Parapszichológia

Nemkívánatos emberek/entitások leválasztása az auránkról

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Az emberek az életünkben, főleg azok akikkel kapcsolatban érzelmeink vannak – legyenek azok pozitívak vagy negatívak – , hozzá vannak kapcsolódva az auránkhoz.

Normál esetben a csakráknál vagyunk összekapcsolva. Ezek a csatolások sok életen keresztül megmaradhatnak. Családtagok és a hozzánk közel álló emberek esetében a legáltalánosabbak.

Pszichikus vámpirizmus

Van egy másik fajta csatlakozás is, amit „pszichikus vámpirizmusnak” hívnak.

A pszichikus vámpirizmus az, amikor egy másik ember a lelkedhez csatolja magát, és ez a kapcsolat a te károdra van.

Általában egy vagy több csakrádhoz kapcsolja magát, és elszívja az energiád. A közeli kapcsolatokban kölcsönös lélekcsatlakozás áll fenn, jó vagy rossz irányban.

A pszichovámpír esetében a kapcsolat analóg a parazita és a gazdatest viszonyával. A lélekvámpírnak nem is kell benne lennie a kapcsolatban, mivel az aurája természetes módon mások aurájából táplálkozik.

A lelki csatlakozásnak vannak tünetei, a legkiemelkedőbbek az olyan gondolatok és/vagy érzelmek, melyek nem a sajátjaid.

Az energiádat végül teljesen kimeríti, főleg ha a vámpír közelében vagy. Függetlenül attól, hogy fizikailag a közeledben van-e vagy nem, ha a pszichikus vámpír már az aurádhoz csatlakoztatta magát, bármikor meg tud csapolni.

A lélekvámpírok ritka esetben idegenek. Sok esetben még egy családtag is lehet. Ennek jó példája a szerelmi/sze*uális kapcsolatok.

Egy szakítást követően az egyik fél nem akarja elengedni a másikat. Egy másik eset a megszállottság. A megszállottság egy kicsit más, mivel a megszállott személy valójában energiát ad a megszállottsága tárgyának. Ez a legideálisabb eset a vámpír számára. Folyamatos és önkéntes energiaelletás érkezik a megszállott egyéntől, ami a vámpír hasznára válik.

A lélekvámpirizmus közel minden esetében a gazdatest-személynél valamilyen gyengeség áll fenn. Ez a gyengeség általában érzelmi természetű.

A parazita/gazdatest kapcsolat gyakran az egyik, vagy mindkét résztvevő egyén valamilyen kielégítetlen szükségét elégíti ki.

A csatlakozó személy energiája ebből táplálkozik. Hogy megszabaduljunk ezzől a hatástól, be kell ismernünk hogy a probléma létezik, és AKARNUNK kell a szabadulást. Ha a gazdatest tudat alatt nem akar elszakadni, a gyakorlat hatástalan lesz.

Így távolíts el egy nemkívánatos személyt az aurádból

1. Fogyó Hold idején (pár nappal Telihold után, és pár nappal Újhold előtt) keress egy csendes helyet, ahol nem fognak zavarni.

2. Lazíts, és menj mély transzba, minél mélyebb, annál jobb. Most kérd meg az elméd, hogy fedjen fel mindenkit, akinek negatív kapcsolata van veled. (Ezt máskor, alvás előtt is kérheted az elmédtől, a választ álmodban fogod megkapni. Ha már előre tudod hogy ki az, vizualizálhatod). Ha többen vannak, egyszerre csak egy emberen dolgozz. Ez a munka időigényes lehet. A legjobb ha egy munka ideje alatt csak egy emberrel foglalkozol. Két munka között hagyj néhány nap szünetet,hogy az aurád hozzászokjon, és az energiáid új erőre kapnak. A kapcsolat erősségétől függően lehet hogy meg kell ismételni a munkát.

3. Kérdezd meg az elméd, hol van(nak) a csatlakozás(ok). Lehet hogy több is van, több csakránál van kapcsolat. Fordíts erre annyi időt amennyi szükséges, használj asztrális kést, vágószerszámot, lézert, vagy ami kényelmes, és vágd el a csatlakozásokat teljesen, mindkét oldalon.

4. A csatlakozásokat tedd egy kupacba a munka során. Az akaratodnak erősnek kell lennie, mivel lehet hogy a másik ember nem akar engedni. Zárd le azokat a területeket az aurádon, ahol ezek a kapcsolatok csatlakoztak, ehhez használj gyógyító fényt/energiát, a fehér-arany a legerősebb, de mivel mind egyediek vagyunk, használj olyan színt amilyen jól esik. Nem szabad sérüléseket vagy lyukakat hagynunk az auránkon.

5. Ha érdekel a másik ember, gyógyítsd meg, zárd le a lyukakat az ő auráján is, amik a lecsatlakozástól keletkeztek.

6. Hívd segítségül a tűz elemét, és alkoss belőle asztrális tüzet, majd irányítsd a kupacba, és égesd el az összes csatlakozózsinórt.

Ha készen vagy, tisztítsd meg az aurádat. Ha készen állsz, nyisd ki a szemed, lassan kelj fel, mozogj egy kicsit, csinálj valami fizikait –egyél, tornázz, vagy bármi mást, amivel ki tudod magad egyensúlyozni.

aura csakra energiavámpír
Legújabb cikkek

You cannot copy content of this page

Send this to a friend