Az aura színei és jelentésük

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Parapszichológia

Az aura színei sok mindent elárulnak. Általánosságban, minél színesebb, tisztább és ragyogóbb az aurája, annál fejeltebb spirituálisan az adott ember.

Ezenkívül minél egyenletesebb az energiaeloszlás az aurában, annál egészségesebb és kiegyensúlyozottabb az illető.

Az aurán belüli energiaeloszlás nagyon hatásos egészségügyi vizsgálóeszköz lehet, de általában igen összetett felszerelés használatára van szükség. Ezen szöveg célja olyan dolgokra összpontosítani, amik szabad szemmel is könnyen láthatóak.

Ha már jól látod az aurát, magad is ellenőrizheted, ha bizonyos gondolatokra figyelsz miközben sajátodat nézed, vagy megmondod más emberek gondolatait aurájuk figyelése közben.

A jól ismert aura színei közül általában az embereknek egy vagy két domináns szín (erős pont) van az aurájukban. Ezek a színek (vagy az aurikus párjaik) nagy valószínűséggel a kedvenc színeik is egyben.

A domináns színek mellett, az aura tükrözi a gondolatokat, érzelmeket és vágyakat, amik „villanások”, „felhők” vagy „lángok” formájában jelennek meg általában kicsit távolabb a fejtől.

Például egy narancssárga felvillanás az aurában azt a gondolatot vagy vágyat jelzi, hogy az illető hatalom és irányítás gyakorlására vágyik. A narancs, mint domináns szín az erő és a más emberek irányítására való általános képesség jele. Gyorsan változó „felvillanások” gyorsan cikázó gondolatokra utalnak.

Az aura színei 1.1

Tiszta színek jelentése az aurában (a szivárvány fényes, ragyogó, monokromatikus színei)

A lila: spirituális gondolatokra utal, sosem erős pont az aurában. Mindössze átmeneti „felhők” vagy „lángok” formájában jelenik meg.

A kék: kiegyensúlyozott létezés, helytállás, nyugodt idegrendszer, vagy energia küldése. Ha egy embernek ez a szín dominál az aurájában, az illető nyugodt, kiegyensúlyozott, arra is késznek érzi magát, hogy egy barlangban éljen és életben is maradjon. Született túlélő.

A kék gondolat jelentheti az idegrendszer pihentetését a tudat egyensúlyának eléréséhez, vagy szólhat a túlélésről is. Az acélkék az egész aurát uralhatja, mikor az illető energiát kap vagy küld, vagy telepatikus kapcsolatban van. Például Michel Desmarquet, a „Thiaoouba Prófécia” c. könyv szerzője gyakran acélkéken sugároz előadásai során, különösen amikor a közönség kérdéseire válaszol.

kék aura

A türkiz: lendületes és nagyon energikus személyiségre utal, aki képes az énjének kivetítésére és hatással van másokra. Az olyan emberek, akiknél a türkiz erõs pont az aurában képesek egyidejűleg több dolgot is csinálni és jó szervezők. Unatkoznak ha arra kényszerülnek, hogy egyszerre csak egy valamire koncentráljanak.

Az emberek szeretik azokat a főnököket, akiknek türkiz aurájuk van, mert elmagyarázzák céljaikat és képesek hatni a csapatukra, ahelyett, hogy csak parancsolgatnának. Az ilyen színű gondolat szervezésről és a másokra hatásról árulkodik.

A zöld: nyugalmas, mérséklő energia, természetgyógyászati képesség. Az emberek, akiknél a zöld erős pont az aurában természetgyógyászok. Minden ilyen foglalkozású személynél jelen kellene lennie ennek a színnek.

Minél dominánsabb a zöld, annál jobb a gyógyító. Az ilyen emberek szeretnek kertészkedni és értenek a növényekhez. Egy zöld színű, erős aurájú ember jelenlétében lenni nagyon békés és nyugalmas érzés. A zöld gondolat nyugalmi állapotot és gyógyítást jelent.

A sárga: öröm, szabadság, kötődés nélküliség, létfontosságú erők felszabadítása vagy szabadon bocsátása. A sárgával sugárzó emberek tele vannak belső örömmel, nagyon nagylelkűek és nem kötődnek semmihez. A sárga fényudvar a fej körül magas spirituális fejlettséget jelent. A spirituális tanító ismertetőjele. Senkitől se fogadj el spirituális tanítást, akinek nincsen hasonló glóriája.

Buddhánál és Krisztusnál a fényudvar egészen a karukig terjedt. Manapság nehéz olyan embert találni a Földön, akinél nagyobb mint 1 hüvelyk (2,54 cm). A sárga glória a rendkívül aktív homlokcsakra eredménye (amit sok ember láthat a szemináriumaimon, ahogy ibolyaszínnel ragyog).

A spirituálisan fejlett emberek éveken keresztül folyamatosan serkentik a homlokcsakrájukat, mivel mindig erőteljes spirituális gondolataik vannak. Ha ezt a csakrát különösen aktív állapotban figyeljük meg, egy sárga (az ibolyaszín Aurikus párja) fényudvar jelenik meg körülötte az egész fejet körülvéve. A sárga gondolat az öröm és megelégedés pillanatát fejezi ki.

A narancssárga: felemelő és érdekfeszítő. Inspiráló. Az erő jele. Képesség és/vagy vágy mások irányítására.

Ha a narancsszín erős ponttá válik, általában sárga glóriával párosul, ami aztán aranyszínű lesz jelölve, hogy az illető egy nagy spirituális tanár, aki képes egyedülálló képességeinek szemléltetésére. A narancsszínű gondolat a hatalom gyakorlásával és más emberek irányításának vágyával kapcsolatos.

A piros: materialista gondolatok, gondolatok a fizikai testről. Ha túlságosan domináns szín az aurában, materialista beállítottságú embert jelöl.

A rózsaszín(=lila+piros): szeretet. A tiszta rózsaszín eléréséhez vegyíteni kell a lilát (a legmagasabb frekvencia, amit érzékelni tudunk) a pirossal (a legalacsonyabb). A rózsaszín aura azt jelzi, hogy az illető megteremtette a tökéletes egyensúlyt a spirituális tudatosság és az anyagi létezés között.

A legfejlettebb embereknek nemcsak sárga glória van a fejük körül (amely egy állandóan erős pont az aurájukban) de óriási rózsaszín aurával is rendelkeznek, ami messzire kiterjed.

A rózsaszín az aurában nagyon ritka dolog a Földön, és mindössze átmeneti gondolatok formájában jelenik meg, sohasem erős pontként.

Az aura színei 1.2

A piszkos színek jelentése (színek, amelyek sötétebbnek tűnnek a háttérnél, és fényár helyett inkább füstre hasonlítanak)

A barna: felzaklató, nyugtalanító, materialista, spirituálisan tagadó.

A szürke: sötét, lehangolt gondolatok; tisztátalan szándékok, a személyiség sötét oldalának jelenléte.

A kénsárga/zöldessárga (olyan mint a mustár): fájdalom vagy könnyedség hiánya, harag.

A fehér: súlyos betegség, szintetikus behatás (drogok). Miért is jelent a fehér szín az aurában problémát? Mert a fehér leginkább a zajra hasonlít, nem olyan, mint a harmonikus színtónusok összessége (a monokromatikus színek).

Lehetetlen a zajt összehangolni egy olyan zenekarral, ami harmonikus zenét játszik, ennélfogva a fehér aura az egység hiányát jelzi mind testben mind lélekben.

A Természet, melynek mi is a részei vagyunk, harmonikus. Ez az egység különálló rezgés „tónusok” vagy harmonikus frekvenciák formájában jelenik meg, ahogy azt részben a modern kvantumfizika is leírja.

Néhány órával a halál beállta előtt, az aura színei is megváltoznak, többnyire fehérré válik és nagyban növekszik az intenzitása. Figyeld csak meg, hogy a legtöbb kultúrában a halált FEHÉRNEK (nem pedig feketének) ábrázolják, mert a múltban az emberek látták a fehér aurát a halál beállta előtt. Úgy tűnik, hogy őseink sokkal többet tudtak, mint aminek a beismerésére ma hajlandóak vagyunk.

aura

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend