UFO-k : az ismeretlen mindenség csodái

Végre közkinccsé lehet tenni ( majd’ egy évtizednyi utánajárás és munka után) egy olyan magyar nyelvű ufós dokumentumfilmet, amiben szinte semmi negativitás sincs.

Mind a téma, mind a képanyag, mind a zene általában spirituális rezgést hordoz, amely megfelel az ötvenes években megalapozott és a mai napig tartó spirituális kontakta-kapcsolatok rezgésszintjének – még akkor is, ha a filmben megjelenő különböző tudósok, írók és ufó-kutatók még nem mind érik el ezt a rezgésszintet. Ennek a filmnek az eredeti angol nyelvű másfél órás változatát még 1992-ben készítették, vagyis egy 25 éves filmről van szó, melynek a magyar verzióját a kilencvenes évek végén megvágták, megrövidítették és magyar szinkronnal látták el.

Ugyanakkor jól érezhető, hogy ez a film még egy olyan szerencsés téridő-pillanatban készült ( a nyolcvanas évek végétől a kilencvenes évek elejéig tartó reményteli várakozások korszakában ), amikor még tömegek voltak kiéhezve itthon is, külföldön is a spiritualitásra, mivel ekkor a félelmet keltő, negatív,ufó-elrablásos, vagyis teljesen a szürkék befolyása alatt álló lélektagadó álufókutatók még nem játszottak domináns szerepet!

Hirdetés

És a film alapvető spirituális szemléletmódjából következik az is, hogy a pozitív civilizációkkal kapcsolatba került küldöttekre és kontaktszemélyekre nagy hangsúlyt helyez, akiket aztán – hogyan is lehetne másképp? – a későbbi ufótematikájú filmekből módszeresen kihagytak.

( A film eredetileg egy VHS-kazetta nem egészen tökéletes felvételéről lett digitalizálva )

forrás: www.spiritufo.ditro.hu