Olaszország leghíresebb UFO-incidense – A Zanfretta-eset

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

UFO-k és földönkívüliek

1978. december 6. Marzano di Torriglia, Olaszország

Az Olaszországban feltárt kevés számú UFO-incidensek közül minden bizonnyal a leghíresebb a huszonhat éves éjjeliőr, Fortunato Zanfretta esete, akit több alkalommal is magas lények raboltak el.

Az első eltérítésére december 6.-án, éjjel került sor, amikor járőrözés közben fényeket látott mozogni az egyik udvaron. Megpróbált rádión beszólni a cég központjába, de nem járt sikerrel, adó-vevője- és mint kiderült, az autója is – felmondta a szolgálatot. Ezért kezében a pisztollyal, zseblámpával bement az udvarra.

Óvatosan, a fal mellett lopakodott, amikor valami ellökte és elesett. Amikor felállt, a zseblámpa fénye egy három méter magas, szörnyű teremtményt világított meg, amitől úgy megijedt, hogy elejtette a lámpát és rémülten rohant vissza az autóhoz.

Ekkor elvakította egy sárga, háromszög alakú tárgy, ami az épület mögött emelkedett fel.

Ekkor beindult az autó motorja és rádión segítséget kért kollégáitól, akik hajnali 1 óra felé értek a helyszínre és Zanfrettát fekve találták egy közeli füves területen, zavarodott elmeállapotban.

Zanfrettát december 23.-án hipnózisban kérdezték ki. Elmondta, hogy az óriás lények bevitték egy nagyon világos, kör alakú szobába, ahol egy nagyon meleg és fájdalmat okozó sisakot tettek a fejére.

A lények bőre zöld, szemük sárga és háromszög alakú volt. A hipnózist itt meg kellett szakítani, mert a fiatalembert nagyon megrázták a felidézett emlékek.

Az eset legérdekesebb eleme, hogy a kutatás időszakában, a hipnózis után öt nappal Zanfretta újból eltérítés áldozata lett!

December 28.-án este 11 óra 48 perckor Torrigliaótól néhány kilométerre, szolgálat közben elveszítette uralmát a kocsija fölött.

Beszólt a központba és jelentette, hogy az autó felgyorsult a ködös hegyi úton, ő pedig sehogy sem tudja megállítani.

Néhány perccel később újra beleszólt a rádióba és elmondta, hogy az autó megállt, ő pedig kiszáll, hogy megnézzen egy furcsa fényt.

A kutatók ezúttal is egy órával később értek a helyszínre és Zanfrettát eszméletlenül találták az autója mellett. A férfi teljes ruházata száraz volt, holott esett az eső.

fortunato-zanfretta
Fortunato Zanfretta

Az autója belseje és teteje meleg volt. Pisztolyából hat golyó volt kilőve és néhány óriási, mintegy 50 centiméteres lábnyom kirajzolódott a nedves útpadkán. Zanfretta, amikor magához tért, zavarodott állapotban volt és az arca olyan volt, mint akit leégetett a nap.

Az újabb hipnózis során elmondta, hogy az űrhajó fedélzetére vitték, levetkőztették és különös szerkentyűkkel megvizsgálták. A lények egy pár kérdést tettek fel neki és néhány információval is ellátták.

Ezekre 1979. február 6.-án egy milánói egészségügyi központban szódiumpentotállal végzett narkoanalízis során derült fény. Ezek szerint a látogatók a galaxisunkban levő elveszett faj példányai, akik gyarmatosítani akarják a Földet. Zanfrettának két szerepet szántak.

Tanulmányozásra kijelölt egyed és közvetítő a földiek és a látogatók között éppúgy, mint sok más, hasonlóan kiválasztott szemtanú…

eltérítések

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend