A Zanfretta-dosszié

1978. december 6. Marzano di Torriglia, Olaszország

Az Olaszországban feltárt kevés számú UFO-incidensek közül minden bizonnyal a leghíresebb a huszonhat éves éjjeliőr, Fortunato Zanfretta esete, akit több alkalommal is magas lények raboltak el.

Az első eltérítésére december 6.-án, éjjel került sor, amikor járőrözés közben fényeket látott mozogni az egyik udvaron. Megpróbált rádión beszólni a cég központjába, de nem járt sikerrel, adó-vevője- és mint kiderült, az autója is – felmondta a szolgálatot. Ezért kezében a pisztollyal, zseblámpával bement az udvarra.

Óvatosan, a fal mellett lopakodott, amikor valami ellökte és elesett. Amikor felállt, a zseblámpa fénye egy három méter magas, szörnyű teremtményt világított meg, amitől úgy megijedt, hogy elejtette a lámpát és rémülten rohant vissza az autóhoz.

zanfretta-elterites

Ekkor elvakította egy sárga, háromszög alakú tárgy, ami az épület mögött emelkedett fel.

Ekkor beindult az autó motorja és rádión segítséget kért kollégáitól, akik hajnali 1 óra felé értek a helyszínre és Zanfrettát fekve találták egy közeli füves területen, zavarodott elmeállapotban.

Zanfrettát december 23.-án hipnózisban kérdezték ki. Elmondta, hogy az óriás lények bevitték egy nagyon világos, kör alakú szobába, ahol egy nagyon meleg és fájdalmat okozó sisakot tettek a fejére.

A lények bőre zöld, szemük sárga és háromszög alakú volt. A hipnózist itt meg kellett szakítani, mert a fiatalembert nagyon megrázták a felidézett emlékek.

Az eset legérdekesebb eleme, hogy a kutatás időszakában, a hipnózis után öt nappal Zanfretta újból eltérítés áldozata lett!

December 28.-án este 11 óra 48 perckor Torrigliaótól néhány kilométerre, szolgálat közben elveszítette uralmát a kocsija fölött.

Beszólt a központba és jelentette, hogy az autó felgyorsult a ködös hegyi úton, ő pedig sehogy sem tudja megállítani.

Néhány perccel később újra beleszólt a rádióba és elmondta, hogy az autó megállt, ő pedig kiszáll, hogy megnézzen egy furcsa fényt.

A kutatók ezúttal is egy órával később értek a helyszínre és Zanfrettát eszméletlenül találták az autója mellett. A férfi teljes ruházata száraz volt, holott esett az eső.

fortunato-zanfretta
Fortunato Zanfretta

Az autója belseje és teteje meleg volt. Pisztolyából hat golyó volt kilőve és néhány óriási, mintegy 50 centiméteres lábnyom kirajzolódott a nedves útpadkán. Zanfretta, amikor magához tért, zavarodott állapotban volt és az arca olyan volt, mint akit leégetett a nap.

Az újabb hipnózis során elmondta, hogy az űrhajó fedélzetére vitték, levetkőztették és különös szerkentyűkkel megvizsgálták. A lények egy pár kérdést tettek fel neki és néhány információval is ellátták.

Ezekre 1979. február 6.-án egy milánói egészségügyi központban szódiumpentotállal végzett narkoanalízis során derült fény. Ezek szerint a látogatók a galaxisunkban levő elveszett faj példányai, akik gyarmatosítani akarják a Földet. Zanfrettának két szerepet szántak.

Tanulmányozásra kijelölt egyed és közvetítő a földiek és a látogatók között éppúgy, mint sok más, hasonlóan kiválasztott szemtanú…

Megosztás
error: