UFO-k és földönkívüliek

Gary McKinnon szerint hazugság, hogy a NASA-nak nincsenek bizonyítékai a földönkívüli életre

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

Gary McKinnon brit hacker 2002-ben azzal került a címlapokra, hogy betört a NASA számítógépes rendszereibe, hogy ott a földönkívüli életre utaló bizonyítékokat keressen.

Az Asperger-szindrómás férfit elmondása szerint a kíváncsiság és az a vágy vezérelte, hogy felfedje az igazságot az UFO-kkal és az idegen technológiákkal kapcsolatban.

McKinnon hamarosan szembesült a lehetőséggel, hogy tettéért kiadhatják őt az Egyesült Államoknak, ahol akár 70 év börtönt és 2 millió dolláros büntetést is kiszabhatnak rá.

Hosszú jogi csatározások után azonban az Egyesült Királyság kormánya úgy döntött, hogy nem adja át a férfit az amerikaiaknak, hivatkozva annak mentális állapotára.

Azóta McKinnon többnyire kerüli a nyilvánosságot, bár időnként megoszt némi információt azokról a dolgokról, melyekre állítólag a NASA rendszereiben bukkant.

A hacker elmondta, hogy bizonyítékokat talált az Amerikai Haditengerészet által működtetett titkos űrprogramra, melynek keretében antigratvitációs meghajtórendszereket és szabadenergia-eszközöket is fejlesztenek. McKinnon arról is beszélt, hogy a NASA szerverein idegen űrhajókról készült képeket látott.

A NASA reakciójára sem kellett sokat várni. Az amerikai űrhivatal tagadta, hogy McKinnon bármiféle bizonyítékot talált volna a földönkívüliekre és az idegen technológiákra. Elmondásuk szerint a hacker csak alacsony szintű adminisztratív fájlokhoz fért hozzá, kisebb károkat okozva rendszerükben.

McKinnon nemrég ismét megszólalt, bírálva a NASA azon állításait, miszerint még nem találtak bizonyítékokat a földönkívüli életre. Úgy véli, ez már csak azért sem lehet igaz, mivel a saját szemével látta a titkos dokumentumokat.

„Szokás szerint hazudoznak. És amikor nyomást gyakorolnak rájuk, megismétlik a hazugságaikat. Az olyan hivatalos szervezetek, mint a NASA, soha nem fogják elmondani az igazságot.”

„Ennek ellenére tény, hogy vannak olyan repülő tárgyak, melyeket nem tudunk megmagyarázni, ahogy az is tény, hogy ezeket különféle tudományos, katonai- és hírszerszési csoportok vizsgálják.”

forrás

NASA
Legújabb cikkek

You cannot copy content of this page

Send this to a friend