UFO-kat figyeltek meg indiai atomerőművek közelében

Azonosítatlan eredetű tárgyakat figyeltek meg indiai atomerőművek közelében, egyelőre azonban senki sem tudja, hogy pontosan mik is lehetnek ezek – írják a helyi lapok.

A hírek szerint az ismeretlen objektumok többször is felbukkantak a közelmúltban az India déli részén található Kudankulam és a kelet-indiai Madras atomerőművek mellett.

Syed Abdul Kader rendőrfelügyelő, aki két alkalommal is filmre vette a jelenséget, azt állítja, az UFO-k rendellenes, „cikk-cakk” pályán mozogtak.

„Egészen biztos vagyok benne, hogy amiket láttam, azok nem emberi technológia eredményei. Ahogyan megállt, amilyen manővereket hajtott végre, és ahogyan eltűnt… ez mind annyira különbözött attól, mint amit a földi repülőgépeknél megszokhattunk”

– mondta a férfi.

Egy héttel korábban Prateep V. Philip, a Tamil Nadu Rendőrakadémia egykori vezetője is hasonló események szemtanúja volt a kelet-indiai Kalpakkam melletti Madras atomerőműnél.

Sajnos eddig csak egyetlen állóképet (fent) hoztak nyilvánosságra a Kader által rögzített videókból, és csak remélhetjük, hogy a teljes felvételt is bemutatják hamarosan a nagyközönségnek.

Az indiai esetek egyébként nem számítanak egyedülállónak, hiszen többek között az amerikai és orosz nukleáris létesítmények dolgozói is ilyen megfigyeléseket tesznek már évtizedek óta.

forrás

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend