Vezető UFO-kutató az idegenekről: „Nem békével jönnek”

Az Egyesült Királyság vezető UFO-szakértője, Malcolm Robinson eddgi kutatásai alapján úgy látja, a földönkívüliek szándékai korántsem olyan békések, mint azt sokan gondolnák.

A 65 éves kutató fiatalként vérbeli szkeptikus volt, aki azt szerette volna bebizonyítani, hogy „minden UFO-észlelés hamis”, ám mikor ezen terve kudarcba fulladt, kénytelen volt jobban elmélyülni a témában.

Azóta eltelt több mint négy évtized, Robinson pedig a terület egyik legnevesebb kutatója lett, számtalan kivizsgált esettel és 10 könyvvel a háta mögött.

Mint mondja, az esetek jórésze racionálisan is megmagyarázható, viszont sok olyannal is találkozott az évek során, amiket ma sem ért teljesen.

„Az UFO-észlelések többségére találtunk hétköznapi válaszokat, ám még mindig akadnak olyanok, melyeket nem sikerült teljesen megfejtenünk.”

„Ami biztos, hogy az UFO-jelenség nagyon is valóságos, és már a kezdetektől velünk van. Ennek bizonyítékát látjuk például az őskori barlangrajzokon vagy a reneszánsz festményeken, ahol az alkotók a földönkívülieket és légi járműveiket próbálták megjeleníteni.”

Arra a kérdésre, hogy az idegenek mit akarhatnak tőlünk, a kutató így válaszolt:

„Biztos, hogy vannak terveik velünk, de a valódi céljaikról legfeljebb csak találgathatunk. Én azt mondanám, ezek nem annyira békések, legalábbis az eltérítettek beszámolói nem ezt sugallják.”

A Daily Star munkatársai a földönkívüliek lehetséges kinézetéről is érdeklődtek, Robinson pedig elmondta, hogy a leggyakoribb leírások nagyban hasonlítanak arra, mint amiket a tévében vagy a moziban látunk.

„A szemtanúk többsége a „szürkéknek” nevezett látogatókról beszél.”

„Ezek apró, 100-120 cm magas lények, szürke bőrrel, aránytalanul nagy fejjel és hatalmas fekete szemekkel. A beszámolók túlnyomó része szerint, ők a legaktívabbak.”

Robinson beszélt egy általa is vizsgált elrablási-esetről, az úgynevezett A70-incidensről. A „Skócia első eltérítési esete”-ként emlegetett ügyről, egy korábbi könyvében is beszámolt.

1992. augusztus 17-én Garry Wood és Colin Wright Edinburgh-i lakosok az A70-es úton autóztak. Egy kihaltabb részen haladva egyszercsak egy korong alakú tárgy keresztezte útjukat, mely nagyjából hat méter magasan lebegett az úttest felett.

A két férfi pár nappal később erős fejfájásra panaszkodott, s mint kiderült félórányi idővel nem tudtak elszámolni.

Ekkor csatlakozott a nyomozáshoz Robinson, aki meggyőzte a szemtanúkat, hogy a rejtély megoldása érdekében regressziós hipnózisnak vessék alá magukat.

„A hipnoterapeuta egy kedves jóbarátom, Helen Walters volt, így biztos lehettem abban, hogy Garry és Colin jó kezekben vannak.”

A férfiak a hipnózis során elmondták, hogy három kistermetű lényt láttak, akik egy fekete űrhajóba vitték őket, majd különféle orvosi vizsgálatokat végeztek rajtuk.

forrás

szürkék

KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

error:
Send this to a friend