Kitart képei eredetisége mellett az UFO-kat fotózó férfi

Két szupererős, mozgásérzékelős kamerát irányított az ég felé egy Montanában élő, hatvan éves nyugdíjas aneszteziológus, Dr. Richard O’Connor.

A férfi azt mondja, van néhány érdekes fotója, amik láttán még egy szkeptikus is azt mondja: „igen, egy UFO-nak pontosan így kell kinéznie”.

Az O’Connor Reconyx Hyperfire PC 900 típusú kamerái által rögzített felvételeken két, sima, fényes felszínű, ovális tárgy látszik, amint nagy sebességgel átszelik az eget.

Amikor valami elhalad a lencséik előtt, egyenként húsz nagyfelbontású felvételt készítenek, egy másodperces időközönként. O’Connor azt mondja, hogy mióta felszerelte őket, már több mint 280 ezer felvételt csináltak. Ezek közül négyen látszanak az UFO-szerű, repülő tárgyak.

Sokan azt mondják, hogy a nyugdíjas orvos képei egyszerű hamisítványok, ezért ő elküldte azokat a National UFO Reporting Center nevű, azonosítatlan repülő tárgyakkal foglalkozó szervezetnek, akik szakértőket kértek fel a képek elemzésére. „A fotók eredetiek, de rejtély, hogy vajon mi lehet rajtuk” – érkezett egyikük válasza. Egy másik elemző viszont azt mondta, hogy egyértelműen hamisítványokról van szó.

O’Connor azt állítja, hogy egyáltalán nem nyúlt a képekhez: azok így jöttek ki a kamerákból. Azt mondja, ő abban érdekelt, hogy kiderüljön az igazság, vagyis az, hogy pontosan mi is látszik a fotókon.

forrás:24.hu /NY Daily News

Kövess minket a Facebookon!

LEGÚJABBAK

error:
Send this to a friend