A britek szerint ez a 20 híresség birkózna meg leginkább egy földönkívüli invázióval

A BLAZE TV által megrendelt közvéleménykutatás többek között arra a kérdésre kereste a választ, hogy a britek kit tartanának a legalkalmasabbnak egy földönkívüli invázió megfékezésére.

A felmérésben, melyben 2000 brit felnőtt vett részt, többnyire olyan filmsztárok lettek a befutók, akik a filmvásznon már sikeresen helytálltak az idegenekkel szemben. Persze akadnak azért „kakukktojások” is a listán. – írja a Mirror.

Az első helyen a testépítőlegenda és filmsztár, Arnold Schwarzenegger végzett. Arnold előkelő pozíciója valószínűleg nemcsak bámulatos izomzatának és a filmbéli Predator felett aratott győzelmének köszönhető, politikai tapasztalata is sokat nyomhatott a latban.

Őt követi színész kollégája, Will Smith, akinek szintén jelentős tapasztalata van, ha a földönkívüli támadók hatástalanításáról van szó.(Függetlenség Napja, Men In Black).

Harmadik helyen végzett a legendás természettudós, Sir David Attenborough, nyomában Bruce Willisszel (Armageddon) és Tom Cruise-zal.(Világok harca)

A legjobb tízben találjuk még Sigourney Weavert (Alien-filmek), Gillian Andersont (X-akták) és a politikusok közül a legjobb helyen végző amerikai exelnököt, Donald Trumpot is.

A végső 20-as toplista pedig így fest:

1. Arnold Schwarzenegger

2. Will Smith

3. Sir David Attenborough

4. Bruce Willis

5. Tom Cruise

6. Harrison Ford

7. Sigourney Weaver

8. Donald Trump

9. Gillian Anderson

10. Nicola Sturgeon

11. Chris Pratt

12. Boris Johnson

13. Piers Morgan

14. William Shatner

15. Simon Pegg

16. Tommy Lee Jones

17. David Duchovny

18. Mel Gibson

19. Kamala Harris

20. Joe Biden

„Arnold Schwarzenegger egy érdekes választás, hiszen nemcsak akcióhős, de egykor Kalifornia kormányzója is volt. Másfelől viszont aggasztó látni, hogy a filmsztárokat alkalmasabb jelöltnek tartják egy ilyen horderejű globális veszély elhárítására, mint a világ jelenlegi vezetőit.” – jegyezte meg a BLAZE TV szóvivője.

A felmérésből még az is kiderül, hogy a megkérdezettek 56 százaléka hisz abban, hogy a Földön kívül is létezik intelligens élet, 33 százalékuk pedig biztos abban, hogy az idegenek már köztünk járnak.

Csaknem 30 százalék gondolja úgy, hogy a földönkívüliek tudományos kutatás céljából látogatnak bolygónkra, 52 százalékukat pedig már az idegen invázió gondolata is megrémíti.

A megkérdezettek 31 százaléka azon a véleményen van, hogy az Egyesült Királyság kormányának külön munkacsoportot kellene létrehoznia az esetleges földönkívüli támadások kivédésére, 20 százalék hagyatkozna szakértők tanácsaira a fenyegetés elhárítása érdekében, míg a válaszadók 10 százaléka próbálna meg saját maga szót érteni az idegenekkel.

Nick Pope a Brit Védelmi Minisztérium UFO-ügyekért felelős egykori munkatársa úgy véli, hogy rendkívül izgalmas eredményeket hozott ez a felmérés.

„Meglepődtem, hogy milyen sokan vannak, akik nemcsak, hogy hisznek a földönkívüliekben, de már földi jelenlétüket is elképzelhetőnek tartják.”

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error: