Drunvalo Melchizedek – Mi Angyalok

Drunvalo Melchizedek

Mezopotámia ősi városaiban, olyan angyalokat ábrázoló domborműveket fedeztek fel, melyeken a világ legősibb írása, a sumér ékírás, részletesen beszámol róluk az ékíráshoz használt nyomóhengereiken és agyag tábláikon.

Az angyalokat a kereszténységgel, a zsidó vallással és az iszlámmal hozzák kapcsolatba, ebben mindhárom vallás megegyezik. A zsidók odáig mennek, hogy 72 rendbe kategorizálják az angyalokat.

Az Atlanti-óceán másik oldalán, a Yucatán- félszigeten található az Ek Balam Akropolisz, ott is angyalokat ábrázoló domborművekre bukkanunk, amit az ősi maják véstek ki. Igazából, ha tovább kutatnánk az angyalok után az Ősi Világban, azzal szembesülnénk, hogy az szinte beépült az emberi civilizációba, számos korszakon és földrajzi területen átívelve.

Drunvalo Melchizedek

Tehát igenis történelmi bizonyíték van arra, hogy az angyalok, de legalábbis a beléjük vetett hit velünk van, lefedve dokumentált történelmünket a kezdetektől.

Számomra azonban, ez nem hit kérdése. Biztosan tudom, hogy léteznek.

Angyali találkozásaim

Ahogy azt sokan olvashattátok az első könyvemben – Az Élet Virágának Ôsi Titka I-es kötet -, ez régen, még 1971-ben történt, amikor az angyalok először meglátogattak.

Éppen az akkori feleségemmel együtt meditáltunk, amikor hirtelen mindkettőnknek megjelentek abban a szobában, ahol tartózkodtunk. Ketten voltak, mindketten magasak, az egyik zöld a másik ibolyántúli színben tündökölt.

Az angyalok ránk néztek és beszéltek hozzánk. Így kezdték a mondandójukat: „Nem tőletek függetlenül létezünk. Mi ti vagyunk.”

Attól a pillanattól kezdve az életem örökre megváltozott. Az angyalok azóta folyamatosan jelentkeznek és attól a naptól fogva irányítják a lépéseimet.

őrangyal

Az angyalok jellemzői

Ezek azok az alapvető tények, melyeket az angyalokról megtudtam az elmúlt 32 év során, attól a pillanattól kezdve, hogy először bemutatkoztak nekem.

1. Minden ember legalább két angyali lénnyel áll közvetlen összeköttetésben. Néhányunk ennél jóval többel.

2. Az angyalok alaktalanok. Különbözőképpen jelennek meg nekünk, attól függően, hogy és mit hiszünk.

3. Az angyalok manifesztált formát képesek magukra ölteni, hogy megvalósítsák a kommunikációt. Ez azért van, mert nekünk embereknek komoly problémát okoz, hogy kommunikációt alakítsunk ki „felsőbb” lényekkel, anélkül hogy látnánk vagy legalább el tudnánk képzelni, hogy kivel beszélgetünk. A szárnyakkal rendelkező emberi forma, nem természetes állapot az angyalok számára, de gyakorta használják, mert így könnyebb elfogadnunk őket.

4. Az angyalok elsősorban más dimenziók lakói, de képesek a mi valóságunkba is belépni.

5. Azok az angyalok, akikkel a szó szoros értelmében össze vagyunk kapcsolódva, nem mások mint mi magunk egy másik létezési formában. Ôk nem egy tőlünk független „valami más” vagy „valaki más”. Mi vagyunk az angyalok.

Számomra az angyal nem más, mint egy része annak, amit sok spirituális tradíció Felsőbb Énnek nevez. Amint azt tanultam és tapasztalatilag is érzékelem, az élet más fizikai síkjain is létezünk. És ezen más szinteken létező Önvaló aspektusait nevezzük kollektíven „Felsőbb Énnek”.

angyal

Ebből a perspektívából szemlélve, a Felsőbb Énünknek van egy Felsőbb énje, és így tovább, egy hosszú láncolatban elérve Istent, az Élet Forrását.

És az angyalok képviselik a legközelebbi kapcsolatot az emberiséggel, ebben a tudatossági láncolatban. Ezek mellett – és talán ez a legfontosabb – az angyalokat tudjuk legkönnyebben érzékelni, velük tudunk legkönnyebben kommunikálni, az összes magasabb rendű létezési forma közül.

Isten fia Jézus, beszélt az angyalokkal. Ahogy Mózes, Mohammed és Ábrahám is.

Hogyan beszélgessünk angyalokkal

Hogy kell ezt csinálni? Először is, el kell hogy fogadjuk a létezésük valós lehetőségét, különben a hitetlenségünk le fogja blokkolni a tudatosságunkat és nem fog megtörténni a kapcsolatfelvétel. A hit magában szintén nem elegendő – csak arra jó, hogy megnyíljanak előttünk a lehetőségek -, de ez az első, elengedhetetlen lépés.

Második lépésként, mindhárom elsődleges finomtestünket be kell vonnunk a folyamatba, amikor megnyílunk az angyali látogatás előtt. Ha e finomtesti rétegek valamelyike nincs teljesen aktiválva, semmi sem fog történni. Ezen elsődleges finomtesti rétegek az értelmi, érzelmi és a fizikai réteg.

• Az értelmi testünknek meg kell nyílnia, hogy „lássa” az angyalokat, de a „látás” kérdését most elmagyarázom, hogy ne legyenek félreértések. A „látás” lehet, hogy külső folyamat – a minket körülvevő 3D-s világban -, de nem kell annak lennie. Lehet belső folyamat is, ami az elménkben zajlik. Az angyalok számára ez lényegtelen. • Ezen felül a „látás”, sok ember számára a női ösvényt jelenti, amit mi „megérzésnek” nevezünk.

A megérzés során, vizuálisan nem látjuk az angyalt, azonban érezzük a jelenlétét. És egy ilyen fajta érzékelés során, tökéletesen tudunk kommunikálni az angyalokkal, bár közvetlenül soha nem látjuk őket. • Újra elmondom, akár látjuk, akár érzékeljük, akár csak bensőnkben elképzeljük az angyalokat, számukra ez mindegy. Mindegyik módszer egyenértékű, és a legtöbb ember egy kicsit mindhármat alkalmazza.

• Az érzelemtestet is aktiválni kell. Érezned kell az emóciókat – jelentsen ez bármit is számodra – mintha egy angyal vagy angyalok állnának a szobában, amit te a belső látásoddal érzékelsz. Enélkül az érzés nélkül semmi sem fog történni.

• Utoljára a fizikai testedet kell aktiválnod. Rá kell tudj hangolódni azokra a testi érzetekre, amik akkor jelentkeznek, amikor egy angyal fizikailag is jelen van a helyiségben – amikor az adrenalin áramlik az ereidben, szaporább lesz a szívverésed, stb.

Erre azt mondod „Hogyan leszek erre képes, ha az angyalom vagy angyalaim a valóságban meg sem jelennek?” Gyakorlatra és ügyességre van szükség, de ha a fent említett három finomtesti réteg ebben nem vesz részt, nagyon kicsi annak a valószínűsége, hogy képes leszel felvenni a kapcsolatot.

Amennyiben egyszerre aktiválod mindhárom elsődleges finomtesti réteget, megnyitsz egy csatornát közted és az angyalok között, és akkor valóban meg tudnak jelenni, amit érezni is fogsz.

Ha ez akár csak egyszer is megtörténik, az életed mindörökre meg fog változni, mivel az angyalaid – aki Te magad vagy, a létezés egy magasabb szintjén – fognak téged vezetni úgy, ahogy arra senki más nem lenne képes.

Erre Te is képes vagy!

Szeretettel és szolgálattal Drunvalo

forrás: eletaszivekben.hu

Drunvalo Melchizedek

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error: