Földönkívüli írásjelek és piktogramok

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

UFO-k és földönkívüliek

sziriuszi-rovasiras

Valamikor 1975-ben történt, hogy Erdélyben leszállt egy földönkívüli űrhajó, kb. száz szemtanú előtt. Utasai a helyszínen hagytak egy hermetikusan lezárt vasdobozt, amely belül  kis rekeszekre, fiókokra oszlott. 

Ezekben számos fémlemez volt, amelyek speciálisan kemény és időtálló aranyötvözetből készültek. A lemezekre vésett ékírásos szövegek és piktogramok valamiféle üzeneteket tartalmaztak az emberiség számára.

A lemezeket sajnos a román Securitate elkobozta, viszont a rajtuk található információkat néhány szemtanúnak sikerült előbb lemásolnia és kalandos úton átjuttatnia Magyarországra.

Az anyag azóta terjed kézről-kézre, s néhány csillagásznak állítólag sikerült megfejtenie az írásjeleket és ábrákat, melyek a magyarhoz nagyon közelálló nyelven készültek. Az üzenetet azóta sem hozták nyilvánosságra, de egy kis részét (töredékét) sikerült megszereznem, amit most szeretnék közzétenni.

A jelek mellé írt megfejtések helyességéről vagy helytelenségéről véleményt nyilvánítani nem tudok, ahogy a velük terjedő „legendáról” sem, ezért kommentár nélkül közlöm az egészet.

Az 1. ábra a szíriuszi magyar civilizáció által használt rovásírás jeleit tartalmazza. A legenda szerint az üzenetből kiderül, hogy a Szíriusz csillagrendszert három csillag és
tizennégy bolygó alkotja. A negyedik bolygó lakott, a neve Amma. Innen költöztek át az őseink valamikor a Földre, hatalmas csillagközi szállító űrhajókkal.

A lapgazda megjegyzése: Az átköltözésről említést tesznek az Arvisúrák, az Igaz Írások is. Ezekből kiderül, hogy (2001-től visszaszámolva) 6042 évvel ezelőtt érkeztek őseink erre a bolygóra (i.e. 4041-ben). Az Arvisúrák a hunmagyar rovósámánok által készített történelmi feljegyzések, amiket máig megőriztek Székelyföldön az utókornak.

Kiderül továbbá, hogy a Naprendszer körüli, legközelebbi csillagrendszerek közül nem csak a Szíriuszon, hanem az Epszilon Eridanin, a Proxima Centaurin, és a 61 Cygnin is
élnek még emberszerű lények, lakott bolygókon, illetve mesterséges támaszpontokon. A Lalande és Tau Ceti rendszerekben kis szürkék, a hisz fajba tartozó humanoid lények élnek, míg a Barnard-féle Nyílcsillag és a Kapteyn-féle csillag környéke lakatlan.

Az alábbi hat ábrán olyan piktogramok láthatók, melyek különféle komplex ábrák részeként szerepeltek az aranylemezeken.

Az utolsó ábra azokat a szimbólumokat sorolja fel, amelyekkel az univerzumban található különféle humanoid civilizációk fejlődési szintjeit jelzik, valószínűleg a szellemi világban.
Ennek a jelsorozatnak a pontos értelméről és használatának módjáról egyelőre nem tudtam információkat szerezni.

Sajnos nagyon jellemző az ufó kutatásra, hogy az elérhető anyagok hiányosak, zavarosak és épp ezért megbízhatatlanok. Mintha senkinek nem lenne érdeke, hogy az emberiség
végre tisztán lásson ebben a nagy fontosságú kérdésben. Rengeteg a dezinformáció, a szubjektív, logikátlan vélekedés, illetve az elhallgatás, ami évtizedek óta sikeresen
akadályozza a téma pontos feltárását. Éppen ezért nem fűzök a fenti képekhez semmilyen értelmezést, elemzést, vélekedést vagy okos magyarázatot. Egyszer majd úgyis kiderül az igazság…

Forrás: https://esemenyhorizont.uw.hu/

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend