgal… Megmagyarázhatatlan késztetést érzel bizonyos dolgok megtételére?

karma-01

Ezeknek oka általában előző életekben gyökerezik. Bámulatos módon oldhatunk meg problémákat, ha feltárjuk régebbi életeinket. Mostani inkarnációnk ugyanis ezek következménye.

Nekem számos emberi kapcsolatom javult meg ennek hatására /én ebben értem el a legnagyobb sikereket a visszavezetésekkel/, választ kaptam olyan kérdésekre, amikről már nem tudtam, hol keressem.

Próbálgattam én alkalmazni a vonzás törvényét a bőség megteremtésében, de fel kellett oldanom sok-sok szegénységi fogadalmat, amit valamikor régen tettem.

Azzal, hogy az ember szembesül régi önmagával, régi cselekedeteivel, oldja ennek hatásait. Nincs olyan hiba, amit ne lehetne kijavítani.

A karma ugyanazt jelenti a lélekkel kapcsolatban, amit Newton harmadik mozgástörvénye a fizikában: „Amikor egy tárgy ereje hatással van egy másik tárgyra, a második tárgyat ért hatás egyenlő és ellentétes lesz az elsőével.”

Jó pár évvel ezelőtt jó néhányszor el kellett olvasnom, mire megértettem.

Ki vagyok én? – Ha még nem tetted fel magadnak soha ezt a kérdést, akkor itt az ideje. Szókratész mondta, hogy „az önvizsgálat nélküli élet értéktelen létezés”.

A karmát testünk, beszédünk és tudatunk által teremtjük. A tudat /vagy a gondolat/ a legfontosabb a három közül, mert a „leggyorsabb”. Minden tettünket szándék előzi meg, és sok olyan gondolatunk is van, amely nem vezet fizikai cselekedethez. Az ok és okozat törvénye szerint a helyes, pozitív és jó gondolatok javára válnak a tudatnak és a léleknek, a helytelen, negatív és rossz gondolatok, pedig ártalmasak. Így a pozitív gondolkodás fejlesztésével boldog, nyugodt és békés lelkiállapotot idézünk elő.

Karmikus eredetű, mentális és emocionális szinten rögzült reakcióink jelenlegi és elmúlt életeink során halmozódtak fel bennünk. Nem lehet őket egyetlen éjszaka leforgása alatt megváltoztatni. A változásnak gondolkodásmódunk átalakításának eredményeképp kell megtörténnie.

Felgyorsult karma

Az én tapasztalataim szerint a gyorskarma idejét éljük. Egy-egy tettünk, gondolatunk azonnali következményekkel jár, így nem kell sokáig cipelnünk terheit. Szerintem ez jó hír, mert a boldogságot legalább ilyen gyorsan manifesztálhatjuk életünkben.

Előző életeinket többféle módon feltárhatjuk. Ami teljesen veszélytelen és szerintem nagyon hatékony, könnyen elsajátítható, az a meditáció, a tudatos álmodás, és a tiszta megérzések.

Én pár hónappal ezelőtt megkaptam azt az áldást, hogy látom az elmúlt életeket, de véleményem szerint sokkal hatékonyabb, ha saját magunk nézünk bele. Könnyebb oldani a következményeit, könnyebb megérteni a belőle kialakult helyzeteket, ha mi magunk látjuk és tapasztaljuk. Mindemellett szerintem rendkívüli élmény.

A karma feloldása

Állandó, mindennapos kérdés, hogy lehet-e a karmát oldani. Természetesen igen.

Mivel mi hoztuk létre, el is törölhetjük. A karma oldásának egyik leghatékonyabb módszere a tiszta, feltétel nélküli szeretet.

A második és talán legfontosabb a megbocsátás. Bocsáss meg mindenkinek, aki valaha bántott Téged, de legfőképp bocsáss meg magadnak, amiért hibákat követtél el.

karma-megbocsatas

Hidd el, abban a pillanatban az tűnt a legjobb megoldásnak, azért tetted meg. Mindenki követ el hibákat, de ezeket ki lehet javítani. Viszont a megbocsátásra való képtelenség tönkreteheti az egész életed.

Segíthet a karma oldásában, ha feltárod a problémához kapcsolódó életeket, így megérted a kialakult helyzetet, könnyebben elfogadod, megbocsátod, és már nincs is többet hatással Rád.

Sokat segíthet az oldásban az ima és a hála is, ahogyan a Secret tanítja. Hogy a Te számodra mely módszerek működnek, az, ki fog derülni. A legjobb, ha mindegyiket alkalmazod. De elsősorban bízz abban, hogy intuíciód elvezet a megfelelő helyre.

Nagyon-nagyon sok tapasztalatom gyűlt össze a témában, napokig tudnám írni őket, talán majd nyitok egy fórumot, ahol megosztjuk egymással az élményeket.

Addig is minden jót Nektek és jó teremtést kívánok! 

Forrás: https://elozoeletek.blogspot.hu/search/label/, Angyalszárny

vonzás törvénye

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend