„Vrillon szól hozzátok az Ashtar Galaktikus Parancsnokság nevében” – különös közjáték szakította meg egy brit hírműsor élő adását

Szerző képe

Rejtélyek Szigete

UFO-k és földönkívüliek

1977. november 26-án a dél-angliai Southern Tv hírműsorának nézői egy szokatlan esemény szem- és fültanúi lehettek a képernyő előtt.

Délután 5 óra körül, Andrew Garner műsorvezető épp a legfontosabb napi híreket olvasta fel, amikor váratlanul elkezdett remegni a kép és a hang is, majd Garner helyett egy eltorzított, mély hang kezdett a nézőkhöz beszélni.

A „Vrillion”-ként bemutatkozó személy azt állította, hogy az „Ashtar Galaktikus Parancsnokság” képviselője, üzenetében pedig arra kérte az emberiséget, hogy hagyjanak fel a háborúkkal, mielőtt túl késő lenne és válasszák a békét.

A teljes üzenet így hangzott:

„Vrillon, az Ashtar Galaktikus Parancsnokság képviselője szól hozzátok. Sok éven át csak fényként láttatok minket az égen, most békés szándékkal és bölcsességgel fordulunk felétek, éppúgy mint más testvéreitekhez és nővéreitekhez a bolygótokon. Azért jöttünk, hogy figyelmeztessünk benneteket fajotok és világotok sorsára, hogy elmondhassuk milyen irányt kell választanotok ahhoz, hogy elkerüljétek azokat a katasztrófákat, mely rajtatok kívül más civilizációkat is veszélyeztetne.

Azért tesszük mindezt, hogy részt vehessetek a nagy ébredésben, amikor bolygótok a Vízöntő új korszakába lép.

Az Új Korszak a béke és a fejlődés esélyét kínálja számotokra, de csak abban az esetben, ha vezetőitek tudatában vannak a döntéseiket befolyásoló gonosz erőknek.

Most hallgassatok és figyeljetek, mert talán ez az utolsó esélyetek. A gonoszság minden fegyverét meg kell semmisíteni. A konfliktusok ideje már lejárt, fajotok pedig az evolúció magasabb szintjére léphet, amennyiben méltóak vagytok erre.

Rövid időtök van arra, hogy megtanuljatok békében élni egymással. Bolygószerte kisebb csoportok dolgoznak azon, hogy mindannyiótokhoz eljusson az Új Korszak fénye.

Tanításaikat szabadon elfogadhatjátok vagy elutasíthatjátok, de csak azok jutnak el a spirituális fejlődés magasabb birodalmaiba, akik megtanulnak békében élni.

Legyetek tudatában annak is, hogy számtalan hamis próféta és vezető tevékenykedik a világotokban. Elszívják tőletek az energiátokat – az energiát, amit ti pénznek neveztek gonosz célokra fordítják, cserébe pedig értéktelen szemetet kaptok.

Isteni énetek azonban megvédelmez benneteket, ám figyelnetek kell belső hangotokra, mely közli veletek, hogy mi az igazság és azt is, hogy mi nem az.

Halljátok meg az igazság hangját, és a fejlődés útjára fogtok lépni. Ez a mi üzenetünk számotokra, kedves barátaink. Sok éven át figyeltünk benneteket, ahogy ti is figyeltétek fényeinket az égbolton.

Most már tudjátok, hogy itt vagyunk, és azt is, hogy mások is élnek a bolygótokon kívül, mégha tudósaitok tagadják is ezt.

Mélységesen aggódunk értetek, és mindent megteszünk, hogy segítsük a fény felé vezető utatokat. Ne féljetek, csak törekedjetek önmagatok megismerésére, és éljetek harmóniában bolygótokkal.

Az Ashtar Galaktikus Parancsnokság köszöni figyelmeteket! Most elhagyjuk létezésetek síkját, legyetek megáldva a kozmosz legfőbb szeretetével és igazságával.”

Ezután lassan megoldódtak a kép- és hangproblémák, s egy rövid időre a Bolondos dallamok (Looney Tunes) című amerikai rajzfilm jeleneteit láthatták a nézők, majd pár pillanatra a műsorvezető, Andrew Gardner is visszatért, aki elnézést kért a „technikai hibáért”.

A tévécsatorna illetékesei szerint csupán átverésről volt szó, nézőitől pedig bocsánatot kért a „kellemetlenségért”. A különös eset híre bejárta a világot, hiszen nemcsak a brit de a nemzetközi sajtóban is nagy visszahangot keltett.

Bár a tévétársaság hosszú és alapos nyomozásba kezdett, hogy fényt derítsen a „hekker” személyére, végül nem sikerült megtalálni a tettest, és a későbbiekben sem jelentkezett senki, aki felelősséget vállalt volna a történtekért.

Mindössze annyit sikerült kideríteniük, hogy a jelet a Connington Hillen található Hannington adó antennájára küldték, amely Berkshire és Észak-Hampshire felé sugároz.

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend