Az indigó gyerekek képességei

Az indigó gyerekek spirituális képességei szoros összefüggésben állnak feladatukkal, de sokkal inkább az egyes gyerekekre és egyéni életkörülményeikre szabottak.

Míg spirituális feladatuk amelyet itt a Földön kell teljesíteniük -, inkább kollektív, addig az egyéni képességek indigó gyerekenként változnak.

Életfeladatát mindegyikőjüknek egyénileg meghatározott környezetben kell beteljesítenie.

Bár képességeik nagyon szakosodottak, az alább felsoroltakról azt mondhatjuk, hogy az mindenkinél közös:

• Igazi gyógyítók. Érintésükben harmóniát, nyugalmat és ellazulást találnak az emberek.

• Nagy szeretetre képesek, és annyi szeretetet tudnak kisugározni, hogy azonnal jól érzik magukat az emberek.

• Gyorsan képesek felismerni szellemi elképzeléseket, és ezek szerint cselekedni.

• Erős belső érzékelésük van az élet igazságáról. Érzik, hogy mi a helyes és mi nem, és afelé haladnak, amit helyesnek éreznek.

• Könnyedén kommunikálnak minden élőlénnyel, állatokkal, növényekkel, kövekkel, és felismerik bennük a szellemit, az élőt.

• Megvan az a képességük, hogy mindent határok és elválasztás nélkül tapasztaljanak meg és lássanak.

• Az emberben mindig a jót tudják és akarják meglátni, mert tudatában vannak, hogy minden Istentől jön; egyszerűen mindenkit szeretni akarnak.

• Már fiatal korukban képesek (tudattalanul) célzottan bevetni magas frekvenciájukat (így például közelednek olyan emberekhez vagy gyerekekhez, akiknek szerintük energiára van szükségük).

• Törődnek másokkal, kiállnak az igazságosság mellett és megpróbálnak objektivitásukkal békét teremteni.

• Intuíciójuk, energia- és gondolatcseréjük, nyíltságuk révén nagyszerűen képesek kommunikálni.

Ha már idősebbek lesznek az indigó gyerekek, alapvetően minden szakmában dolgoznak majd. Megvan az a képességük, hogy összekössék a
spiritualitást és a tudományt.

Az interkommunikáció területén született új felfedezések is olyanok (internet és telekommunikáció), mintha ezeknek a gyerekeknek találták volna ki őket.

Gazdagabbá teszik, meggyógyítják és átalakítják majd társadalmunkat mentalitásukkal, ötleteikkel és kreativitásukkal. Ha sikerül elterjeszteni a világban az őszinteséget és a becsületességet, akkor olyan új alap alakul ki, amely további spirituális növekedést tesz lehetővé.

A világ globalizációja ezzel gyorsabban haladhatna, és az emberek több békét, nyugalmat, örömet és teljességet találnának a Földön azáltal, hogy egymással és nem „egymás ellen” élnek.

(Felhasznált irodalom:Carolina Hehenkamp:Az Indigó jelenség)

spiritualitás

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend