Lehet, hogy elsőre furcsának tűnik számodra a kijelentés, de talán már te is érintkeztél a fénylényekkel.

Egyre több emberrel veszik fel ugyanis a kapcsolatot, mivel ezek a szerető lények mostanában tömegesen szállnak le közénk, hogy segítsenek előmozdítani spirituális ébredésünket.

Feladataik közé tartozik többek között az is, hogy véget vessenek a világunkban tapasztalható bántó közömbösségnek, valamint meggátolják, hogy még jobban eltávolodjunk egymástól és a bolygónktól.

A fénylények – a közhiedelemmel ellentétben – nem mindig közvetítik magukat egy „csatornán”, azaz egy kiválasztott személyen keresztül.

Ugyanolyan intenzív és szeretetteljes módon, de más formában is megjelenhetnek az életedben.

Előfordulhat például, hogy kezedbe kerül egy fénylényekről szóló könyv, vagy „véletlenül” belehallgatsz egy podcastbe, ami épp ezekről a csodálatos entitásokról szól.

Vagy részt veszel egy kristálytálas gyógyító foglalkozáson, s közben megtapasztalod a jelenlétüket. Még az is lehet, hogy álmodban „futsz össze” velük.

Ezek a magasan fejlett lények új technológiákat, a Föld megmentésének új módjait és újfajta érzékenységet mutatnak be nekünk, rávilágítanak a kultúrák közötti nagyobb elkötelezettségre, és ezek mind egyre több szeretetet és fényt invitálnak a belsőnkbe, valamint elűzhetik a sötétséget, amely látszólag felemészt minket.

Akkor tudhatod, hogy fénylényekkel van dolgod, ha hirtelen mély és sürgető szükségét érzed annak, hogy megbocsáss minden egoalapú múltbeli sérelmet, és vágyat érzel arra, hogy teljes szívedből és lelkedből szeresd önmagad, másokat és az életet.

Megtörténhet az is, hogy intenzív motivációt érzel magadban, és olyan új ötleteid támadnak amelyekkel nemcsak magadat, hanem a felsőbb jót is segítheted.

Ha úgy érzed, hogy kapcsolatba léptek veled a fénylények, vegyél egy nagy levegőt, nyisd meg a szíved, maradj a földön, és fogadd be az energiájukat.

Fénylények

Azért vannak itt, hogy segítsenek a bolygónkon, és rajtad keresztül, a te együttműködéseddel ezt meg is tudják valósítani.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a szabad akarat értelmében, jogod van megtagadni a fénylények kapcsolódási szándékát, de ezek a barátságos entitások nagy valószínűséggel azért vonzódnak hozzád, mert már kellőképpen befogadó vagy.

Lehet, hogy nem pont ugyanúgy tapasztalod meg a kapcsolatot, mint mások, de ha őszintén hiszel a fénylények magasztos céljaiban, akkor Te is részese leszel a bolygó gyógyítására irányuló küldetésüknek.

Amikor a fénylényekkel való kapcsolat létrejön, a szíved megkönnyebbül, érezni kezded az életet és a spirituális világot, amin mindnyájan osztozunk.

Soha többé nem tudsz úgy tekinteni egy másik emberre, hogy különállónak érezd magad tőle, vagy gyűlöletet éreznél iránta, esetleg elítélnéd.

Ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek rossz pillanataid, nem leszel ideges vagy ingerült. Csupán azt, hogy ezek az érzések és félelmen alapuló rezgések többé nem lesznek elég jelentősek ahhoz, hogy ragaszkodj hozzájuk.

Az elismert spirituális tanító és a New York Times bestsellerszerzője, Sonia Choquette elmondta, hogy kezdetben habozott megosztani a fényklényekkel kapcsolatos tapasztalatait, ám a „másvilági” segítők arra bátorítottak, hogy tegye meg, mivel üzenetük rendkívül fontos az emberiség számára:

„Távolodj el a félelemtől, ne az legyen az energiád gyökere, helyette fogadd el a szeretetet.”

Sonia maga is érzi ennek az üzenetnek a sürgősségét, és reméli, hogy egyre többen érzik így.

A neves szerző megjegyezte, manapság egyre több fénylényt lát, akik a világ minden táján kapcsolatba lépnek az emberekkel.

Sonia Choquette

Egyeseknek közvetlenül adják át az üzenetüket csatornázáson keresztül, mint ahogy Soniával és másokkal is tették, másokkal pedig közvetettebb módon kommunikálnak.

A fénylények az inspiráció és a zsenialitás hatalmas áldását ébresztik fel az emberekben, óriási, bolygószintű erőfeszítéseket tesznek rajtuk keresztül a gyógyításra, amelyek elsőre lehetetlennek tűnnek, de minden esély ellenére valóban működnek.

A fénylények különböző mozgalmakat indítottak el az óceánok megtisztítása, az esőerdők megmentése, fák ültetése és az emberi traumák begyógyítása érdekében.

Talán te is részese vagy ezeknek az erőfeszítéseknek e szerető fénylények vezetése és irányítása alatt. Ha még nem vagy, hamarosan az leszel.

Amikor eljön az idő, bízz és higgy a saját nemes indíttatásodban és a segítségnyújtás iránti késztetésedben. Cselekedj belső elhivatottságod szerint, akár úgy, hogy újrahasznosítod a szemetet, lemondasz a műanyag zacskók használatáról, fákat ültetsz, kocsi helyett gyalog vagy kerékpárral közlekedsz, káromkodás helyett imádkozol, gyűlölködés helyett pedig szeretsz.

E késztetések mögött a fénylények állnak, és együtt megfordítjuk a dolgokat. Mindenkinek vannak ajándékai, melyeket megoszthat másokkal, és azért vagyunk itt, hogy pozitív változást hozzunk a világba.

A fénylények tudják ezt, és mindnyájunkat igénybe vesznek, arra ösztönözve minket, hogy időt vagy pénzt áldozzunk a bonobók (az utolsóként felfedezett emberszabású majomfaj) megmentésére a kihalástól, az esőerdő védelmére, az őssejtkutatás finanszírozására, a zeneterápia támogatására, az iskolai kertek ültetésére, vagy bármi másra, ami segít a világ gyógyításában.

Naponta emlékeztetnek bennünket a bolygónk előtt álló szörnyű válságokra, ugyanakkor arra is, hogy itt vannak közöttünk, és segítenek visszafordítani ezeket a katasztrófákat, és meggyógyítani a földet.

Az biztos, hogy vannak tudatlan, sötét erők, amelyek megpróbálnak a fejlődés és a gyógyulás útjába állni, de nem fognak győzedelmeskedni.

A fény seregei elkötelezettek, és hullámról hullámra érkeznek, felébresztve bennünk a vágyat és a kreativitást, hogy segítsünk magunkon. Ha megnyitod a szíved, te s érezni fogod.

Mindenekelőtt fontos tudni, hogy a fénylények nem a földet vagy az embereket gyógyítják; ehelyett arra inspirálnak minket, hogy mi végezzük el a munkát.

Tehát más vezetőkkel ellentétben nem hívhatjuk őket segítségért; csak nyitottnak kell lennünk és várnunk, hogy ők hívjanak minket.

És fognak is.

Kövess minket a Facebookon!

error:
Send this to a friend