Fülöp herceg UFO-aktáiban szinte minden információ szerepelhet arról, amit az Egyesült Királyság 70 év alatt megtudott a földönkívüliekről

Fülöp herceg valósággal megszállottja volt a földönkívülieknek, és aktákat is vezetett, méghozzá olyanokat, melyek tartalmaznak mindent, amit az Egyesült Királyság kormánya hét évtized alatt az UFO-król és a földönkívüliekről megtudott.

II. Erzsébet királynő néhai férje azután kezdett érdeklődni a földönkívüliek iránt, hogy nagybátyja, Lord Louis Mountbatten beszámolt neki saját harmadik típusú találkozásáról. 1955-ben Mountbattent egy rejtélyes erő döntötte le kerékpárjáról, amikor felfigyelt egy UFO-ból kiemelkedő alakra.

Ez volt az az esemény, aminek hatására Fülöp herceg élete hátralévő részét a földönkívüli élet kutatásnak szentelte. Több szakértő is azon a véleményen van, hogy Fülöp kutatási anyagait és felfedezéseit elhallgatták, mivel tartottak a közvélemény reakciójától, és egy esetleges pániktól.

Nick Pope, a brit kormány védelmi minisztériumának egykori alkalmazottja elmondta, Fülöp herceg és társa, Sir Peter Horsley a Brit Királyi Légierőtől titokban vizsgálták az idegenekkel kapcsolatos eseteket. Pope hozzátette, II. Erzsébet férje folyamatosan nyomon követte a fejleményeket, UFO-magazinokra és hírlevelekre fizetett elő, de olyan is előfordult, hogy személyesen halgatta meg a szemtanúkat.

„Fülöp herceg nagybátyja segítségével szinte minden információt összegyűjthetett, amit az Egyesült Királyság hét évtizedre visszamenőleg a földönkívüliekről megtudott.” – állítja Linda Moulton Howe oknyomozó újságíró.

Ám hiába a hatalmas tudásanyag, Fülöp UFO-aktái még 2021 áprilisában bekövetkezett halála után is titkosak maradtak.

Két hónappal később a brit védelmi főnökök elutasították az idegenekkel kapcsolatos információk kiadását, de sokan abban bíznak, hogy II. Erzsébet halála talán majd felgyorsítja az akták napvilágra hozatalát.

Bár ennek ellentmond Annabel Goldie konzervatív politikus nyilatkozata, aki arra a felvetésre, hogy az USA után az Egyesült Királyság is kiadja-e a saját X-aktáit, szűkszavúan csak annyit válaszolt: „„nincsenek aktáink az azonosítatlan légi jelenségekről”

(Daily Star)

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend