UFO-t látott egy tengerjáró hajó kapitánya (videó)

Instagram bejegyzésében tette közzé július 4-én történt UFO-észlelését Kate McCue, a a Celebrity Edge nevű tengerjáró hajó kapitánya.

A 41 éves McCue épp a naplementében gyönyörködött a legénység néhány tagjával, amikor egy erősebb fénypontra lettek figyelmesek.

„Miközben a naplementét figyeltük, valaki felkiáltott, hogy „Hé, mi az ott?” Ekkor én is felpilantottam az égre, és megláttam azt a valamit. Leginkább úgy nézett ki, mint egy hatalmas medúza. Bár szélcsendes idő volt, de ez a tárgy néhányszor megfordult a tengelye körül, és kb 25 km/h sebességel mozgott a hajónk körül. Ezután az objektum elkezdett meredeken ereszkedni, majd végül a hajónktól 400 méterre a tengerbe merült. ” – emlékszik vissza a kapitány.

Kate McCue és a Celebrity Edge

„Mindannyian, akik szemtanúi voltunk az esetnek, biztosak vagyunk abban, hogy ez nem drón volt. Teljesen hangtalanul közlekedett, a legkisebb moraj nélkül.”

A lefilmezett UFO nagyban hasonlít azokhoz a repülő tárgyakhoz, melyeket a közelmúltban a Haditengerészet vadászpilótái is megfigyeltek.

Dicséret illeti Kate McCue kapitányt bátorságáért, hiszen az ő pozíciójában elég kockázatos ilyen dolgokat nyilvánosságra hozni.

hajó UFO-videó

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend