„Az idegenek megakadályozták az atomháborút” – mondta halála előtt az Apollo 14 űrhajósa

Edgar Mitchell a NASA egykori űrhajósa, az Apollo-14 tagjaként a hatodik ember volt, aki a Holdra lépett.

Ő volt az Antares holdkomp pilótája, mely 40 kg holdanyagot szállított a Földre további vizsgálatok céljából.

Űrhajós pályafutása végeztével egy tudományos intézetet alapított, mely többek között a földönkívüli élet kérdéseivel is kiemelten foglalkozott.

Mitchell 2016-ban bekövetkezett halála előtt még adott egy utolsó interjút, melyben azt állította, a hidegháború idején megjelenő földönkívülieknek fontos szerepük volt az akkor már körvonalazódó atomháború megakadályozásában. – írta a Mirror.

apollo14-edgar-d-mitchell

Az asztronauta szerint azokban az időkben gyakran láttak UFO-kat a különböző katonai objektumok közelében.

„Beszéltem olyan tisztekkel, akik a hidegháború alatt ezekben a létesítményekben dolgoztak. Elmondták, hogy sűrűn előfordultak feléjük az UFO-k, melyek képesek voltak megakadályozni a rakéták kilövését. A Csendes-óceán partján állomásozó katonák pedig arról tájékoztattak, hogy rakétáikat rendszeresen lelőtték az idegen űrhajók” – mesélte Mitchell.

De vajon miért nem kaptak nagyobb nyilvánosságot ezek az esetek? Mitchell szerint, ennek az volt az oka, hogy az amerikai kormány mindent megtett annak érdekében, hogy eltussolja ezeket az ügyeket.

A későbbiekben volt CIA-alkalmazottaktól megtudta, hogy az akkori elnök, Harry Truman bizottságot hozott létre a megszaporodó UFO-jelenségek kivizsgálása céljából. A szervezet később arra a következtetésre jutott, hogy a katonai szabotázsok hátterében valószínűleg földönkívüli erők állhattak.

A bizottság működésének eltitkolása, illetve a kényes információk kiszivárgásának elkerülése érdekében, 1947-ben megalkották a nemztebiztonsági törvényt, melynek legtöbb rendelkezése szeptember 18-án lépett hatályba.

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend